ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 24 February 2013

ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Χ.Α. 666, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ...


O παραστάτης του Μιχαλολιάκου που συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. [ΦΩΤΟ]


Πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής, παραστάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, ήταν ο Παναγιώτης Δράκος που συνέλαβε η αστυνομία, πριν από περίπου 3 εβδομάδες, στην Ιερά Οδό. Μαζί με ομοϊδεάτη του, είχαν φορτωμένο το αυτοκίνητό τους με πιστόλι, σουγιά, μάσκες, σφαίρες, κλόμπ... λες κι ήταν έτοιμοι για μακελειό!!! Ή μήπως ήταν;...



Στις αρχές του μήνα, συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου 2013, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 27 και 19 ετών γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα.

Στη συνέχεια, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και τις φωτογραφίες τους για να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις.



Ειδικότερα, επάνω στον 27χρονο Δράκο Παναγιώτη βρέθηκαν ένα πιστόλι Zastava με τέσσερα φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένας σουγιάς 8 εκατοστών.

Στον δεύτερο συλληφθέντα, τον 19χρονο Χάιδα Γρηγόριο Λουκά βρέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς συνολικού μήκους 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα τύπου full face.



Το... φωτογραφικό αρχείο

Αμέσως μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, σε διάφορα sites και forum αναρτήθηκαν σχόλια που συνέδεαν τους δύο άνδρες με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας μάλιστα πως και οι δύο «υπηρετούν» στη φρουρά ενός βουλευτή του κόμματος. Βέβαια, ήδη η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ είχε, πολύ πριν η ΕΛ.ΑΣ. βγάλει ανακοίνωση για τη στιγμή της σύλληψής τους, δημοσιεύσει ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας όλο το ιστορικό των δύο συλληφθέντων.



Η αναζήτηση για φωτογραφικό υλικό από συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής στο πρακτορείο Eurokinissi, έδωσε αρκετά «κατατοπιστικά» αποτελέσματα, από εκδήλωση για την επέτειο των Ιμίων στο κέντρο της Αθήνας, που δημοσιεύτηκαν στις 02/02/2013.



Αντίδραση από το κόμμα της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο δεν υπήρξε. Κι αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το γιατί, αφού αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες από πρόσφατη συνάντηση της Χρυσής Αυγής, θα δει ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες εκτελεί χρέη «παραστάτη» δίπλα στον γενικό γραμματέα του κόμματος! Ή μήπως θα τον αφήσουν... ακάλυπτο, να ξεχαστεί, να μην τον συνδέσουν ποτέ με την οργάνωση, όπως έγινε και με τον Περίανδρο, όπως τον κατηγορεί ο ίδιος;



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΛΥΖΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!!! Γιατι οι "πατριωτες" Τραγκας + Γ. Καρατζαφέρης + Χρυση Αυγη κανουν την μουγκα; Πολυ απλα! Διοτι οι ΙΔΙΟΙ ειναι το ΙΔΙΟ το συστημα!

-------------------------

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΑ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ;;; Α! ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΞΕΧΑΣΑΜΕ... ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ "ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ" ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ! ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!

---------------------------

ΤΟ ΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

-----------------------------

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, Η ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΛΕΞΗ “NYNAZISTER” («ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ»)ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». 88 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.

---------------------------

ΠΩΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!! ΙΔΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ "ΜΑΥΡΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ", ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ SS ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΠΛΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 'SS" ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ.

-----------------------------

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤHΣ

----------------------------

ΕΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

----------------------------

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

----------------------------

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE-NET, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ

------------------------------

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

------------------------------

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.... ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟ:

-----------------------------

Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

-----------------------------

Νίκος Μιχαλολιάκος, ο μελαχροινός "Άρειος", ο κτηματομεσίτης συνεργάτης της ΚΥΠ/ΕΥΠ.

-----------------------------

ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ- ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ

----------------------------

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ 666: "...πιστεύουμε ακόμη ότι μακροπρόθεσμα η αποδυνάμωση της Γιουγκοσλαβίας ωφελεί την Πατρίδα μας"

---------------------------

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ "500.000 ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ! Χρυση Αυγη: Οι Αλβανοι ειναι αδερφια μας!

----------------------------

ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΩΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ - ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. ΡΩΣΙΑ, ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ Η Ο.Ε.Α.!

-----------------------------

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (1) --- "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΘΕΟΣ (ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" --- ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ!"

-----------------------------

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ

----------------------------

ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

----------------------------

Γ.Α.Δ.Α. + ΗΓΕΣΙΑ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" = L.F.E.

--------------------------

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΑΠΙΕ, ΚΟΑΖΟΝΤΑ ΒΑΤΡΑΧΕ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ; ΩΣΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΘΕΟΣ» ΔΗΛΑΔΗ «ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ»; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΕ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΑΚΙΟ, ΚΙ’ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΠΕΗ-ΟΜΑΡ ‘Η ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

-------------------------------

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΣΙΟ - ΠΑΣΤΙΣΙΟ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις