ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 5 February 2010

Αποδεσμευτείτε από τον προβοκάτορα σεληνιαζόμενο χριστιανοδωδεκαθειστή Λιακόπουλο

Απόσπασμα Κείμενο Ο.Ε.Α. ΙΑ' ετους 1988

ΣΕΛ. ΙΑ-32

Στο ύπατο τυπικό της ΑΟΑ (ORDO ADEPTIS ATLANTIS) η μέγιστη θεότητα ειναι ο ΣΙΝ ή ΣΙΜ δια αλλαγής του ενρίνου "Ν" με "Μ".
Προέρχεται από τις ρίζες "ΣΛΝ" και "ΣΛΜ" δια αφαιρέσεως του "Λ", με τελικές ρίζες τα "ΣΝ" και "ΣΜ". Τα παράγωγα δια προσθήκης φωνηέντων είναι ΣΙΩΝ, ΣΗΜ, ΖΕΝ, ΣΕΝ, ΣΕΝΑ_ΑΡ, ΣΕΝ_ΤΑΪ, (ΣΕΝΤΑΪ), ΖΕΝ_ΤΑΪΤΖΕΝΤΑΪ των επαναστατών του "Πολέμου των Άστρων" εναντίον της Γαλαξιακής κυβέρνησης ή "Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας"), ΣΙΝΑ, ΑΣΜΟ_Ν_ΤΑΪ, ΙΛΟΥ_ΣΙΝ, ΕΛΙ_ΣΙΝ, ΕΛΟΧΑ_ΣΙΝ, ΕΛΟΧΙΜ_ΣΙΝ, ΕΛ_ΣΙΝ, ΙΛΑΧ_ΣΙΝ, ΑΛΛΑΧ_ΣΙΝ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html

--------------------------------

Πάνω από Δέκαπέντε Χρόνια μετά έρχετε ο Λιακόπουλος με τον Ελ Σενταϊ του για να παρασύρει τους Έλληνες στον ανώτερο Θεό-Εξωγήινο των Μασόνων των Κινέζων και των Μογγολοεβραίων !!

Έλληνες αποδεσμευτείτε από τον απατεώνα ψευδοσυγγραφέα τηλεπλασιέ προπαγανδιστικών βιβλίων Δημοσθένη Λιακόπουλο, από τις προβοκατόρικες θεωρίες του (3ου Παγκοσμίου Πολέμου μέσω ρήξης μεταξύ θρησκευτικοπολιτικά πολωμένων αξόνων ΗΠ.Ε.Ι. 666 και Ρ.Ι.Κ.888 ή συμφώνου Σαγκάης με τυπική ηγέτιδα-προβοκάτορα την Ελλάδα και τους Έλληνες - Ιαπετού 666 !!!!), από το κύκλωμα των δαιμονιζομένων σεληνιασμένων Μονάχών - Κ(ω)λογέρων που τον πατρονάρουν, και ...από τον "Θεό" του ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ ή ΕΛΟΧΙΜ ΣΕΝΤΑΪ ή ΕΛ ΣΙΝ ή ΣΙΝ , ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (Ύπατος Μογγολικός Σεληνιακός θεός της πόλεως ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚΑ της Χαλδαίας από όπου εξήλθε ο Αβραάμ ή Χάβρα-Χαν ή Αρχηγός της Μογγολοεβραικής Χάβρας) και Ύπατος Σεληνιακός θεός της Ανώτερης Τριτοβάθμιας Μογγολοεβραικής Τεκτονικής στοάς της Δύσεως (με έδρα το Λονδίνο) ή Στοά Τελειοποιήσεως HBL, ή Στοά ORDO ADEPTIS ATLANTIS (Τάξις Μεμυημένων Ατλαντίδος) ή Στοά ORDO ASTRUM ARGENTINUM (Τάξις του Ασημένιου Άστρου=Σελήνη).

Έλληνες αποδεσμευτείτε από προβοκάτορες δαιμονιζόμενους σατανιστές - ζόμπι - μέντιουμ υπό καταλληψία δρακονιανών(σεληνιακών) "πνευμάτων" που υποδύονται το "δωδεκάθεο" και την (ψευδή) έλευση του "δωδεκάθεου" και του Διός (*) όπως ο ανωτέρω απατεώνας και τα κυκλώματα των Κριναετών - (ψευδο)Εψιλον - (ψευδο)Ολυμπίων - Θεοσοφιστών πέριξ των "Χρυσής Αυγής", "Νέα Ακρόπολις", "ΛΑ.Ο.Σ." , ώστε με τις σεληνιασμένες "προφητείες τους" και την προπαγάνδα τους να εμπλέξουν την χώρα μας και τον πλανήτη στον Κινεζομογγολικό αρμαγεδώνα ολικής επικράτησης της δρακονιανής Κίτρινης Φυλής.

Εξοντώστε τους διανοητικά επισημάνετε τις απάτες τους και απομονώστε τους.


(*): στην πραγματικότητα το αληθινό δωδεκάθεο είναι Τεσσερακοντάθεο 13(Ηρα)+13(Απόλλων)+13(Ζευς)+1(Ουρανιδείς) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ και όχι Θρησκευτικό-Λατρευτικό!!!
Την ψευδή έλευση του δωδεκάθεου την υποδύονται σκάφη και οντότητες Κρονίων αποστατών σε συνεργασία με τους Δρακονιανούς Βοωτιδείς και συμμάχους τους, άπαντες αποστάτες-επαναστάτες εναντίον της Γαλαξιακής Εννόμου (Φυσικής) Τάξεως ή κατά "HOLY-WOOD" ===> "Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας" κινούμενοι στις Α' Β' και Γ' διαστάσεις Αραιώσεως Ύλης εντός της ζώνης των 7 (5 γνωστών) εσωτερικών πλανητών. (ήτοι: από το δικό μας επίπεδο-διάσταση μέχρι το επίπεδο υπο-υπο-ατομικών σωματιδίων ή "νετρίνο")
Σκοπός αυτής της δρακονιανής απάτης είναι οι ανωτέρω διαστημικές δυνάμεις των αποστατών υποδυόμενοι το επιστρέφον δωδεκάθεο (χρησιμοποιώτας σκάφη με Ανδρομέδια Σύμβολα ]+[ Σβάστικες, Μαίανδρους κλπ) να δημιουργήσουν κλίμα υπερεμπιστοσύνης και ανώτερης διαστημικής κάλυψης στα στρατιωτικά επίγεια επιτελεία της δύσεως ώστε αφενός να τα παρασύρουν στην προβοκατόρικη επίθεση "Drag Nach Osten" "Τίγρη" εναντίον του Ρ.Ι.Κ. ή Συμφώνου Σαγκάης "Δράκου", αφετέρου να τα εγκαταλείψουν στην πιό κρίσιμη στιγμή ώστε αυτά να καταρρεύσουν ψυχολογικώς και στρατιωτικώς και να γενοκτονηθούν από τους Κινέζους Επίγειους Δρακονιανούς.


Σε θρησκευτικό επίπεδο ελέγχου της καρδιάς και του νου, οι ανωτέρω "οντότητες" (αόρατες διαστημικές δυνάμεις ανωτέρων διαστάσεων) σε συνεργασία με συνειδητούς προδότες αρχιμασόνους και με τα σεληνιαζόμενα μέντιουμ-ζόμπι υπο δαιμονική καταλληψία φέροντα ονόματα δωδεκαθειστικών θεών-ημίθεων-ηρώων, προωθούν τον Σουφισμό και τον Χριστιανοδωδεκαθεισμό, ήτοι της θρησκείας μαγιονέζας M.R.A. 666 ειδικώς στην δύση (ΗΠ.Ε.Ι.) και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα ώστε αυτή να χαρακτηριστεί Αντί-Θεη Αντί-Χριστη Αντι-Ίσα "Ντατζάλ" από τα Ισλαμικά και Κινεζικά και Ρωσικά "Ορθόδοξα" θρησκεύματα και ώστε αυτό να αποτελέσει επιπρόσθετη αιτία θρησκευτικού ιερού πολέμου (τζιχάντ) με επιπλέον ενίσχυση της γενοκτονικής λύσσας από πλευράς του Κινεζομογγολικού στρατεύματος των 200 μυρίων, υποκινούμενοι μέσω του θρησκευτικού χριστιανικού κινήματος Moon (Σελήνη) 777 Κορέας και Back to Jerusalem Movement 888 Κίνας που θα έρθει πίσω στην Ιερουσαλήμ για να επιβάλει τον "ορθό χριστιανισμό" στα αντίχριστα έθνη της δύσεως.
Αυτός είναι περιληπτικά ο τουλάχιστον 15ετής γενοκτονικός σχεδιασμός της ΧΟΝΓΚ και της ΑΟΑ Λονδίνου!!! Εξοντώστε τους!!!

1 comment:

Anonymous said...

πότε ακριβώς ξεκινάει ο πόλεμος ? 'Ετος ?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις