ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 10 February 2013

Ολη η ιστορια με τους προβοκατορες "εψιλονιστες" που εχουν κατακλίσει το καναλι του Σωρρα "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ"

(παρένθεση: αν ο Σωρρας δεν ειναι και αυτος στημενος, τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι εκει μεσα οι εψιλονιστες μπηκαν να κανουν ζημια στην ολη προσπαθεια! Και γι’αυτο περιμενουμε απο τον κ. Σωρρα μια απλη και ΞΕΚΑΘΑΡΗ θεση επι τουτου) …. ολοι αυτοί ειναι στημενοι και όλη η ιστορία προερχεται απο κινεζομογγολικά κεντρα εξωτερικου (θεοσοφιστές μασόνοι) οπως ο κρυπτομενος δρακονιανος πρακτορας με το "ελληνοπρεπες" ψευδώνυμο "Αριστανδρος Ανδρομεδειος" οπου προωθει αποπροσανατολιστικα κειμενα με σκοπο την παγιδευση νεοελληνων. Τέτοιου ειδους μηνύματα οπως "ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΙΡΙΟΥ SALUSA" ....
εδω:
http://www.facebook.com/groups/topotami/470033439712008/? comment_id=470093753039310&ref=notif&notif_t=group_comment_reply
και εδω:
http://universalblessing.blogspot.gr/2013/02/salusa-812013.html

....που προωθει ο ως ανω διαμονιζομενος πρακτορας, μεταφραζονται απο τα αγγλικα στα ελληνικα με αμοιβές μέχρι και $10.000 δολλαρια από τα παχυλά ταμεία της διεθνούς Θεοσοφικής Εταιρείας (Αρνητική Ναζιστική ΑΟΑ Λονδίνου + Golden Dawn) .Μαλιστα ψαχνουν ελληνες μεταφραστες με αμοιβη ωστε να προωθησουν στα ελληνικα ολη αυτη την στημενη σαβουρα της διεθνούς θεοσοφικης ναζιστικης μασονιας η οποια προερχετε απο κεντρα εξωτερικου και για την οποια εχουμε απαντησει και προειδοποιήσει τους νεοέλληνες ξανά και ξάνα:

Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/09/blog-post_8895.html

ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ TOLEC
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/06/tolec.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» ΑΠΑΝΤΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_14.html

Και τα πανηληθια μελλοθανατα (από την αντεπίθεση της Κίνας) μελη της σελιδας "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ" τα οποια μετα χαρας καρφωνουν μαχαιριες της επιτηδειας μουγκας προς ολα αυτα, και τα οποια μελη αποφευγουν τις αληθειες της Ο.Ε.Α. οπως ο "διαολος το λιβανι". Μαλιστα η συμπεριφορα τους ειναι εκεινη των θιγμενων εψιλονιστων αρουραιων ανωνυμων τους οποιους χαλαει την σουπα η ... «κακια» Ο.Ε.Α. ! Τους πειραζουν δηθεν τα (δικαιολογημενα) "βρισιδια" δίκαιας οργής και αγανάκτησης της Ο.Ε.Α. με το νεοελληνικό κατάντημα, και δεν βλεπουν οτι ειναι ενα βημα πριν την γενοκτονια τους! Δεν έχουν ιδέα που τους οδηγούν αυτές οι δυνάμεις που τυφλώς και προγραμματισμένα ακολουθούν και δεν έχουν ιδέα από την γεωστρατηγική του αντιπάλου εναντίον τους και εναντίον της λευκής και της μαύρης φυλής.

Γι’αυτό..…… βρε ουστ ολοι εσεις οι ανιεράρχητοι μαλθάκες που θα βγαλετε και γνωμη για την Ο.Ε.Α. προδοτικες και ακαπνες πουτανες και πουστηδες και ξαναουστ που σας πειραζει δηθεν το καραισκακιο "υβρεολογιο" της Ο.Ε.Α.

Για τους λιγους εναπομείναντες νοημονες ελληνες παραθετουμε το παρακατω για να δειτε το τι προωθουνε και ποιοι πλαισιωνουν την σελιδα "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ" βαζοντας μας ψύλλους στα αυτια οτι ο Σωρρας και οι συνεργατες του συγκαλυπτουν το ολο σκηνικο διοτι ο "αερας" με τον οποιο κινούνται ολοι αυτοι οι εψιλονιστες εκει μεσα, ειναι σαν να γνωρίζονται μεταξυ τους με μονάχα μια «κακιά» Ο.Ε.Α. να τους χαλαει όλη την σουπα!

Διότι κ.Σώρρα δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι από τη μία ότι «ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΕ (ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ) ΧΕΛΩΝΕΣ» και από την άλλη να μου έχεις να ξεσαλώνουν εκεί μέσα στο κανάλι σου «άνθρωποι» (ζόμπι) που λατρεύουν, προσκυνάνε και εκθειάζουν την ΒΑΣΗ της ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ (ΔΡΑΚΟ)ΧΕΛΩΝΑΣ, ήτοι την υβριδιακή ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ή ΛΕΒΑΝ ήτοι το τεχνολογικό κέντρο ψυχοτρονικού τριμερούς διανοητικού – ψυχολογικού και υλικού πολέμου εναντίον εναπομεινάντων ανδρομεδίων πελασγών πλανήτου και εναντίον μαύρης σείριας φυλής.. απειλούμενων με ολική βιολογική γενοκτονία και προς το παρόν οικονομική/πολιτική γενοκτονία από την ερπετική Κίτρινη Δρακονιανή φυλή Κίνας + Κορέας και από τους ντόπιους ελληνοεβραίους και μασόνους προδότες.

(βλ. Δρακοχελώνα στην απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου, βλ. Μυθολογίες Κινέζων περί προέλευσης τους από τη Σελήνη και από τον αστερισμό Δράκοντα = Ερπετό Δεινόσαυρος Δράκων ή Δρακορέξ, Βλ. Σημαία Κίνας παριστάνουσα την Ημισέληνο, πανομοιότυπη με Ισλαμικής μογγολικής Τουρκίας, Βλ. Σεληνιακό Κινεζικό Ημερολόγιο, Σεληνιακό Κινεζικό Νέο Έτος, Έτος του Δράκοντα 2012, και γενική λατρεία των Κινέζων προς τη Σελήνη)

Για τους λοιπους αθεράπευτα διανοητικα σακατεμενους εκει μεσα, μετα την αναγνωση του παρακατω κειμενου, τους λεμε να τρεξουν γρηγορα να μεταφρασουν επ αμοιβη $10.000 έκαστος ως προδοτικα λιγουρια που ειναι τα κειμενα των ανθελληνικων μασονικων κεντρων και να πάνε στο διάολο σιν-σιων ψευδοθεό τους όπου και ανήκουν, για να τους περιποιηθεί αναλόγως!!!


ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ SALUSA:

Ευχαριστώ και εγώ για τις πληροφορίες. Δυστυχώς ανακάλυψα την ΟΕΑ τώρα τελευταία και δεν γνωρίζω τα παλαιότερα κείμενα της. Όσο για τον Καβάσιλα.... τι να πω, αν δεις την σελίδα του, αναφέρει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του φωτός αλλά με την Πνευματική Ιεραρχία και το Γαλαξιακό Συμβούλιο του Φωτός.................. πάνε να τρελάνουν τον κοσμάκη... Επίσης έχω να αναφέρω και άλλον σεληνιασμένο Ελληνα...!!! Κοεμτζόπουλος.... εκεί να δεις χαρά...(για να μη πω τίποτα άλλο..)
δες εδώ.....

http://www.artmine5000.com

όλο το Δρακονιανό παραλήρημα σε πλήρη εξέλιξη..... ότι μπούρδα θέλεις.... και από υποσχέσεις και δώρα ....κλπ κλπ ... από όλα έχει ο μπαξές ( επικοινωνία με τον ανώτερό του εαυτό....- αστρικά ταξίδια--- συνάντησε λέει και εξωγήινες φυλές κλπ. κλπ )... Και τα πιτσιρίκια το τρώνε....΄
Επίσης μια φίλη- συνεργάτιδά του η Βασιλική.. (άλλα στοιχεία δεν ξέρω) κάνει μεταφράσεις στα ελληνικά από αυτήν την ιστοσελίδα
http://galacticchannelings.com
Εδώ θα βρεις όλους τους Σεληνιασμένους SALUSA κλπ

Επειδή τους τελευταίους 3 με 4 μήνες τα παρακολουθώ, η ελληνική σελίδα δεν είχε κίνηση και δεν υπήρχαν μεταφράσεις.... μπήκε λοιπόν στον κόπο και δια μέσου του Κοεμτζόπουλου αυτή η Βασιλική ξεκίνησε μεταφράσεις και εις την Ελληνικήν.... και για τον κόπο της .. όπως λέει παρακάτω και ο ίδιος..

''''........Η Βασιλική, που με βοηθάει τελευταία με αυτές τις μεταφράσεις του Nidle. SaLuSa κλπ, μου είπε ότι ζητήθηκε πρόσφατα από την ομάδα που γενικότερα κάνει μεταφράσεις αφιλοκερδώς τέτοιων μηνυμάτων σε διάφορες γλώσσες, να στείλουν τους λογαριασμούς που έχουν στο PayPal για να λάβουν από το σχετικό ταμείο το ποσό των $ 9.900 ο καθένας (όπως και άλλοι Εργάτες του Φωτός), προς ενίσχυση του έργου τους .....''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα σχόλια νομίζω περιττεύουν...

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Σημείωση: Η Βασιλική, που με βοηθάει τελευταία με αυτές τις μεταφράσεις του Nidle. SaLuSa κλπ, μου είπε ότι ζητήθηκε πρόσφατα από την ομάδα που γενικότερα κάνει μεταφράσεις αφιλοκερδώς τέτοιων μηνυμάτων σε διάφορες γλώσσες, να στείλουν τους λογαριασμούς που έχουν στο PayPal για να λάβουν από το σχετικό ταμείο το ποσό των $ 9.900 ο καθένας (όπως και άλλοι Εργάτες του Φωτός), προς ενίσχυση του έργου τους

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΧΕΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ:

http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D16.htm

-------------------------------------------------------------------

Υ.Γ.1: (ΤΑΥΤΙΣΗ ME ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΠΑΠΑΡΟΠΑΙΔΙΑ “INDIGO 666”):
"ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΓΗΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ: INDIGO-CRYSTAL-RAINBOW-BLUE RAY"

....blue-ray....(ΓΕΛΩΣ!!)...σιγα μην ειναι και LP – CD ρε Κοεμτζόπουλε!!

Αυτα τα γραφει μεσα ένας Κοεμτζοπουλος ο οποιος ειναι ο επικεφαλης του ελληνικου παραρτηματος αυτων των εψιλονιστικων σκατων της Salusa και το ονομα του παραπεμπει στο εβραιομογγολικο Κοεν->Κουν->Καν->Χαν

Υ.Γ.2: ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΟ-ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGO ΚΑΙ ΤΗΣ SALUSA – ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»:
ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η SALUSA («ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΩΤΟΣ»):

Α) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ: Οι τρεις αυτές κατηγορίες οντοτήτων που έχω ήδη περιγράψει λεπτομερώς….
ΟΜΩΣ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ «ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΩΣ «ASCENDED MASTERS»

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ascended_master

ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΡΥΣΕ Η ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΑ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΙΣΧΥΡΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΕ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΙΒΕΤ (ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-ΖΕΝ , ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ, ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΚΙΝΑΣ)… ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ – ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «Α.Ο.Α» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ» ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ SALUSA ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΕ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΕ;;
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΥΠΟΥΛΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΜΦΙΕΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΚΑ;;

E, ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ…

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΑΣΟΝΟΥΣ - ΜΑΓΟΥΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ – CHANNELING», ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΝΕΤΡΙΝΩΝ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ (ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ LEVAN TV) ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΟΝΗΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ» ΚΑΙ «MIND – MOOD CONTROL» ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΛΗ – ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΑΣ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13500 ΕΤΗ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ) ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ.

ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΖΟΜΠΙ…..ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ PACT OF SHAGHAI.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟ - ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΑΠΟΛΛΩΝΟΣ , ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΙΛΑΡΡΙΩΝΑ , ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ " ΤΗΣ END ΣΤΟ FACE BOOK .---------
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/end-face-book.html

ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 --- INDIGO " ΨΕΥΔΟΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ , ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑ'Ι' , ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ----ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " ΚΑΙ ΤΩΝ " ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGO 666 " THΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ "
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/666-indigo-666-indigo-666-th.html

ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_13.html
(ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΣΚΕΨΕΩΝ)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις