ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 27 February 2010

Καλούμε μέσω των ιστοσελίδων και κυρίως μέσω του «Μακελειό» και «Έσχατης Γραμμής Ανασχέσεως, να ενημερωθεί ο Αντιστράτηγος Δημητριος Δημου!!!

Η’ να μας δώσουν την διεύθυνση του Αντιστράτηγου ώστε να του στείλουμε την υπεραλκαλική δίαιτα


Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ «MASER» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ ΟΞΕΙΔΩΣΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ.

ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ (Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ), ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΠΟΣΕΩΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΚΑΡΟΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ «Α» ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗΣ «Α».

ΟΜΟΙΩΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΧΥΜΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ. ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΙΚΡΟΥΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟΥ ΧΥΜΟΥ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «401». ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΖΩΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η «ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΩΜΟ-ΔΙΑΙΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΥΤΟΝ ΑΝΔΡΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

Εδώ η υπεραλκαλικη ωμοδίαιτα

<<ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ>>
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html

Εδώ αναρτημένο το άρθρο για τον Αντιστράτηγο
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/02/401_27.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις