ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 13 June 2010

Προς: Κοπρόσκυλο του διαδικτυακού χαβαλέ «κύριε» «(τα)χάλια»

Σκατοκοπρόσκυλο του διαδικτύου «κύριε» «(τα)χαλια» διαπιστώνουμε από την ανάρτηση σου ότι εκτός από τα χάλια που έχεις στον εγκέφαλο και δεν καταλαβαίνεις γρι από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. έχεις και μαύρα χάλια στην καρδιά σου γιατί είσαι αναίσθητος τελείως. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και εσύ όφειλες να μας ειδοποιήσεις ότι επρόκειτο για παλιό email και όχι να μας βρίσεις άνευ λόγου γαμημένε!
Παραθέτουμε το ελεεινό δημοσίευμα τους: http://taxalia.blogspot.com/2010/06/apostolis-papanakos.html

Στημένε εβραιόδουλε ψευτομπλογκερ του «ταχαλια» έψαχνες να βρεις αφορμή εσύ και οι όμοιοί σου, να μας επιτεθείς για να γελιοποιήσεις και να υποτιμήσεις τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και όλα τα κείμενα που εστάλησαν μέχρι τώρα από αυτό το email ως spam; Δηλαδή μας βρίζετε ανώμαλοι του «ΤΑΧΑΛΙΑ» (ήτοι τα δικα σας τα χάλια και των νεοσκατελλήνων όμοιων σας) επειδή πράξαμε φιλανθρωπικά διαδίδοντας ένα μήνυμα προς βοήθεια ενός συνανθρώπου μας νέου; Μας περισσεύουν οι νέοι στην γενοκτονημένη με υπογεννητικότητα Ελλάδα κοπρόσκυλα του «ΤΑΧΑΛΙΑ»;;;

Δηλαδή ήμουν υποχρεωμένος να ελέγξω εξονυχιστικά το μήνυμα πριν το στείλω; Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν οι νεοσκατέλληνες του «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» και λοιποι όμοιοί σας δημοσιοκάφροι του διαδικτυακού χαβαλέ. Οχι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος... Εμείς πράξαμε όπως έπρεπε να πράξουμε με τις δυνατότητες που έχουμε και από αίσθηση ανθρωπισμού..

Και εσείς τα τομάρια και τα τέρατα ως κουραδόμαγκες βρήκατε αφορμή για να επιτεθείτε σε εμάς και το ιστολόγιο... λογω καθαρά εμμονής, μίσους και εκδίκησης επειδή σας έχουνε καρφωθεί τα μυαλά στα κάγκελα από τα κείμενα.

Το τελευταίο κείμενο της Ο.Ε.Α. πουστηδες διεστραμμένοι του «ταχαλια» που ήταν το μοναδικό όπλο - χαρτί στον κόσμο σε διανοητικό επίπεδο εναντίον των εβραίων και υπέρ των παλαιστίνιων σας πείραξε; Με την κίνηση σας αυτή ούτε την Ο.Ε.Α. ούτε τον Καραγεωργιου ούτε την ιστοσελιδα αλλά ούτε καν τον Παπανάκο χτυπάτε αλλά τους υπό γενοκτονία πολιορκούμενους έλληνες παλαιστίνιους!!!

Άθλιες κλαψοπουτάνες της εβραϊκής κυπ/ευπ του διαδικτύου, αντί να αναρτήσετε το κείμενο της Ο.Ε.Α. για την υπεράσπιση των παλαιστινίων Ελλήνων κάθεστε και αναμασάτε τα παλιά email αν είναι η’ αν δεν είναι σκουπίδια, και πείτε ακόμα γαμημενα καθάρματα ποια είναι τα σκουπίδια που στέλνουμε μέσω email; Επειδή θέλουμε να σταματήσουν οι ισραηλινοί να σκοτώνουν τους έλληνες παλαιστινίους; Αν αυτά που στέλνουμε είναι σκουπίδια, τα δικά σας τι είναι ρε γελοία παλιοτόμαρα που το μονό που ξέρετε είναι το κουτσομπολιό και τίποτα άλλο παλιοχαμουρες του κερατά;

Παλιότερα όταν στέλναμε κείμενα του Βασίλη Λεβέντη κάνατε μια ανάρτηση με αυτά πους σας στείλαμε και μας είπατε ότι είναι και φίλος σας. Σκατα στα νεοελληνικά τα μούτρα σας είστε προδότες γαμημενα διπρόσωπα παλιοτόμαρα και τίποτα άλλο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτά που έλεγε και είχε πρόθεση ο Λεβέντης να πραγματοποιήσει θιγόσασταν. Αν δεν είναι έτσι πείτε μας συμφεροντολόγοι του κερατά πως ήταν για να δούμε τι κρύβουν τα ελεεινά και βρώμικα μυαλά σας. Θυμηθήκατε τωρα κλαψοπουτάνες του διαδικτυακού χαβαλέ την μια και μοναδική ανάρτηση που κάνατε για τον Λεβέντη ; Μια ανάρτηση κάνατε για να στηρίξετε την μόνη πολιτική λύση που είχε η Ελλάδα και μετά κόψατε μαχαίρι και μας λέγατε μετά από ερώτηση μας για ποιον λόγο δεν στηρίζετε υγιείς δυνάμεις πλέον όπως τον Βασιλη Λεβεντη πηγαίνοντας να μας "χαϊδέψετε τα αυτιά" με ένα: «μην στενοχωριέστε θα έρθει και η σειρά του Λεβέντη», λες και αν τον στηρίζατε θα κάνατε χάρη σε εμας γαμημένοι. Ποια σειρά και πότε περιμένετε εσείς να έρθει; Όταν η Ελλάδα θα γίνει κάρβουνο; Γαμίσι που θέλετε. Έννοια σας και με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε θα φτάσει σύντομα ο καιρός που θα σας γαμάνε αλύπητα οι μογγολικές ορδές εκεί επάνω στην Θεσσαλονίκη και την βόρειο Ελλάδα ρε τομάρια και θα τα θυμηθείτε όλα αλλά θα είναι πλέον αργά για εσάς και για τις οικογένειες σας!

Ναι τελικά είμαστε ηλίθιοι και βλακες και το παραδεχόμαστε γιατί έχουμε μείνει μια χούφτα και παλεύουμε για την ιδέα Ελλάδα μέσα σε μια νεο-Ψευδο-Ελλαδα 10.000.000 επιλήσμονων νεοσκατελλήνων σαν και του λόγου σου που την έχουνε προδώσει αποπατώντας και χέζοντας πάνω στους τάφους των προγόνων τους ! Για αυτόν τον λόγο είμαστε βλακες και για κανέναν άλλον λόγο! Τέτοιοι ηλίθιοι είμαστε!

5 comments:

Anonymous said...

Καλά και εσείς το έχετε παραχέσει... Βλέπετε παντού φαντάσματα και είστε έρμαια των εμμονών σας. Όποιος σας την πει ή με όποιου τον λόγο δεν συμφωνείτε είναι Εβραίος και εχθρός της Ελλάδας; Είπαμε μέχρι ένα όριο για συμμαζευτείτε λίγο. Και κάτι ακόμα η αυταρέσκεια σας έχει φτάσει μέχρι τον Δία... Δεν είστε και θεοί ηρεμήστε! Και πριν λέτε και γράφετε κάτι να βάζετε το μυαλό σας πριν τις ορμές σας και τις εμμονές σας. Και με όλα αυτά που λέω δεν θέλω να κρίνω τις ιδέες σας και αυτά που λέτε αλλά τον τρόπο που τα λέτε και το ύφος σας.

Anonymous said...

Ρε Αποστολάκο αφού είσαι ο γνωστός μαλάκας του διαδικτύου όλο παπαρίες γράφεις,βλήμα είσαι αγόρι μου το Ταχάλια σου φταίει ηλίθιε...

Σκοτεινο Δασος said...

Να προσέχετε τέτοιου είδους e-mail γιατί τα περισσότερα είναι ψεύτικα. Δε ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά αυτός είναι και ένας τρόπος συλλογής e-mail διευθύνσεων από spammers. Ειδικά κάτι άθλια του στυλ “Στείλε και κέρδισε λεφτά από την Microsoft” αλλά και “Για κάθε προώθηση αυτού του mail το παιδάκι παίρνει + 1 €.” Αν και.. γίνεται γιατί όντως μπορεί να υπάρξει κάποιος να παρακολουθεί κάθε προώθηση του
e-mail , δε νομίζω η Microsoft να θελήσει να μοιράζει λεφτά σε κάθε άσχετο έτσι; Η οποιοσδήποτε. Απλά λίγο προσοχή γιατί φαντάζομαι όλους μας έχει κουράσει να γεμίζει το inbox μας με τέτοια σκουπίδια.

Βασίλειος Περαντζάκης said...

Εμένα με έχουν κατηγορήσει ήδη για αντισημίτη, οπότε αποκλείεται με αυτό που θα πω να με χαρακτηρίσετε και... εβραιόδουλο....

Με τον Μερισιώτη μας έχουν σπάσει τα... @@. Και ναι, πρέπει να ελέγχετε τι γράφετε. Αν όχι, τότε να διορθώνετε ή να αποσύρετε. Το να ζητάτε και τα ρέστα από πάνω με ρατσιστικά συνθήματα δεν σας κάνει καλύτερους από τα... "κοπρόσκυλα" που λέτε ότι σας επιτίθενται!!!

Anonymous said...

Να σου πω τραμπούκε ψευτόμαγκα του διαδικτύου...όταν μιλάς για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις