ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 3 June 2011

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ "DEFENCE NET". ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΑΨΑ.


Με αφορμή την ανάρτηση του defencenet.gr(defencenet.tk):

WikiLeaks: Ως "Yes man" εποχής Πιούριφοϊ περιγράφεται ο Δ.Γράψας
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20560&Itemid=45

περί του Στρατηγού Γράψα και ειδικότερα ότι βάσει «διαρροών»(κατασκευασμένων) της εβραϊκών συμφερόντων wikileaks πως ο Στρατηγός Γράψας περιγράφεται ως yes man τύπου Πιουριφόι όπου σχολιάζει ο συντάκτης του άρθρου πως ο Στρατηγός Γράψας ήταν «ένα σκυλί που του τρέχουν τα σάλια απέναντι σε κάθε τι αμερικάνικο», έχουμε να πούμε τα εξής:

Έπειτα από τα δημοσιεύματα πλήρους δικαίωσης της Ο.Ε.Α. για τον Στρατηγό Γράψα:

Επιβεβαίωση της εκτίμησης της ΟΕΑ προς τον Στρατηγό Γραψα στο Β’ Εγχειρίδιο Επιβιώσεως
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_22.html
και
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html

διάφορα ιστολόγια αναδημοσιεύουν άνευ κριτικής σκέψεως και ως «αυταπόδεικτα», ψευδή και δόλια δημοσιεύματα υποτιθέμενων διαρροών ανωτάτων αξιωματούχων μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α. τα οποία και παρουσιάζονται στην υπηρεσία wikileaks η οποία ως εκ θαύματος(!) αποτελεί πλέον αποκλειστική υπηρεσία πληροφοριών υποκαθιστώντας δεκαετίες μελέτης και εργασίας χιλιάδων ανθρώπων και ακυρώνοντας στην ουσία τις προσπάθειες τους να φέρουν την αλήθεια στο φως(κάτι το οποίο θα έπρεπε να προκαλεί σοβαρούς συνειρμούς σχετικά με την ακεραιότητα των ανθρώπων πίσω από την υπηρεσία wikileaks), αφήνοντας έτσι τα εβραιοσαξονικά κοπρόσκυλα της wikileaks(κατά συνέπεια της CIA, κατά συνέπεια της NSA), να σπιλώνουν χωρίς αιδώ το ήθος και την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα όσων αληθινών πατριωτών οι οποίοι αποπειράθηκαν και αποπειρώνται να προβούν σε στρατηγικές κινήσεις υπέρ Ελλάδος.

Συμπερασμα: Οι πούστικες ιστοσελίδες οι οποίες αναδημοσιεύουν αισχρά, ψευδή, δόλια και προερχόμενα από το σιωνιστικό(κινεζικό) σύστημα, κείμενα, είναι προφανώς «στημένες» και ειδικότερα οι καλοπληρωμένες, αμυντικού περιεχομένου ιστοσελίδες με συντάκτες και τούρκους(!!!) και για αυτό το λόγο, ενημερώνουμε τους Έλληνες ότι σκοπός τους είναι η διάλυση της Ελλάδος με ύπουλο τρόπο που προκαλεί σύγχυση εντός των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων μέσω των προδοτικών τους δημοσιευμάτων.

Γαμημένα εβραιοσαξονικά καθάρματα, αφού είναι έτσι όπως «διαρρέει» η NSA μέσω wikileaks, γιατί τότε σπεύσατε να ξηλώσετε τον Στρατηγό Γράψα με συνοπτικές διαδικασίες;(Οι αναγνώστες ας διαβάσουν τα άρθρα στους ανωτέρω συνδέσμους και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι με πόση πανουργία και με πόση βρωμιά λειτουργούν τα εβραιοσαξονικώς κινεζοκινούμενα γουρούνια!).

Βέβαια, το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από τα ως άνω γουρούνια είναι να αποτρέψουν, ειδικά αυτήν την εποχή, που οι καταστάσεις τρέχουν «με χίλια» και ο αέρας «μυρίζει μπαρούτι», άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Στρατηγού Γράψα, χτυπώντας στο κέντρο της αξιοπρέπειας και του ήθους του για να τον σπιλώσουν στα μάτια αυτών που έχουν απηυδήσει και αηδιάσει από τις μασονικές και ιλλουμινιστικές και σιωνιστικές μαλακίες των μισών αληθειών και των επαίσχυντων ψευδών και είναι έτοιμοι να πετάξουν στο πυρ όλες τις μασονικές ιδεοληψίες, αποτινάσσοντας από πάνω τους τα μάγια της ύπνωσης και του αποπροσανατολισμού. Επιθυμούν να ρίξουν το ηθικό αυτών των ανθρώπων, να τους συγχύσουν και να τους καθυστερήσουν σε μία απέλπιδα προσπάθεια τους να κρατήσουν όλα «τα πρόβατα στο μαντρί» διότι γνωρίζουν καλά ότι έστω και ένας αφυπνισμένος μπορεί να τους τινάξει στον αέρα! Ειδικά στην Ελλάδα με το ρευστό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, δεν θα ήθελαν με τίποτα να αναλάβουν δράση «περίεργοι» τύπου Γράψα οι οποίοι θα επιχειρήσουν να αλλοιώσουν τα σχέδια τους.

Άλλωστε, το άρθρο όζει από ιδεολογική «μαγιονέζα», περίσσιες «σάλτσες», κακεντρέχεια και έλλειψη κριτικής σκέψης. «Μυρίζει» από μακριά ότι είναι κατασκευασμένο επίτηδες για τους λόγους που αναφέρουμε πιο πάνω.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να αναφέρουμε πως διαπιστώσαμε από σχόλια σε ιστολόγια και ιστοσελίδες, αγνών αφυπνισμένων Ελλήνων, ότι «δεν τρώνε σανό» και δεν καταπίνουν αμάσητο το παραμύθι περί yes man Γράψα και άλλων τέτοιων ανόητων αποπροσανατολιστικών δημοσιευμάτων. Σας καλούμε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος να «ανατινάσσετε» μέσω διανοητικού πολέμου κάθε προσπάθεια σπίλωσης ηθικών προσωπικοτήτων και να απαντάτε με περισσότερο σθένος σε κάθε πιθανή προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Ελλήνων.

12 comments:

XRISTOSXR said...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΕΕΕ ΟΠΩΣ Ο ΓΡΑΨΑΣ????
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΕΤΣΙ???ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΙ!!!!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ ΨΕΥΔΟΘΕΥ ΣΑΣ!!!!

ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ!!!!

Παναγιώτης said...

θέλω αυτό και άλλα πολλά άρθρα σας να τα αναδημοσιεύσω στην δικη μου επειδη συμφωνω μαζι τους, αλλα φοβαμαι πως λόγω των βωμολοχιών που χρησιμοποιείτε , θα μου την κλεισουν στο τελος την ιστοσελιδα.

Εκτος των άλλων οι βωμολοχιες δεν ειναι του γουστου μου.

Και εσας απορω πως και δεν σας εχουν ενοχλησει ακομα και λειτουργει κανονικα το μπλογκ σας..

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

Παναγιώτη με αυτές τις λογικές θα πρέπει να διορθώσεις και τους βωμολόχους Καραϊσκάκηδες και Κολοκοτρώνηδες.
Εμείς εδώ είμαστε αποφασισμένοι για όλα και δεν μας φοβίζει τίποτα. Ας μας κλείσουν μέσα, ας μας σκοτώσουν ας κάνουν ότι θέλουν, ποσώς μας ενδιαφέρει. Ότι και να πράξουν αυτομάτως τα κείμενα Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου θα γίνουν «ευαγγέλια».
Αν δεν είσαι συνειδητοποιημένος και έτοιμος να «αυτοκτονήσεις» σε αυτό τον αγώνα, τότες παράτησε τα.

Anonymous said...

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.
ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Η ΟΕΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

nosdevelopment said...
This comment has been removed by the author.
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ...... ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗΝ.......Κ.Λ.Π.....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

ΕΙΔΕΣ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΑΞΩΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ(N.L.P ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ)ΗΠΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΕ ΚΑΛΜΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ.

-ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΛΑΝΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
-ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
-ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
-ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
-ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
- ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
- ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α.?
-ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.
- ΚΑΤΣΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ.
- ΤΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ?
- ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ (ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ), ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ).

ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΑΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α.

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Διογένης said...

Για αυτό το γεγονός είστε ενήμεροι;
Αληθεύει; (δείτε και το σχόλιο κάτω από το άρθρο):
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7818:%CE%97-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE&catid=95:2008-10-17-07-29-22&Itemid=282

OD said...

Φίλε Παναγιώτη, καταρχάς απο τη στιγμή που θα βαλεις οτι το κειμενο ειναι απο το ιστολογιο ελλην και χαος, εσύ δεν έχεις προβλημα, εμεις που τα γραφουμε θα εχουμε. απο την άλλη, αφού βλέπεις ότι δεν μας κλείνουνε...

(τώρα αν σε πειράζουν οι βωμολοχίες, τουλάχιστον στα άρθρα του ιστολογίου, μπορείς να κάνεις edit και να βάζεις αποσιωπητικά αν θες, αλλά μονον στα κείμενα του ιστολογίου, επουδενί στα σήματα της οεα)

Konstantinos said...

Παναγιώτη

Φαντάσου πως βρίσκεσαι στο κέντρο ενός πεδίου μάχης…

Το μόνο που βλέπεις είναι ανθρώπους να σφάζονται και ανθρώπινα μέλη να πετάγονται στον αέρα.

Το μόνο που μυρίζεις είναι η μεταλλική οσμή του αίματος.

Θα σκεφτόσουνα ποτέ μέσα σε αυτό το σκηνικό θανάτου μην υπερβείς τα όρια της ευγενείας γιατί θίγεται η αισθητική η δική σου αλλά και των υπολοίπων μελλοθανάτων;

Υπερβάλω;

Αυτό ίσως είναι αρμόδιες να μου το πουν για παράδειγμα οι γυναίκες και τα ορφανά παιδιά του νεκρού Έλληνα που ΕΣΦΑΞΑΝ για μια κάμερα, ή του νεκρού Έλληνα που σκότωσαν για μια χούφτα κοσμήματα, ή αυτών που έδωσαν τέλος στην ζωή τους κάτω από το βάρος της υποκινούμενης και προγραμματισμένης οικονομικής καταστροφής, της δικής τους αλλά και κατ’ επέκταση ολόκληρης της χώρας αν επικεντρωθούμε στην Ελλάδα που μας αφορά άμεσα, ή ή ή …

Αν ήταν ο αδελφός μας ο πατέρας μας το παιδί μας ένας από αυτούς ή η κόρη μας που βιάστηκε την ώρα που γύριζε από την σχολή της, την δουλειά της … θα ήμασταν ευγενικοί;

Ο θάνατος είναι εδώ.

Το πότε θα μας χτυπήσει την πόρτα είναι σε ευθεία συνάρτηση με τον βαθμό αδρανείας μας απέναντι στο πρόβλημα.

Υπερβάλω;

Πήγαινε στην Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας, και φώναξε με δύναμη έτσι χωρίς λόγο επειδή υποτίθεται ότι είναι δικαίωμα σου:

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ

Μπορείς;

Η ένσταση σου για τον τρόπο εκφράσεως του ιστολογίου είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα παπαγαλάκια (που εκφράζονται κυρίως μέσω του συγκροτήματος Κουρή αυτήν την κρίσιμη περίοδο – βλέπε υπερπατριώτη Τράγκα) όπου και καλούν τον κόσμο σε ειρηνική (;;;) διαμαρτυρία στα πλαίσια της παγκόσμιας οδηγίας.

Σε όποιον ξεφεύγουν οι λέξεις – εντολές προγραμματισμού το έχουν χάσει το παιχνίδι.

Ειρηνική - Καταδικάζουμε την βία ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ και συγκεκριμένα όχι από τους φασίστες, όχι από τους αναρχικούς, όχι από τους παρακρατικούς αλλά από ΕΣΑΣ.

ΕΣΑΣ τις μαριονέτες τους νεοέλληνες που χορεύεται όπως πάντα στον ρυθμό που παίζουν τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων του Εβραίου Γιωργάκη και του Τουρκαλβανού επίσης Γιωργάκη.

Αυτό που θέλουν από εμάς δεν είναι να δώσουμε την δική μας λύση αλλά να τους δώσουμε το άλλοθι για την ΔΙΚΗ τους λύση.

Γιατί περί εγκλήματος πρόκειται, και όταν σ’ ένα έγκλημα έχεις κίνητρο πρέπει να έχεις ένα γερό άλλοθι για ν’ απαλλαχτείς.

Γι αυτό λοιπόν και η επανάσταση με ωράριο, επιτροπές διαλόγου…επιτροπές καθαριότητος… επιτροπές ψυχολογικής υποστήριξης…επιτροπές, επιτροπές, επιτροπές…και πάνω από όλα ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

Φαντάσου λοιπόν Παναγιώτη τον Θεόδωρο, όχι τον σύγχρονο, τον γελοίο, και προδότη του έθνους, αλλά τον άλλον, τον μεγάλο, τον αθάνατο, τον αιώνιο.

Θα είχε γίνει ποτέ σύμβολο αιώνιο, αθάνατο, αν αντί για άρματα, έφερε κατσαρόλες και μπρίκια και χόρευε χαμογελαστός στις πλατείες, ωσάν να λαμβάνει μέρος σε gay parade;

Είναι αυτή εικόνα Ελλήνων;

Παρακμή. Ευτελισμός αιώνιων αξιών και πράξεων.

Οι επαναστάσεις δεν είναι ούτε πράσινες ούτε πορτοκαλί ούτε κάποιο άλλο φαντεζί χρώμα μα έχουν δυστυχώς πάντα το χρώμα του αίματος γιατί αυτή είναι η φύσης των πραγμάτων.

Όταν ένα χωράφι χρειάζεται επειγόντως καθάρισμα γιατί ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι προ των πυλών ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ξεχωρίζεις ένα ένα τα χορτάρια μήπως κάποιο είναι χρήσιμο.

Με βίαιο και ΜΗ δημοκρατικό τρόπο με το λεπίδι καθαρίζεις τα πάντα για να δημιουργηθεί ένας ακίνδυνος και καθαρός τόπος για να χρησιμοποιηθεί με σωστό τρόπο.

Konstantinos said...

Πριν την επανάσταση προηγείται πάντα ένα κύμα αφύπνισης.

Όχι χαλιναγώγηση της κοινής γνώμης μέσω πλαστών και ημιαληθών στοιχείων ίσα ίσα για να εξιτάρουμε το κοινό περί δικαίου αίσθημα για να εξυπηρετήσει τους σχεδιασμούς των στοών όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή αλλά πραγματική επίπονη αφύπνιση που αρχικά σε παραλύει βλέποντας τον κόσμο όπως τον ξέρεις να καταρρέει γύρω σου και μετέπειτα περνάς στο στάδιο της επίγνωσης.

Σε αυτό το στάδιο ξέρεις ότι αν αποφασίσεις ν’ αντισταθείς, να παλέψεις αυτό που ξέρεις πια, τότε δεν υπάρχει χώρος για ευγένειες και καθωσπρεπισμούς. Εξ άλλου εάν εισέρθεις στην ουσία των πραγμάτων και θελήσεις να εκφραστείς δημόσια τότε οι αντιδράσεις του θηρίου θα είναι οι ίδιες. Είτε είσαι ήπιος στις εκφράσεις σου είτε σκληρός η ουσία είναι αυτό που θα ενοχλήσει και θα πρέπει να είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος γι αυτό που θ’ ακολουθήσει.

Το ύφος το σκληρό, το ηρωικό, το ελληνικό, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες τις Ο.Ε.Α. και τις πληροφορίες και αναλύσεις που παρέχει εδώ και καιρό το ιστολόγιο κάνουν την διαφορά στην υπόθεση της αφύπνισης που πολλοί οικειοποιούνται αλλά ελάχιστοι καταφέρνουν πραγματικά και δημιουργούν μια διανοητική δύναμη πυρός συγκλονιστική που αναγκάζει τα μαύρα σκυλιά του συστήματος να προβαίνουν σε πράξεις που επειδή δεν τις γνωρίζεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν λαμβάνουν χώρα.

Ο τρόπος αντίδρασης μιας κατάστασης λοιπόν είναι ανάλογος της επίγνωσης αυτής, και το ιστολόγιο αυτό με τους συνεργάτες και τους αφυπνισμένους αναγνώστες αλλά και τα ελάχιστα φίλια μαχητικά ιστολογία έχουν αντιληφθεί ότι απευθύνονται σε προδότες και εγκληματίες όλων των εθνών και έχουν απενοχοποιήσει την συμπεριφορά τους λεκτική ή μη απέναντι στα καθάρματα που χρησιμοποιούν αυτήν ακριβώς την οδηγία – εντολή της μη βίας με κάθε τρόπο και την καθιστούν ασπίδα προστασίας τους γιατί χωρίς αυτήν την προγραμματισμένη οδηγία από τα σχολικά ήδη χρόνια δεν θα ήταν δυνατόν να φθάσουν στο παρά πέντε της κορύφωσης του πολύχρονου σχεδιασμού τους ανενόχλητοι.

Αυτά οι περισσότεροι από εμάς τα γνωρίζουμε και άλλοι τα έχουμε μάθει με το καλό και άλλοι με κόπο και κάνοντας λάθη. Όμως τα έχουμε μάθει και ξέρουμε ότι δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το ερώτημα είναι φίλε Παναγιώτη και όσοι άλλοι έχετε τους ίδιους ενδοιασμούς και λειτουργείται ασυνείδητα κάτω από τον συγκεκριμένο προγραμματισμό (κατανοώ την δύναμη της προπαγάνδας) αν θέλετε και αν μπορείτε να αποδεσμευτείτε από το βρώμικο λογισμικό που μας “φορτώνουν” από την στιγμή της γέννησης μας.

Καλή τύχη στον προσωπικό σου αγώνα γιατί δεν περισσεύει κανείς.


Υ.Γ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ … Άψογος

Στην ουσία το σχόλιο μου καθίσταται πλεονασμός.

Παναγιώτης said...

Εγω παντως πιστευω πως αν μεναμε στην ουσια και μονο και δεν υπηρχε η τοσο μεγαλη χρηση υβρεολογιου, θα υπηρχε μεγαλυτερη απηχηση και κατανοηση των θεσεων που εκφραζονται εδω.

Φυσικα ειναι λογικο να δημιουργειται οργη και να θελει καποιος να εκφραστει με αυτον τον τροπο , οταν αυτοι οι αδιστακτοι που μας εξουσιαζουν, μας στραγγαλιζουν μερα με την μερα.
Δεν νομιζω ομως πως φερνει και αποτελεσμα.

XRISTOSXR said...

ΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.... ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΕΛΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ ΚΤΛ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ,, ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΩΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΤΡΥΡΗΘΟΥΝ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΥΘΜΙΚΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ,, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ....
ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΩΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΕΤΑΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΡΙΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΦΑΦΗ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΣΔΓΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!!
ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ!!!!

ΦΙΛΙΚΑ

ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις