ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 22 February 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ- ΙΣΛΑΜ- ΚΙΝΑ) ‘Η «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

ΑΘΗΝΑΙ 21.02.2010 ΩΡΑ 22:00

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΣΤΙΣ 17.02.2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00 ΤΟ ΠΡΩΙ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΔΩΣΕ 5 ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΕ 5 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ, ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΣΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ «FSB».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ:

Α: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΛΟΓΟ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΑΛΒΑΝΙΑ- ΣΚΟΠΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010.

Β: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «HONG» ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘Η ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.

Γ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «INTELLIGENCE SERVICE» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010.

Δ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» : ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ- ΕΥΡΩΠΗ- ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ- ΙΝΔΙΑ- ΜΟΓΓΟΛΙΑ), ΗΤΟΙ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SΕΑΤΟ» ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ), ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΠΟΜΠΟ – ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ «666» ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».
ΣΚΟΠΟΣ: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.».

Ε: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ – ΜΑΥΡΩΝ – ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ-ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «Ν.Δ.» ΚΑΙ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:
1ΟΝ : Η ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ «U-214».
2ΟΝ : Η ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ.
3ΟΝ : Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ – ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΑΡΤΕΜΙΣ-30 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ TOURGOUTSOGLOU ‘Η ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ- ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
4ΟΝ : Η ΔΟΛΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ «Τ.Ο.ΜΑ.», ΗΤΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3.400 ΗΤΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΟΛΟΥ «ΚΙΟΛEΪΔΗΣ ΑΕ» ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ «BMP – 3» ΔΥΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΡΩΣΙΚΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» «BMP-1» ΑΠΟ ΤΑ 500 ΛΗΦΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 498, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 500 «Τ.Ο.ΜΑ.» «BMP – 1» ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΡΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ «Τ.Ο.ΜΑ.», ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
5ΟΝ : Η ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΦΑΙΡΩΝ 5,56MM ΚΑΙ 7,62MM ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 5 ΦΑΚΕΛΟΥΣ, ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ – ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ 4 ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΑΜΥΝΑΣ – ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η’ «FSB». ΗΤΟΙ, ΕΞΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΙ ΕΞΙ ΡΩΣΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ 17/2/2010 ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΗΤΟΙ ΣΕ CD-PDF, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑΔΟΣΙΜΑ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ «HONG» ΤΗΣ «ΑΟΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η Ο.Ε.Α. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ – ULTIMATUM ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ:
«Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΚΛΠ) ΜΕΣΩ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «ICBM» (INTERCONTINENTAL BALLISTIC MISSILES) ».

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/2/2010, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2/2010, ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2/2010, ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/2/2010 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΗΤΟΙ ΩΡΑΣ 10 ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΚΟΤΗΤΟΣ. ΤΟΝ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ «NSA» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΧΕΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 2012.

ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «FSB», ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Η’ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΠΡΩΤΟΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ – ΤΩΡΑ – ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΠΩΣ:
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΜΥΝΑΣ TOURGOUTSOGLOU – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΕΙ ΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ «ΣΑΡΙΣΑ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ WWW.ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM , WWW.MAKELIO.BLOGSPOT.COM , WWW.PERSEYSTEAM.BLOGSPOT.COM ΚΛΠ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» Η «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ «NSA» ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Η’ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «NSA» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΤΟΤΕ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 1,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG».

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 2012, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ


ΥΓ.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΑΡΣΕΝΗΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΥΜΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ «ΠΑΟ», ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ «ΠΑΟ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ «ΤΟΜΑ» Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ «ΤΟΜΑ» ΚΑΙ «ΤΟΜΠ».
ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΠΑΟ» ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΤΟΜΠ», ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ «ΤΟΜΑ», ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΧΩΡΙΣ ΤΑ «ΠΑΟ» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ «ΤΟΜΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ.
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΝΤΩΝ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΝΤΩΝ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ «ΠΑΟ», ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

2 comments:

Anonymous said...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η Ο.Ε.Α ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?

ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

Anonymous said...

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_13.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html
http://makelio.blogspot.com/2009/09/blog-post_631.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/70.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις