ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 24 June 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "DIASvsMETATRON"

Η Ο.Ε.Α. μέσω του παρόντος ιστολογίου δηλώνει απαντώντας στα ψεύδη των τριών «αδελφών Τατα» (Σπύρου Σπυρόπουλου του PA-SY-A.GR, «Αντιμέτατρον – Αδόλφου Χίτλερ» του http://www.diasvsmetatron.blogspot.com/ και Δαιμονιζόμενου Σατανιστού ΨευδΕΥΜΟΛΠΟY http://www.eumolpos.blogspot.com/ ) αντιστοίχως: της «Γ.Α.Δ.Α.» της «ΚΥΠ/ΕΥΠ» και των σατανιστών της Αθήνας, ότι δεν έχει ουδεμία ευθύνη ούτε έκανε κάποια ενέργεια για να κλείσει η ιστοσελίδα του «Αντιμέτατρον» (http://www.diasvsmetatron.blogspot.com/ ) όπως ψεύδονται οι τρεις «αδελφές Τατα».

Ο «Αντιμέτατρον» (υπό καταληψία του Μέτατρον) έκλεισε ως παγιδευμένος από τα ψεύδη του εναντίον της Ο.Ε.Α., διότι αυτή η ιστοσελίδα αναρτούσε κείμενα αντιφατικών παρανοϊκών ψευδών με τα οποία υποστήριζε ότι δήθεν η Ο.Ε.Α. ιδρύθηκε και φέρεται από την αμερικάνικη «NSA» (NATIONAL SECURITY AGENCY) από την «CIA», από την «MAJESTIC – 12» και από την Τουρκική «Εργκένεκον» και λοιπές αντιφατικές αναπόδεικτες μαλθακίες.

Απεδείχθη όμως στην πορεία ότι η Ο.Ε.Α. δούλευε για την Ελληνική Εθνική Ασφάλεια μέσω της Ρωσικής Εθνικής Ασφαλείας. Ουσιαστικώς η ιστοσελίδα του «Αντιμέτατρον» «αυτοκτόνησε» ειδησεογραφικά αυτοπαγιδευμένη από τα ψεύδη της εναντίον της Ο.Ε.Α. και μαζί με την ιστοσελίδα «Αντιμέτατρον» «αυτοκτόνησε» και η «ΚΥΠ» διότι τα ψεύδη τα οποία δημοσίευε η ιστοσελίδα «Αντιμέτατρον» διοχετεύονταν κατευθείαν από την «ΚΥΠ», διότι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας «Αντιμέτατρον» είναι υπάλληλος της «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

Η Ο.Ε.Α. διακρίνει ότι υπάρχει συγκεκριμένη μεθόδευση με την οποία τα ελληνοεβραικά κυκλώματα της «ΚΥΠ/ΕΥΠ» και οι εβραίοι Ραββίνοι ελλάδος αποπειρώνται να αποδείξουν δήθεν ότι η Ο.Ε.Α βρίσκεται με το μέρος του σιωνιστικού κατεστημένου (!!!). Αυτός είναι ο δεύτερος λόγος για τον οποίον διέταξαν να κλείσει η ιστοσελίδα «Αντιμέτατρον».

Την ίδια δόλια μεθόδευση έκαναν οι Ραββίνοι Θεσσαλονίκης οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την ιστοσελίδα «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» (http://www.taxalia.blogspot.com/) προσυνεννοημένοι με άλλη στημένη ιστοσελίδα η οποία έγραφε ότι «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» είναι δήθεν αντισιωνιστική (αντισημιτική) ιστοσελίδα (!!!), αποπειρώμενοι απεγνωσμένα να αποδείξουν ότι είναι δήθεν ψεύδη αυτά που γράφει η Ο.Ε.Α. ότι δηλαδή «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» είναι όντως σιωνιστική μασονοκινούμενη διεθνιστική προπαγανδιστική ιστοσελίδα του ελληνοεβραικού εν ελλάδι σάπιου βρωμερού κατεστημένου.

Γράφοντας ότι ο «Αντιμέτατρον» «αυτοκτόνησε» εννοούμε φυσικά ότι ο ίδιος κατόπιν άνωθεν εντολών απενεργοποίησε την ιστοσελίδα του, και αυτό το έκανε ο «Αντιμέτατρον» κάτω από τις διαταγές της «ΚΥΠ» απλώς για ξεκάρφωμα, με συντονισμένο κλείσιμο της σελίδας κατά την τελευταία ανάρτηση του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝvsΧΑΟΣ» εναντίον των τριών «Αδελφών Τατα»:
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ώστε να μην δύνανται οι νέοι αναγνώστες να μπούνε στην ιστοσελίδα του και να επιβεβαιώσουν τα αντιφατικά δόλια ψεύδη του (CIA, NSA και MAJESTIC-12 …) και την επιχειρησιακή διαβαθμισμένη ορολογία και φρασεολογία, που χρησιμοποίησε ο εν λόγω προδότης Κυπατζής εναντίον της Ελληνικής Πατριωτικής Ο.Ε.Α.

Οι ως άνω δόλιες μεθοδεύσεις έγιναν απλώς για «ξεκάρφωμα» ώστε να αποδείξουν δήθεν ότι η Ο.Ε.Α. βρίσκεται με το μέρος του φασιστικού κατεστημένου λογοκρισίας και διαδικτυακής διώξεως, κλείνοντας ιστοσελίδες και ιστολόγια (!!!), την ίδια στιγμή που η Ο.Ε.Α. με τα επαναστατικά και αφυπνιστικά κείμενα της ελληνικής εθνικής και πλανητικής ασφαλείας και κείμενα διανοητικού πολέμου έχει προκαλέσει αναρίθμητες ζημιές και ρωγμές στον κινεζοεβραικό σχεδιασμό πλανητικού σφαγείου της λευκής και της μαύρη φυλής (και τελικώς ΚΑΙ των μογγόλων) από την καθαρώς Κίτρινη δρακονιανή φυλή Κίνας + Κορέας με το κωδικό όνομα «Αρμαγεδδών», και την στιγμή που η Ο.Ε.Α. με τα αποκαλυπτικά της κείμενα εδώ και 3 δεκαετίες έχει τσακίσει και έχει καταγγείλει κάθε προδοτική μεθόδευση του ελληνοεβραικού μασονικού και διεθνούς σινικού και σιωνιστικού κατεστημένου εναντίον της Ελλάδας και εναντίον του Πλανήτη, και τη στιγμή που το παρόν ιστολόγιο και οι φίλιες ιστοσελίδες όπως το «Μακελειό» και λοιπές φίλιες πατριωτικές ιστοσελίδες ως αναμεταδότες κειμένων της Ο.Ε.Α. έχουν απειληθεί οι ζωές των ιδιοκτητών τους ή έχουν κλείσει τελείως ή λειτουργούν «αναγκαστικώς» και υπό περιορισμούς από το εξωτερικό.

Καλούμε τους νοήμονες νεοέλληνες που παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του ιστολογίου καθώς και τους νέους αναγνώστες, να σκεφτούν καθαρά λογικά και αντικειμενικά, ώστε να μην παρασυρθούν ως χάνοι από τέτοιες δόλιες Κυπατζήδικες και ελληνοεβραικές μεθοδεύσεις του κατεστημένου το οποίο θέλει να εμφανιστεί ως δήθεν ...«αδίκως διωκόμενο» (ΓΕΛΩΣ!!!).
ΥΓ. Έννοια σου ταλαίπωρε κυπατζή της δεκάρας και έχουμε αποθηκευμένες τις προδοσίες σου: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:OTvAOhZFZd4J:diasvsmetatron.blogspot.com/+diasvsmetatron.blogspot.com&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr
Και θα τις αναρτήσουμε εμείς αφού εσύ ο …«αδίκως διωκώμενος» (τάχα δήθεν) φοβάσε μην σε πιάσουνε. Δηλώνουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να ανοίξουμε και νέο μπλογκ για λογαριασμό σου και να τις ξαναβάλουμε ώστε ο κόσμος να μπορεί να δεί το χάλι των αντιφατικών παρανοϊκών ψευδών και προδοσιών και ώστε να βλέπει το πανελλήνιο που σπαταλώνται – πετάγονται τα χρήματα των ελλήνων χρεωκοπημένων φορολογούμενων, προσπαθώντας να εξαρθρώσουν οι ταλαίπωροι προδότες τις ελάχιστες εναπομείναντες ελληνοκεντρικές ΜΗ-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ πατριωτικές οργανώσεις (Γεωστρατηγικής & Εθνικής - Πλανητικής Ασφαλείας) όπως η Ο.Ε.Α., αντί να εργαστούν ώστε να αντιμετωπίσουν την πραγματική απειλή του κοινού αμυντικοεπιθετικού ανθελληνικού άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και την εκ των έσω πραγματική απειλή των προδοτών ελληνοεβραίων και μασόνων πολιτικών καταχραστών και καταστροφέων της Ελλάδος. (Άπαντων των ελληνοεβραικών κομμάτων και των εβραικών ηγεσιών τους της βουλής-αβουλίας των Ελλήνων)

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις