ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 16 June 2010

Γελοίο εβραιομασωνικό υποκείμενο "ΤΑΧΑΛΙΑ" θα σε βοηθήσουμε να εννοήσεις πόσο αναίσθητος και σκουλίκι είσαι

Με αφορμή την γελοία ανάρτηση του απροσχημάτιστου πλέον καραγκιόζη "ΤΑΧΑΛΙΑ" (ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ)
http://taxalia.blogspot.com/2010/06/help.html
"Και φυσικά θα τα χώνουμε στους Παλαιστίνιους όταν αδικαιολόγητα εκτοξεύουν μια ρουκέτα στη λαϊκή αγορά μιας ισραηλινής πόλης και σκοτώνονται άμαχοι"


Ώστε θα τα χώνεις στους ελληνογενείς υπο γενοκτονία πολιορκούμενους Παλαιστίνιους μισθοφόρε άτιμε εβραιομασώνε!!;;
Ώστε έτσι γελοίο σκουπίδι του διαδικτύου;;

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.

Ετσι μπράβο σιγά σιγά να αποκαλύπτεστε εβραιόδουλα και μασονόδουλα λέσια της ελληνικής δημοσιογραφίας της JUDAICA SALONIKA οπως την αποκαλείτε.

Μάθε ανόητε στημένε δημοσιογράφε του κώλου ότι οι οργανώσεις τύπου Χαμάς και Χεσμπολάχ που ρίχνουν αυτές τις φοβερές και τρομερές ...ρουκέτες (μη χέσω......) χρηματοδοτούνται και στηρίζονται μέσω των κρυπτοεβραικών Σιιτικών συμπαιγνιακών ιερατείων και ότι η κρυπτοεβραική Σιιτική αίρεση του Ιράν είναι το ίδιο βρωμερό νόμισμα του Σιωνισμού από άλλη όψη υπό Ψευδο-Μουσουλμανικό συμπαιγνιακό δήθεν αντισιωνιστικό προσωπείο-μανδία (Ελλόχ-Αλλάχ-Γιαχβέ-ΑλΓιαχ-ΑλΓιαχβε) ώστε σε συμπαιγνία με το Ισραήλ και την εβραιομογγολική ηγεσία του των Σεφάρντιμ - Κεχωρισμένων ("Ξεχωριστών" του κώλου) Εβραιομογγόλων απόγονων του μογγόλου αρχιμαστρωπού Χαβρα-Χαν ή Αβρααμ να δύνανται να παίρνουν την Αφορμή-Πρόσχημα-ΠΟΥΡΙΜ ώστε να γενοκτονούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι τους τελευταίους εναπομείναντες ελληνογενείς Παλαιστινίους-Φιλισταίους σύμφωνα με τις εντολές του αιμοπότη αιμοσταγή μισέλληνα προφήτη-μέντιουμ του Σεληνιακού Σιν-Σιων-Σεντάϊ προφήτη-προγραμματιστή "Ζαχαρία" και έτσι ώστε να δύνανται να προκαλέσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή Αρμαγεδώνα γενοκτονίας της λευκής (Περσέας-Περσίας-Αρίας-Αρείας) και μαύρης (αιθιοπικής) φυλής με πρώτους γενοκτονούμενους τους έλληνες και με αρχή πολέμου την τοπική συμπαιγνιακή σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν ή τριμερούς ΗΠ.Ε.Ι. εναντίον Συμφώνου της Σαγκάης.

Μάθε ανόητε γαμημένε δημιοσιογράφε του κώλου που πας να εξισώσεις πράγματα που δεν εξισώνονται ώστε να φανείς "πολιτικά ορθός" (ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΕΕΕ) στο υπό σινο-σιωνιστική κατοχή κρατίδιο "Ελλάς"(Νεο-κινεζο-εβραιο-ελλάς) και της πόλεως σου JUDAICA SALONIKA ή Μικρή Ιερουσαλήμ όπως την αποκαλείτε εσείς οι εβραιόδουλοι και εβραίοι Θεσσαλονίκης, ότι δεν μπορούν να εξισώνονται οι ρουκέτες και η απεγνωσμένη προσπάθεια αυτοάμυνας και επιβίωσης των Παλαιστινίων (Παιδιά που ρίχνουν πέτρες σε Ισραηλινά άρματα μάχης ΜΕΡΚΑΒΑ!!!) με τη συστηματική γενοκτονία - ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ - που κάνουν οι Ισραηλινοί πάνω στον Παλαιστινιακό λαό από την αρχαιότητα (Ιησούς του Ναυή) μέχρι και σήμερα, με αποκλεισμό τροφίμων, βασικών ειδών επιβίωσης, ρεύματος, φαρμάκων..., με μπουλντόζες και Τανκς που εκθεμελιώνουν τις οικίες τους, με βόμβες-παιχνίδια-νάρκες προορισμένες να ανατινάξουν παιδιά παλαιστινίων Ω ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!, με τον λευκό φωσφόρο και άλλα απαγορευμένα όπλα (όπως μίνι πυρηνικά όπλα εναντίον Λιβάνου!!!) που χρησιμοποιούν εναντίον τους και εναντίον σχολείων όπου διαμένουν παιδιά παλαιστινίων τα οποία κατακαίγονται από το φωσφόρο Ω!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, με ισραηλινούς μογγόλους βρωμερούς στυγνούς φονιάδες "στρατιώτες" που πυροβολούν ανελέητα τα ανυπεράσπιστα άμαχα παιδιά Παλαιστινίων και γελούν καθώς τα βλέπουν να ξεψυχάνε στην αγκαλιά των επίσης γενοκτονημένων γονιών τους, και τέλος με την σφαγή ανθρωπιστών που σπεύδουν για βοήθεια των γενοκτονούμενων και αποκλεισμένων παλαιστινίων-ελλήνων.

Εννόησες τι πας να εξισώσεις γελοίε δήθεν "αντικειμενικέ κριτή" του κώλου εβραιοδουλε τα "ΤΑΧΑΛΙΑ";;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ!!! ΑΝ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΣΟΥ.

Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ;;;

ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ.


ΙΔΟΥ Η ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ - ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ:











ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ (ΣΕΦΑΡΝΤΙΜ) ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΙΙΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ (ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ) ΗΓΕΣΙΑΣ ΙΡΑΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ ΜΕ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΜΙΝΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΙΒΑΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

makelio: ΘΕΜΑ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ 2006 ... Έχουν σχέση οι σημερινές αλλαγές στην Ηγεσία του Στρατεύματος ????
ΘΕΜΑ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ 2006 ... Έχουν σχέση οι σημερινές αλλαγές στην Ηγεσία του Στρατεύματος ????
by staxti katsouli

ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ “HONG” ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ,.. ΤΟΥ “ΠΑΤΡΟΣ” ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΤΖΕΝΤΑΪ-
ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ: ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ “UPPER-MOSSAD” ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ “UNDER-MOSSAD” ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ “NSA-USA”, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ “ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ” (ΔΗΘΕΝ) “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ – ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΙΪΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ-ΠΕΡΣΙΑΣ.
Η “UNDER-MOSSAD” ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ – ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ – ΙΡΑΚ – ΙΡΑΝ – ΚΟΥΒΕΪΤ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ”. ΟΜΩΣ Η “UPPER MOSSAD” ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΔΙΑ ΤΟ “MΕΙΖΟΝ ΙΣΡΑΗΛ” ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “NSA-USA” ΣΤΗΝΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ MOSSARAF (ΜΩΫΣΗ) ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΪΤΙΚΗΣ “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ – ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ=ΑΣΚΑΝΙΟΥΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΕΞΕΒΡΑΪΣΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ._
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ, ΔΗΘΕΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ, ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΕΡΣΙΑΣ – ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΟ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΕΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, “Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ”, ΣΕΛΙΔΕΣ 140-144

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Ι΄.

Οι Φατιμίδαι

Η μυστική δράσις της δυναστείας των Φατιμίδων,η οποία εξήσκησε μεγίστην επιρροήν επί της εν Ανατολή και Β,Αφρική καταστάσεως,συνδέεται αναποσπάστως με την εμφάνισιν και εξάπλωσιν του Ισλαμισμού.
Πολλοί σοφοί της Ευρώπης και της Αμερικής ησχολήθησαν κατά τα τελευταία έτη εις την αναζήτησιν των πραγματικών αιτίων,τα οποία εγέννησαν και διέδωσαν την μουσουλμανικήν θρησκείαν,καθ’ην εποχήν ο Χριστιανισμός,νέα θρησκεία με ωραία ιδεώδη,δεν είχεν ακόμη δοκιμασθή υπό της ανθρωπότητος.Το φαινόμενον τούτο είναι πράγματι άξιον πολλής προσοχής,διότι ο Χριστιανισμός,με το κύριγμα της Αγάπης,όχι μόνον απετέλει δια την περίοδον εκείνην,όχι μόνον αποτελεί δια την σύγχρονον εποχήν,αλλά θα αποτελή και εις την αιωνιότητα θρησκείαν τόσον ευγενούς και θείου περιεχομένου,ώστε να μη υπάρχη ανάγκη ούτε νέας θρησκείας,ούτε μυστικών εταιριών,όπως αι συσταθείσαι μέχρι του 1925.
Ιδού τα κυριώτερα πορίσματα των σοφών,των ασχοληθέντων επι του σοβαρωτάτου τούτου δια την ιστορίαν του πολιτισμού και δια την σύγχρονον ακόμη πολιτικήν ιστορίαν της Ανατολής ζητήματος.
Εκ της λαμπράς μελέτης και εμβριθούς ερεύνης του Luis Dasté (La Bastille 1908) αποδεικνύεται ότι ο Ισλαμισμός αναμφιβόλως εγεννήθη τη πρωτοβουλία των Εβραίων.Ούτοι,δια να φέρουν αντιπερισπασμόν εις τον σφριγώντα χριστιανισμόν,ώθησαν τον Μωάμεθ εις την δημιουργίαν νέας θρησκείας,η οποία,δια να εξουδετερώση την θρησκείαν του Χριστού,προέβη εις την αναγνώρισιν ενός και μόνου Θεού,ώς και εις την αποδοχήν του Μωυσέως και Χριστού ως προφητών.
Ο Bernard Lazare,γνωστός Εβραίος συγγραφεύς λέγει ότι «η εμφάνισις του Ισλάμ εις την Αραβίαν έθεσε τέρμα εις την εξάπλωσιν του Χριστιανισμού,ακριβώς διότι εν αυτή έχουσιν υποβληθή όλαι αι ιουδαικαί ιδέαι της κυριαρχίας του κόσμου.Δια τούτο ακριβώς παρουσιάσθη ως αντίπαλος του Χριστιανισμού και τοιούτος υπάρχει μέχρι σήμερον.Αλλ΄οι Εβραίοι υπελόγισαν κακώς.Όταν ο Μωάμεθ ενισχύθη αρκούντως,ηθέλησε ν΄απαλλαχθή της εβραικής κηδεμονίας.
Όπως αποκλείση πάσαν περαιτέρω συνεργασίαν,εκήρυξεν εαυτόν Μεσσίαν δια της περιφήμου του Κορανίου δηλώσεως,καθ’ην εις υπάρχει Θεός,εις ο προφήτης αυτού ο Μωάμεθ,και ουδείς μετ’αυτόν».
Το κήρυγμα τούτο,το οποίον προκάλεσε την αγανάκτησιν των εβραίων,ήτο φοβερόν κτύπημα κατά της εβραικής θεωρίας περί προσεχούς ελεύσεως του Μεσσίου.
Η διάσπασις αύτη μεταξύ του Μωάμεθ και των Ιουδαίων δεν εβράδυνε να εκδηλωθή.Και ο Μωάμεθ τότε ανέγραψε εις το Κοράνιον περί εβραιών τα εξής:
«Όταν ο εβραίος ορκίζεται,ο όρκος του είναι ψευδής».(Κοραν. VIII σελ 15).


«Κατά την ημέραν καθ’ην ο Αλλάχ θα τους αναστήση,θα ορκίζωνται,όπως τώρα ορκίζονται έμπροσθεν ημών ότι ήσαν πάντοτε πιστοί!!..ώ! τι ψεύσται είναι αυτοί!!».(Κοραν. VIII σελ 18).
«Ούτε ο πλούτος ούτε τα τέκνα των θα τους δικαιώσουν εις τους οφθαλμούς του Παντοδυνάμου,αυτοί θα είναι θύματα του αιωνίου πυρός».(Κοραν. VIII σελ 20).
Όταν οι κορυφαίοι εβραίοι είδον ότι προς στιγμήν διαφεύγει των χειρών των το δημιούργημα των,τουτέστι το Ισλάμ,επενόησαν σατανικώτατα πολλάς μουσουλμανικάς αιρέσεις.Ο Εβραίος ιστορικός και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Βρεσλάου Ερρίκος Γρέτς,λέγει,ότι η κατάληψις της Περσίας υπό των Σιιτών,οφείλεται εις την βοήθειαν των Εβραίων,οι οποίοι βραδύτερον συνετέλεσαν και εις τας μουσουλμανικάς νίκας εν Ισπανία.
Εβραίοι εδημιούργησαν την αίρεσιν των Σιιτών.Άρχηγός της αιρέσεως ήτο ο εξισλαμισθείς Εβραίος Εμπ.Αλσόδα Σαμπάι,ως τούτο μαρτυρούν και αι ιστορικαί έρευναι του R.Dozy «Essai sur l’histoire de l’Islam» και του S.Sacy «Religion des Druses».
Οι Σιίται διεδόθησαν εις την Περσίαν υποβοηθούμενοι από τας μυστικάς εταιρίας των Εβραίων και απέρριψαν εκ του Κορανίου το εξής χωρίον. «Εις Θεός,εις προφήτης αυτού Μωάμεθ και ουδείς μετ’αυτόν»,δια να αφήσουν ελεύθερον το έδαφος της ελεύσεως του Μεσσίου.Οι Σιίται υπεστήριξαν τον Αλή ως διάδοχον του Μωάμεθ.Συγγενής αίρεσις των Σιιτών είνε η των Ισμαηλιτών,οίτινες κατώρθωσαν κατά τον Χ αιώνα να κατακτήσουν την Β.Αφρικήν και να ιδρύσουν την δυναστείαν των Φατιμίδων,εις τιμήν της Φατμάς θυγατρός του Μωάμεθ και γυναικός του Αλή.Το εκπληκτικώτερον όλων είνε,ότι ο πρώτος Χαλίφης της δυναστείας ταύτης ήτο καθαρού αίματος εβραικού,ονομαζόμενος Ομπέι-δαλλάχ-Αλ Μαχδή,οι δε κατωτέρου βαθμού Ισμαηλίται τον εθεώρουν ως την ενσάρκωσιν του Μαχδή,απεσταλμένου του Θεού.
Είνε άξιον περιεργείας πως οι εβραίοι κατώρθωσαν να εξαπατήσουν τους Ισμαηλίτας,οίτινες απετέλουν ισχυράν μυστικήν οργάνωσιν και να τους επιβάλουν ως Χαλίφην τον ομόφυλόν των Ομπέι-δαλλάχ.Ο υιός του Αμπαλλάχ,αρχηγού της αιρέσεως των Ισμαηλιτών,ονόματι Χουσείν,εγένετο ο αρχηγός των Καρμάκων(καθαρώς εβραικής οργανώσεως),οίτινες ήσαν διεσκορπισμένοι εις Περσίαν,Συρίαν,Αραβίαν.
Ο Χουσείν έζη εις μικράν πόλιν της Συρίας ονομαζομένην Σαλαμάχ,όπου διήγε βίον μυστηριώδη.Εις εκ των πλησιεστέρων του φίλων τω ενέπνευσε την ιδέαν να υπανδρευθή χήραν εβραίαν βαθύπλουτον,ήτις είχε μικρόν υιόν εκ του εβραίου πρώτου συζήγου της.Τον μικρόν αυτόν ο Χουσείν ανέθρεψε και τον ανέδειξε Ιμάμην(Sacy-Religion des Druzes).Τοιαύτη ήτο η προέλευσις του Χαλίφου Ομπέι-δαλλάχ της δυναστείας των Φατιμίδων.Προς απόκρυψιν της εβραικής καταγωγής του,εσφάγησαν όλοι οι κάτοικοι του Σαλαμάχ.Μ’όλα ταύτα ούτε η δυναστεία της Βαγδάτης των Αμπασίδων,ούτε η Ισπανική των Ομεάδων τον ανεγνώρισαν ως απόγονον του Αλή.
Επί 200 σχεδόν έτη(909-1171)εκυριάρχει εις την Βόρειον Αφρικήν η μυστική αύτη εταιρεία,ήτις έφερε το επιβλητικόν όνομα της δυναστείας των Φατιμίδων,ενώ πραγματικώς ήτο εβραική οργάνωσις.Η φοβερά αύτη δυναστεία εξωλοθρεύθη από νέον κατακτητήν,τον Σαλαδίνον,τον γνωστόν αντίπαλον των Σταυροφόρων,κατά το 1171 μ.χ. Πάντως 15 όλοι Χαλίφαι της δυναστείας των Φατιμίδων ήσαν εβραικής καταγωγής,δουλεύσαντες φαινομενικώς μεν εις μουσουλμανικά συμφέροντα,πράγματι δε εις το ιδεώδες της εβραικής κοσμοκρατορίας.
Τα δύο τελευταία άρθρα μου αρκούν νομίζω προς απόδειξιν της επιδράσεως των εβραίων επί της μουσουλμανικής θρησκείας.
Είναι όμως απείρως σπουδαιοτέρα η έρευνα των πραγματικών αιτίων της εμφανίσεως των αιρέσεων,αι οποίαι διήρεσαν την χριστιανικήν ανθρωπότητα.Ίδια η δράσις των Γνωστικών και των Νεογνωστικών,ήτοι των σημερινών Οκκουλτιστών,είναι άξια της μεγαλειτέρας προσοχής.

ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ” ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ “UPPER-MOSSAD” ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ “NSA-USA”, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ Α’ΦΑΣΕΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (ΦΡΕΓΑΤΑ+ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ “NSA-USA” Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ “ΗΠΑ” ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΪΖΑ ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ή ΒΑΡΟΥΧ, “ΠΙΕΖΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ._
http://makelio.blogspot.com/2009/08/2006.html

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις