ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 15 June 2010

O.E.A ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΟΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΒΟΛΟΣ 14.06.2010

ΘΕΜΑ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ «+/- Μ.Τ.Μ.», ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ «ΜΜΕ» ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ – ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ», ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ «ΜΜΕ» - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ – ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ – ΚΑΙ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗΣ – ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ( http://taxalia.blogspot.com/ ).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ», ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ – ΨΕΥΔΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ».

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑΡΘΡΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΑ ΗΘΙΚΑ – ΨΥΧΙΚΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΑΣ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ E-MAIL ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ.

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» + «Θ.Ι.Μ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ - ΚΟΡΕΑΣ Ή «888» + «777» Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG».

ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
«ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.»,

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΙΣ 31.05.2010.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ «ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ «ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΧΙΛΙΩΝ ΡΙΧΤΕΡ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΝΙΣΜΟΥ».

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΣΕ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ, ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΗΜΑΤΟΣ.

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ:

● ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ Ή ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ Ή ΨΕΥΔΟΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ Ή «ΠΑΝ» Ή «ΩΝ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

● ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ Ή ΚΙΝΕΖΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΧΙΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΡΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ, ΔΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ 12ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ «ΓΕΝΕΣΕΩΣ 12:10-20» ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ», ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.

● ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ, Ο ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ – ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ «ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9:1-15», ΟΠΟΥ Ο ΣΕΝΤΑΪ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ – ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ: ΔΑΜΑΣΚΟΣ – ΤΥΡΟΣ – ΣΙΔΩΝ – ΑΣΚΑΛΩΝ – ΓΑΖΑ – ΑΚΚΑΡΩΝ – ΑΖΩΤΟΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΗΤΩΝ.

● ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

● ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ: ΙΑΚΩΒ – ΜΩΥΣΗ – ΑΑΡΩΝ – ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ: «ΓΕΝΕΣΙΣ – ΕΞΟΔΟΣ – ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ – ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ – ΚΡΙΤΕΣ – Β’ΒΑΣΙΛΕΩΝ – Α’ΧΡΟΝΙΚΩΝ – ΑΜΩΣ – ΣΟΦΟΝΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΙΑΣ» ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010.

● ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ «TRANSIT» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΩΣ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΩΣ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ.

● ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΑΒΒΙΝΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣΤΑΤΗΣ ΙΤΑΛΟΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ «COSCO» ΕΝΑΝΤΙ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

ΕΝΩ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2010 ΩΣ «ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ», ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΜΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ – ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ», ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ» ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ».

ΩΣ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ «Α’» ΚΑΙ ΤΟ «Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ «ΚΕΙΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΑΝ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ», ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ – ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΕΙΝΑΙ:

«ΠΟΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΤΟΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ;;;».

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΣ;

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ:
ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΡΩΚΤΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ».

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ;

ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΛΗΓΜΕΝΟΥ E-MAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ – ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ:

1ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2010.

2ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Α’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

3ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΔΡΕΥΟΥΣΕΣ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

4ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙ 365 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΥΔΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.

6ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ «SALONICA JUDAICA» ΚΑΙ «ΜΙΚΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ».

7ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ – ΖΑΝΝΑ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ Ή ΛΕΒΙ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΪΛΗ Ή ΙΣΜΑΗΛΗ Ή ΙΣΜΑΗΛ ΤΟΥ «ΚΚΕ», ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ή KARA-ZAFFERI ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΠΟΡΔΕΛΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ:
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.».

ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΑΝΕΣΤΗ, ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΙ – ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;


ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:
ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΤΥΠΙΚΗΝ, ΤΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ – ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ», ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΦΙΛΟΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΣΩ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΗΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΔΗΛΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.Σχολιασμός ιστολογίου "Ελλην και Χάος":
Μπείτε να δείτε με τα μάτια σας το στημένο από «Τα Χάλια» κατάντημα μέσα στα σχόλια http://taxalia.blogspot.com/2010/06/taxalia_14.html

απευθυνόμαστε ειδικά σε αυτούς που λαμβάνουν τα e-mail μας διότι όπως θα είδατε οι κουτοπόνηροι του «Τα Χάλια» ναι μεν δημοσίευσαν την «ανάρτηση - παγίδα» http://taxalia.blogspot.com/2010/06/apostolis-papanakos.html
(τελικώς όμως σπάσανε τα μούτρα τους στην ίδια τους την παγίδα! Ω! πανηλίθιοι τσαρλατάνοι) με σκοπό να μας γελοιοποιήσουν, αλλά εκτός του ότι την ανάρτησαν, την είχαν προωθήσει και στα e-mail σας ως απάντηση του δικού μας e-mail.

όταν κατόπιν εμείς απαντήσαμε με αυτήν την ανάρτηση: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html , οι εβραιομασώνοι δημοσιοκάφροι του «Τα Χάλια» μας απάντησαν βλακοδολίως με αυτήν την ανάρτηση http://taxalia.blogspot.com/2010/06/taxalia_14.html ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ μέσω e-mail ως απάντηση στην δική μας απάντηση όπως πράξανε με την πρώτη.

Γιατί έγινε αυτό;

Γιατί στην ανάρτηση τους θα έμπαιναν το πολύ πολύ τα στημένα "δικά του" μισθοφορικά λέσια-παρα-ομαδούλα που γνωρίζει, για να προσπαθήσουν οι γελοίοι κάφροι να γελοιοποιήσουν όλοι μαζί χαχανίζοντας ως χάσκοντες μελλοθάνατοι χάσκοι «Αχαχούχα»(!!!) όπως και πράγματι έγινε, ενώ μέσω e-mail δεν τον συνέφερε γιατί δεν ήξερε με ποιους είχε να κάνει και φοβήθηκε τις αντιδράσεις το ελεεινό πουστρόνι. Αυτό είναι το θρασύδειλο εβραιομασωνικό και κυπατζίδικο κατεστημένο που στην τελική φοβάται και την σκιά του! Αυτά τα γράφουμε για όσους λάβανε τα e-mail και γνωρίζουν τι εννοούμε, για να καταλάβουν πως δουλεύει το βρωμερό τους σύστημα!

Τα γεγονότα τώρα έχουν ως εξής. Το μπλογκ «Μακελιο» το κλείσανε και τον ιδιοκτήτη του τον απείλησαν και αναγκάστηκε να φύγει εξωτερικό. Τους ιδιοκτήτες της «Εσχατης Γραμμής Ανασχέσεως» επίσης τους απείλησαν τις ζωές. Παλιότερα όπως είχαμε γράψει είχαν απειλήσει και τις ζωές των: Σοφιανόπουλου της ΧΡΩΠΕΙ και του Κόμματος Ελληνισμού, Βασίλη Λεβέντη του Κόμματος της Ένωσης Κεντρώων, Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α., Παπανάκου του Ελλην-και-Χάος κλπ. Καμία ανάρτηση συμπαράστασης ούτε τότε ούτε και τώρα στους «τραυματίες πολέμου» από την μούγκα στη στρούγκα των προδοτικών 70.000 ελληνικών ιστοσελίδων (εκτός πολύ λίγων σπάνιων εξαιρέσεων) που θα αρχίσουν να επιπλέουν μια – μια πλέον σαν φελλοί στο τέλος στη στάσιμη λίμνη-βάλτο των παρηκμασμένων ριψάσπιδων ελεεινών 10.000.000 προδοτών νεοεβραιοελλήνων (πλην ελάχιστων λαμπρών εξαιρέσεων).

Και όχι μόνον αυτό. Απεναντίας, χαιροντουσαν και έδιναν και πισώπλατες μαχαιριές με την πρώτη ευκαιρία που τους δίνονταν!

Εκπέμψτε συμπαιγνιακές χαρούλες λοιπόν αισχρά παλιοτόμαρα όλοι μαζί όσος καιρός σας απέμεινε, μέχρι να έρθει σύντομα εκτός από το παρόν πολιτικό και οικονομικό σας τέλος, ΚΑΙ το βέβαιο βιολογικό σας τέλος, και τότε θα μας θυμηθείτε, αν δηλαδή προλάβετε και δεν μετατραπείτε στιγμιαία σε πυρηνική τέφρα και υποατομικά σωματίδια, όπως σας αρμόζει ελεεινοί σκατόψυχοι.
Άιντε ψοφήστε και γενοκτονηθείτε!!!

2 comments:

vossinakis said...

η επιστροφη των Τζεντάι!!!!!!!
Δεν ήξερα οτι οι ατομικές βόμβες μετριούνται σε ρίχτερ...τι μαθαίνει κανείς!!

Anonymous said...

Αυτοκτόνησε τώρα μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και την κοινωνία με την ύπαρξη σου.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις