ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 23 December 2010

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΒΟΛΟΣ 18.12.2010
ΘΕΜΑ 1: «ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΜΜΕ – ΕΛ.ΑΣ. – ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ».
ΘΕΜΑ 2: «ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΕΝΟΔΟΞΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Α/ΓΕΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΡΑΓΚΟΙ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ». (ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ).
ΘΕΜΑ 3: «ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ (ΜΑΣΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΤΕΡΑ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ) ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΡΗ», (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ) Η’ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ «ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΡΗ».
ΘΕΜΑ 4: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ» ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.»
ΘΕΜΑ 5: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΗΤΑΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΦΡΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΩΣ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣΟΝΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΓΚΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΟΤΙ: «ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ».

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ» ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ, Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ Η’ ΜΠΕΓΚΛΙΤ, Ο ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΛΙΘΟΥΑΝΟ – ΠΟΛΩΝΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΣΠΑΡΜΕΝΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ «COSCO», ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ Ο Α/ΓΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΗΔΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010).

ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ Ο Α/ΓΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ).

ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Α/ΓΕΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, Ο Α/ΓΕΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ – ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΚΑΙ ΜΠΕΓΚΛΙΤ Η’ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΑΡΜΑΤΩΝ – ΟΠΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ – ΠΛΟΙΩΝ – ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 70%, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ – ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ: Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΒΑΘΗ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Η’ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ: ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ – ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ – ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ), ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΥΛΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ «ΕΧΘΡΙΚΗ» ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΌΜΩΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ «ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ». ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΕΖΙΛΗ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝΕ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.
ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΠΙ ΠΟΛΛΟΙΣ ΧΡΗΜΑΣΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ: ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣ ΧΡΗΜΑΣΙ) Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ «ΕΡΤ» ΤΗΣ… ΛΙΤΟΤΗΤΟΣ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΓΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΡΤ» ΩΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΤΟ HTTP://ARMYALERT.BLOGSPOT.COM/ ΚΑΙ ΤΟ HTTP://HELLENICREVENGE.BLOGSPOT.COM/ , ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΗΛΙΘΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΩΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ), ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΡΕΜΑΛΙ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «17Ν» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ ΦΟΥΡΑΚΗ «ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ».

ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ «ΜΜΕ», ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.Α.Σ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ – ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 70%, ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΩΣ 134 ΕΩΣ 151 ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΥΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 134 ΕΩΣ 151, ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»
ΑΘΗΝΑΙ ΕΛΛΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Κείμενο ιστολογιου:

Το παραπάνω «σκληρό» κείμενο της Ο.Ε.Α. είναι ολόκληρη η αλήθεια και όχι η μισή όπως έκανε ο Συνταγματάρχης τον οποίο και συλλάβανε για τον λόγο αυτό αλλά και για τον λόγο ώστε να μην αποπειραθεί να ανοίξει το στόμα του για τις πραγματικές προδοσίες του Φρακγουλη εναντίον της Ελλάδος. Αλλά εδώ που τα λέμε, να ήταν μόνο ο συνταγματάρχης; Στο διαδίκτυο οι ελληνικές ιστοσελίδες, οι οποίες γνωρίζουν, και γνωρίζουν πολύ καλώς μάλιστα, σιωπούν προδοτικως και μαχαιρώνουν πισώπλατα την ελληνική πατριωτική Ο.Ε.Α. και δεν αναρτούν ούτε ένα κείμενο της Ο.Ε.Α. ακομη και αν την έβλεπαν να «πεθαίνει» στο πεδίο της μάχης. Τι στο διάολο ρόλο βαράτε ρε γαμημένες ιστοσελίδες τελικά; Τίνος παιχνίδι παίζεται; Εφόσον δήθεν κοπτεστε για το καλό του τόπου γιατί αλληθωρίζετε και τρέμετε να αναρτήσετε τις αλήθειες και τις ιαχές πολέμου της Ο.Ε.Α.; Ουστ ρε κουρέλες! Σιχαμένοι και εσείς! Προδότες! Ριψάσπιδες! Διότι φοβοσαστε τα κειμενα περισσότερο από τους προδότες οι οποίοι θίγονται.
Φοβοσαστε τα παρασημοφορημένα σκουλήκια τύπου Φραγκουλη; Γιατί; Μηπως είστε προδοταρεοι και εσείς όπως τα ως άνω προδοτικά σκουλήκια που πάνε και προσκυνανε τους αφέντες τους και το ίνδαλμα τους τον Κεμάλ Ατατουρκ;
Η’ επειδή, όταν οι Τούρκοι πριν καν έρθουν στην Ελλάδα τους διατάζουν να κατεβάσουν τις εικόνες των Ελλήνων Ηρώων του 1821, και εκείνοι τις εξαφανίζουν;
Την ώρα που ο Φραγκος Φραγκούλης και όλοι οι υπόλοιποι προδότες, Στρατηγοί και πολιτικοί, επισκέπτονται την Τουρκία, οι τούρκοι παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο δοκιμάζοντας τους ως άνω προδότες στο αν υπακούουν και αν τελούν κατά γράμμα τις τουρκικές διαταγές. Δηλαδή τους φωνάζουν στην Τουρκία και τους λένε: «εμείς τώρα, την στιγμή της επισκέψεως σας στην «μαμά» Τουρκία, θα σηκώνουμε αεροπλάνα και θα στέλνουμε φρεγάτες και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε εντος της ελληνικής κυριαρχίας, για να είμαστε σίγουροι ότι στην επίθεση μας εναντίον των ελλήνων, εσείς θα είστε με το μέρος των τούρκων και όχι με το μέρος των Ελλήνων.» Και οι προδότες κάθονται σούζα δίχως την παραμικρή διαμαρτυρία.
Άρα Καλεντεριδη, τζάμπα ασχολείσαι κι’ εσύ με την τουρκική υπηρεσία «ΜΙΤ» διότι οι «δικοί μας» εσκεμμένα παραδίδουν τα πάντα στους τούρκους για να μας γενοκτονησουν ευκολότερα και μια ωρα αρχύτερα! Αυτους γαμησε πρώτα.
Επομένως θα επαναλάβω αυτό που λέει η Ο.Ε.Α. : Σκοτώστε και κάψτε τους προσκυνημένους προδότες και τις οικογένειες τους και τα χωριά τους και ας μείνουν οι μισοί έλληνες ζωντανοί.
Σε περίπτωση που οι Αρχές σκοπεύουν να με συλλάβουν, να γνωρίζουν ότι αυτό που έχω στο μυαλό μου καρφωμένο είναι ότι δεν θα παραδοθώ σε κανέναν προδότη και θα αμυνθώ μέχρις εσχάτων και δεν αφήσω να με φυλακίσει κανένας. Θα πεθάνω μαχόμενος εναντίον οιουδήποτε έρθει να με συλλάβει.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η’ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΥΓ.:
Ότι κείμενο της Ο.Ε.Α. έχει αναρτηθεί σε αυτό το ιστολογιο, και ότι κείμενο πρόκειται να αναρτηθεί στο μέλλον, τα συνυπογράφω όλα ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα της Ο.Ε.Α. και ειδικώς του κυριου Καραγεωργιου Γιαννη.

Μερικες από τις σχετικες προδοσιες των ως ανω προδοτων:

http://nationalpride.wordpress.com/2010/12/21/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%8d/

http://nationalpride.wordpress.com/2010/12/20/%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b5-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b7/

http://www.paraskevi13.com/?p=2838

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_5399.html

http://www.strategyreport.gr/?p=3656

http://www.elora.gr/portal/national-issues/7---/2671--lr-------

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις