ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 23 March 2010

Ο.Ε.Α. : ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ.

«ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ «ΜΜΕ», ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΜΟΥ ΔΟΛΙΑΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ 19.03.2010 ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ – ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ – ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ – ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ («ΔΝΤ») ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - ΚΙΝΑ) ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΠΡΟΣ :

Α) ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Β) ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

Γ) ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ «ΜΜΕ».

Δ) ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ε) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΒΟΛΟΣ 23.03.2010

ΘΕΜΑΤΑ.

ΘΕΜΑ Α: ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΘΕΜΑ Β: ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ Η’ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΕΜΑ Γ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ «ΜΜΕ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Α, Β, Δ ΚΑΙ Ε ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» - ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΘΕΜΑ Δ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ Η’ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.

ΘΕΜΑ Ε: ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ»., ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 25.03.2010.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΘΕΜΑ Α ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

«ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ – ΚΥΡΙΟΙ :

1ΟΝ : ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ.

2ΟΝ : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ.

3ΟΝ : ΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11308&Itemid=139 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΤΟΙ 19.03.2010, ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ http://www.ellhnkaichaos.blogspot.com/ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.makelio.blogspot.com/ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

1ΟΝ : ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 23.03.2010 ΟΥΔΕΙΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 19.03.2010 ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΔΟΛΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ – ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2ΟΝ : ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 23.03.2010 ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Η’ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.ellhnkaichaos.blogspot.com/ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ E-MAIL ΣΤΙΣ 20.03.2010 ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ», ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ:

1ΟΝ : Η ΕΜΜΕΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ «ΔΝΤ», ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΔΑΠΑΝΩΝ.

2ΟΝ : Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «HONG».

3ΟΝ : Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «HONG».

4ΟΝ : Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «HONG».

5ΟΝ : Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «HONG».

6ΟΝ : Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

7ΟΝ : Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ «Ρ.Ι.Κ».

8ΟΝ : Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΙΝΑΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΩΝ - ΣΑΞΟΝΩΝ - ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «HONG».

9ΟΝ : Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΡΩΣΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ – ΤΑΤΑΡΩΝ – ΚΛΠ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «HONG».

10ΟΝ : ΗΤΟΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «HONG».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» 21.03.2010 : «ΣΤΟ «ΔΝΤ» ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΛΗΨΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΩΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ» ΚΑΙ «Η ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (ΕΜΜΕΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ), ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ».

ΤΟ «ΔΝΤ» ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ 38 ΜΕΤΡΩΝ «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ – ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ». ΑΠΟ ΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ «ΔΝΤ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΗΔΗ ΜΙΣΟΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣ ΚΑΤΩΘΙ:

1ΟΝ : ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2ΟΝ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

3ΟΝ: ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ (ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΠΛΟΙΩΝ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΛΠ)

4ΟΝ: ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΦΥΓΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ».

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ «ΔΝΤ», ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ «ΔΝΤ», ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΔΙΟΤΙ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΤΟ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΤΟ 50% ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΑΠΟ 9 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO», KAI TO 25% ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΑΠΟ 150 ΠΤΩΧΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ «ΔΝΤ» ΜΕ 50% ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΒΕΤΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ», ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κου.ΛΑΒΡΩΦ.

ΟΘΕΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ», ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΩΣ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΩΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ», ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ «ΝΑΤΟΙΚΩΝ» ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ», ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.».

ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΕΩΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ SUKHOI 27 – 37 ΚΛΠ.

ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΟ ΜΙΛΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ 20-ΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.

ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΗΤΟΙ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΛΠ.).

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΕΠΙ ΙΣΗΣ ΟΡΗΣ ΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1ΟΝ) ΔΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

2ΟΝ) ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΡΩΣΩΝ (ΤΑΤΑΡΩΝ ΚΛΠ.) ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΘΕΜΑ Β: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»:

«ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΘΕΜΑΤΟΣ Β» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ Η’ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ».

ΘΕΜΑ Γ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ «ΜΜΕ»:

«ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΘΕΜΑΤΟΣ Γ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Α, Β, Δ, ΚΑΙ Ε, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ – ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ «ΜΜΕ», ΚΛΠ, ΜΕΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ Ε-MAILS.»

ΘΕΜΑ Δ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

«ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΘΕΜΑΤΟΣ Δ» ΔΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ Η’ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.»

ΘΕΜΑ Ε: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΒΑΒΑΡΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ:

«ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ Η’ ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΣΕ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.»

ΕΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 2010, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ:

1ΟΝ) ΤΑ 524 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ 1973, ΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ 5,24 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, Η’ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΣΑΝ ΩΣ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΡΙΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «MOSSAD» ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΗΣ «ΕΣΑ» ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

2ΟΝ) ΤΟ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

3ΟΝ) ΤΑ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΟΣ ΡΕΥΣΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ 500 ΤΡΙΣΚΕΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ 200 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ». ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 700 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ.

4ΟΝ) ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΕΩΣ ΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΗΤΟΙ ΕΠΙ 5 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Μ.Μ.Ε.», ΚΡΥΒΕΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ!!! ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΑΨΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ».

Υ.Γ. 1.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΩΡΑ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 5 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΞΕΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG».

ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2010 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΡΕΙ ΝΕΣΤΕΡΕΝΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΤΥΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ Η’ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΟΘΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ.2

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΤ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.

ΕΡΕΥΝΑ ΦΙΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΕΡΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΤ» ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.

Υ.Γ.3

ΕΑΝ Η ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΗΚΟΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ

Κ.Ε.-Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

Προσθεμα 1: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/1-bloomberg.html

Δείτε το περιεχόμενο των φακέλων που παραδόθηκαν από τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. στην Ρωσική Πρεσβεία Αθηνών : http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_1314.html

6 comments:

macedonia said...

Συγχαρητήρια !! Αυτή είναι είδηση !! Επιτέλους η αλήθεια έχει χορηγό !! Συγχαρητήρια και λίγα λέω στην Ο.Ε.Α. !! Προωθήστε το !!
Το δημοσίευσα σε αρκετές ομάδες του FaceBook και δέχτηκα πόλεμο, αλλά θα συνεχίσω με μεγάλη μου χαρά !

BillyellasAZ(ellasAZ) said...

Φίλε Έλλην, η Ελλάς, η αρχαιότερη χώρα τού κόσμου, με μιά ιστορία πού χάνεται στά βάθη τών χιλιετιών, κατάφερε να επιζήσει καταστροφές, κατακλυσμούς, καιρικές συνθήκες πού οι σημερινές φαντάζουν σαν ένα μηδέν μπροστά στίς κλυματικές αλλαγές και καταστροφές τού παρελθόντος, κατάφερε να επιζήσει 1400 χρόνια σκλαβιάς απ' τούς Ρωμαίους, 450 χρόνια σκλαβιάς των Τούρκων, πολέμους, αρρώστειες, και πάντα κατάφερε να αναδειχθεί η υπεριότητα της έναντι των βαρβάρων, όπως και θα ξαναλάμψει η φλόγα τού Ελληνισμού διότι το (Θείον) η φύση, το επιβάλλει!

macedonia said...

ΕΛΛΑΖ φίλε μου, συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω ότι:
Ο Eλληνισμός δεν δίνει μηνύματα. Eίναι ο ίδιος μήνυμα !
Πατριώτες που νοιάζονται ακόμη για την Ελλάδα μου εξέφρασαν την επιθυμία τους να σας ανφέρω τα θερμά τους συγχαρητήρια και την στήριξη τους στον αγώνα που κάνετε! Ευχήθηκαν του χρόνου να γιορτάσουμε την 25 Μαρτίου διπλά !!

ΖΩΓΡΑΦΟΥΛΗΣ said...

Γραφετε οτι:ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....αυτο απο που προκυπτει; εχει ανακοινωθει καπου;
Ειμαι κανουρια αναγνωστης σας,και βρισκω εξαιρετηκα ενδιαφερον πολλα απο τα θεματα σας,αλλα και τον γλαφυρο τροπο που γραφετε και επειδη πολυ φοβαμαι οτι οι διαταγες του τυπου ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ οδηγουν σε δικτατορικες αναμνησεις και επειδη ο θανατος φερνει παντα θανατο,οχι οτι διαφωνω απολυτα εχουμε παρα πολλους προδοτες που τους αξιζει ο θανατος,θα ηθελα ομως να καταλαβω και να βεβαιωθω πως εσεις δεν ηστε ο δουρειος ιππος ..

Unknown said...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΧΑ! ΧΑ!

Γιώργος Σιδέρης said...

Συνεχίστε, δεν είστε μόνοι.
Μαζί σας είναι όλος ο καθαρός Ελληνισμός.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις