ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 16 June 2010

ΕΝΝΟΗΣΕΣ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΡΡΑΣ ΓΙΕ;

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑΧΑΛΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( http://taxalia.blogspot.com/ ):
Το κείμενο αυτό είναι ψευδές.Φυσικά και η ρωσία θα πάρει μέρος.Αλλά φυσικά τα κείμενα που παραθέσατε προκαλούν γέλιο.Δε στέλνονται τέτοια κείμενο με τέτοια σύνταξη για κανένα λόγο.Και φυσικά το ισραήλ και η αμερική θα επιτεθούν στο Ιράν.Μη ξεχνάτε ότι θέλουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ.Αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία να την πετύχουν.Παρακαλώ παραθέσατε φωτοαντίγραφο του κειμένου.Άσε μη ψάχνεις...την αιρεσή σας όλοι την ξέρουν.κανένας δε σας παίρνει σοβαρά.Απλά γελάμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

1ΟΝ: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΈΛΛΗΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ «ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ «ΗΠΑ» ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑΧΑΛΙΑ», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΪΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΧΙΛΙΕΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΪΚΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» Η’ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑΧΑΛΙΑ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΟΤΙ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ «ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ».

2ΟΝ: Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ «ΨΕΥΔΟΥΣ» ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΡΗΨΕΩΣ ΛΑΣΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑΧΑΛΙΑ».

3ΟΝ: Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ «ΣΕΧΤΑΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ «ΑΙΡΕΣΕΩΣ», ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ «ΣΕΧΤΕΣ».

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΣΕΧΤΑ – ΑΙΡΕΣΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΟΣ».

Η Ο.Ε.Α. ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟ – ΠΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ – ΠΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ 9600 Π.Μ.Χ. (ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ), ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ Ο «ΠΑΝΑΣ» Η’ «ΠΑΝ» (ΣΥΜΠΑΝ) ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Η’ ΑΙΡΕΣΕΩΣ Η’ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ Η’ ΝΑΩΝ Η’ ΤΕΛΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΙΜΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ – ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ – ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ – ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

ΟΘΕΝ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΕ ΡΑΒΒΙΝΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΤΑΧΑΛΙΑ», ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟΥ.

ΕΝΝΟΗΣΕΣ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΡΡΑΣ ΓΙΕ;


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΒΟΛΟΣ
-------------------------------------------
Μετά από την διανοητική και ηθική ισοπέδωση τους οι γελοίοι πανικόβλητοι καργκιόζηδες δημοσιοκάφροι του "ταχάλια" άφησαν και τα παρακάτω γελοία και άνευ αξίας απαντήσεως σχόλια:
(Τα τοποθετούμε με συμπαγή τρόπο ως σκουπίδια-σαβουροπληροφορίας που είναι ... απο την εβραιομασωνική χωματερή "ταχαλια" της ...JUDAICA SALONICA, όπως αποκαλούν την ελληνική πόλη Θεσσαλονίκη)
Αυτοκτόνησε τώρα μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και την κοινωνία με την ύπαρξη σου.η επιστροφη των Τζεντάι!!!!!!!Δεν ήξερα οτι οι ατομικές βόμβες μετριούνται σε ρίχτερ...τι μαθαίνει κανείς! Καλά και εσείς το έχετε παραχέσει... Βλέπετε παντού φαντάσματα και είστε έρμαια των εμμονών σας. Όποιος σας την πει ή με όποιου τον λόγο δεν συμφωνείτε είναι Εβραίος και εχθρός της Ελλάδας; Είπαμε μέχρι ένα όριο για συμμαζευτείτε λίγο. Και κάτι ακόμα η αυταρέσκεια σας έχει φτάσει μέχρι τον Δία... Δεν είστε και θεοί ηρεμήστε! Και πριν λέτε και γράφετε κάτι να βάζετε το μυαλό σας πριν τις ορμές σας και τις εμμονές σας. Και με όλα αυτά που λέω δεν θέλω να κρίνω τις ιδέες σας και αυτά που λέτε αλλά τον τρόπο που τα λέτε και το ύφος σας Ρε Αποστολάκο αφού είσαι ο γνωστός μαλάκας του διαδικτύου όλο παπαρίες γράφεις,βλήμα είσαι αγόρι μου το Ταχάλια σου φταίει ηλίθιε...Εμένα με έχουν κατηγορήσει ήδη για αντισημίτη, οπότε αποκλείεται με αυτό που θα πω να με χαρακτηρίσετε και... και... εβραιόδουλο.... Με τον Μερισιώτη μας έχουν σπάσει τα... @@. Και ναι, πρέπει να ελέγχετε τι γράφετε Αν όχι, τότε να διορθώνετε ή να αποσύρετε. Το να ζητάτε και τα ρέστα από πάνω με ρατσιστικά συνθήματα δεν σας κάνει καλύτερους από τα... "κοπρόσκυλα" που λέτε ότι σας επιτίθενται!!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις