ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 11 February 2013

Ορθολογιστική διαλεκτική Έλλογη λογική Ελληνική απάντηση βάση ΕΝΔΟ-κοσμικής ΓΝΩΣΕΩΣ στον ανορθολογιστικό, αντι-διαλεκτικό παρά-λογισμό, μυστικισμό και μεταφυσική του κατα "τας γραφάς" εξωκοσμικού (δλδ Άλογου) λόγου του ψευδό-ΩΝΤΟΣ, ψευδο-αρχιτέκτονος του... ιδίου του ανθρωπομορφικού συμπαντικού οργανισμού σαν μεγέθυνση της δομής των μικροκυττάρων του, ανθρώπων (ως επίσης απο κεφαλής του) ουρανίων κοίλων σωμάτων με εσωτερικούς ηλίους, και σωματιδίων με πυρήνα διέποντων των ΠΑΝτων.


Όπως έχει αποδείξει η Ο.Ε.Α. 30 χρόνια αγώνος τώρα σε κάθε πλαίσιο απόδειξης, κάθε επιπέδου και κάθε είδους αφαίρεσης, εντός του σύμπαντος του εξω-κοσμικού παράφρονα... ο ίδιος ο υποτιθέμενος... παράφρων ενστερνιζόμενος τις λειτουργίες του ίδιου του συμπαντικού οργανισμού που περιβάλλει τον... ίδιο Σιν-Σιών-Τζεντάι ώς λατρείας του ΣΙΝ ( "σινικό τείχος" - κινεζικό τοίχος και... Σίνης ο Πιτυοκάμπτης εναντίον κεφαλής ελληνικής μύτο-λογίας Περσέα) της Ελαμιτικής-μογγολικής πόλεως Ουρ και Χαράν της Χαλδαίας του Αβραάμ (Χάβρα-Καν) και του αδελφού του... Χαράν μέσω της μογγολογενούς εβραικής γλώσσας ψευδό-ΩΝ, ψευδο-ΓΧΒΧ, ψευδό-Γιαχβέ, ψευδο-Ιεχωβά (ως αυθαίρετη και εκτός γραμματικών κανόνων πρόσθεση φωνηέντων στο ξεκάρφωτο... τετραγράμματο παρόλλο που δε συνάδει με κανένα γραμματικό κανόνα της εβραικής, που ντε και καλά σημαίνει... Ο ΩΝ, γιατί... γιατί το είπε ο θεούλης...) δημιούργησε κόσμο... που θα απαιτούσε ορθολογισμό για να εξηγηθεί η... θεολογική του παράνοια ενώ επέλεξε ένα συγκεκριμένο κρατίδιο εντός του κόσμου δημιουργημένο κατ'αυτούς τους κανόνες του δικού του... σύμπαντος, ένα κράτος που σαν έννοια περιβάλλεται σέ όλες τις άλλες έννοιες εντός του ιδίου του σύμπαντος... σαν μία ξεχωριστή έννοια εντός των περικλείοντων εννοιών!!! Και βάση ποιου σκοπού? Μα βεβαίως σ'αυτό το κράτος όπου ο ίδιος ο Γιαχβέ καθόρισε να ξεφυτρώνουν οι μεσσίες... σα τα ραπανάκια, απ'τον ίδιο το χαμό του Ιεχωβά, θα έπρεπε να ξεπροβάλλει ο... σωτήρας του... Γιαχβέ ώστε να κυρήξει τί άλλο? Μα τη θεολογική παράνοια του ίδιου του θεούλη, ενστερνιζόμενη σχεδών άπο άπασες νεοέλληνες. Έλα όμως που αυτό ο καλός θεούλης φρόντισε για τους πάντες, χριστιανούς, εβραίους εώς και κινέζους... μα κρύβει τέτοιου μεγέθους μεγαλείο που φρόντισε να μην αφήσει καμία υπόνοια στους μεμυημένους και... αμύητους, αν εξαιρέσουμε τον όλεθρο και τη προγραμματισμένη σφαγή όλων των μη Ιουδαίων...τεχνητών Ιουδαίων (χριστιανών) και.......... μη Κινέζων ("βασιλέων εξ ανατολής ηλίου") στον προγραμματισμένο "Αρμαγγεδώνα" (παγίδα αρμάτων κατα τους κανόνες μεταφοράς της Εβραικής απ'την Ιωνική διάλεκτο) . Η Κίνα ως αποδειχθήσα απ'την ΟΕΑ ώς διπολικής καλής "σωτήρος του...χριστιανισμού(!)... 888 και Ελλάδος ωσάν "διπολικής" "Σατανικής" (έννοια χριστιανισμού) "κακιάς" μέσω "Νέας Ελληνικής Αυτοκρατορίας 666" ως δώρο απ'τον ...Γιαχβεχά κ προωθούμενη απο όλες τις εκφάνσεις της Θεοσοφικής Μασονίας στην Ελλάδα: "ΛΑ.Ο.Σ." και "Χρυσή Αυγή" μέσω σκατών κι αποσκάτων Φουράκηδων, Κεραμυδάδων, Τζαννήδων, αποτελούντων μέρος των "Έψιλον".

Μα είναι τόσο καλός όπου μέσω της δικιάς τους μεταφυσικής παρά-νοιας, αποφάσισε να αφήσει κωδικά σημάδια πλήρους...

ορθολογισμού...


ΙΗΣΟΥΣ=888

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ=888

ΙΗΣΟΥΣ=ΓΕΧΟΣΟΥΒΑ=Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΩΖΟΥΝ=1779

1779/2=889.5..,  ~888...

αντιστρόφως... 888 Χ 2 = 1776

...1779
...1776

Ο Μέγας Έλλην κοσμολόγος Ηράκλειτος διατύπώσε το αδιάψευστο και αυταπόδεικτο ρητό "τα ενάντια ταύτα"

Οπότε (-) + (+) = (-)  και   (-) - (+) = (-) άρα ΜΕΙΩΝ. Δίοτι τα παραφύσιν "καλά"= φύσιν άρρωστα.

Το 9 ισούτε με ανεστραμμένο 6

οπότε -1779

-ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΩΖΟΥΝ, και κατα συνεπαγωγήν

ΙΗΣΟΥΣ=ΕΙΜΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
ΙΗΣΟΥΣ=Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ
ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ=ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ... ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ

Ανεστραμμένες διπολικότητες των αβρααμικών θρησκειών του καλού θεούλη και... μασωνίας.



"Τα ακόλουθα δεδομένα αντιπροσωπεύουν, κατά τους "αστρολόγους", το σύνολο των χαρακτηριστικών που αποτελούν την "ταυτότητα" του Καρκίνου:

Κυβερνήτης Πλανήτης = ΣΕΛΗΝΗ
Στοιχείο = Νερό (Παλίρροια?)"




Πηγή:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_(%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1)


Και ρωτάμε που είναι τα παιδιά INDIGO προσχωρήσαντων στην σελίδα "Το Ποτάμι Είστε Εσείς" στο FB, να πρωτοστατήσουν των σχεδίων του θεούλη? 9-6 (ΣΙ(Ω)Ν 999 κατα κείμενο-διανοητική βόμβα ΟΕΑ 1985 κ 666-Ελληνική Αυτοκρατορία Κχαν/Πόλεως)






ΕΚΛΕΙΠΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΜΕΤΡΟ


ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΜΕΤΡΟ:




Οίκος του Ιούδα (Τζιούντ-Τζούντας-Τζεντάι-Τζέηντ δράκου κινέζων) = αστερισμός ιχθύων




...................




ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ


άλλα σύμβολα σχετιζόμενα με τους Ιχθείς:



Απ'όλα έχει ο μπαξές, αντίρροπα έψιλον χωρίς απολλώνεια μέτρα, αριστερές ατραπούς (σύμβολο τίτλων αρνητικών μασονικών στοών, όπως η θεοσοφική εταιρεία με παράρτημα "golden dawn" λονδίνου), διαόλους σαν καμουφλαρισμένες "αστρολογικές έννοιες" τρίαινας ποσειδώνας, "διπολικής" φύσης του ανθρώπου ή το αντίθετο...


Και εδώ επιβεβαιώνεται το ρητό του Μύσωνα του Χυνέα: "Μη εκ λόγων τα πράγματα, αλλ' εκ των πραγμάτων τους λόγους ζητείν."

Καθώς και το ρητό του μέγα κοσμολόγου Ηράκλειτου: "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ"

Συνεχίστε λοιπόν να προσκυνάτε λοιπόν τον αρχιεγκληματία των χιλιετηριδών και αποδειγμένα γενοκτόνου σας πριν αποδημήσετε... εις κύριον... Σαββαώθ-Κρόνον, "που τρώει τα παιδιά του"... εις την "άνω Σιών και άνω Ιερουσαλήμ" του Δρακονιανού Κυρίου...







Ο Ελληνας ιστορικος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, και ατυχως ιερεας του Ελληνικου Δωδεκαθεου, εγραψε οτι οι “ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”. Απο τις ψυχες των πεντε δισεκατομμυριων γενοκτονημενων του Γ’ Π.Π. η’ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ”, αυτες που θα ουρλιαζουν περισσοτερο θα ειναι αυτες των ΠΡΟΣΤΥΧΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ – ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!



Ελαβε κατόπιν το βιβλίον της Διαθήκης, όπου είχε γράψει τας εντολάς, ανέγνωσεν αυτό εις επήκοον του λαού και οι Ισραηλίται είπαν· “όλα όσα διέταξεν ο Κυριος, θα εφαρμόσωμεν και θα ακούσωμεν”.
Λαβών έπειτα ο Μωϋσής τα δοχεία με το αίμα ερράντισε με αυτό τον λαόν και είπεν· “ιδού το αίμα της Διαθήκης, την οποίαν έκαμεν ο Κυριος προς σας, δια να εφαρμόσετε όλας αυτάς τας εντολάς του”.

Έξοδος 24.7-8


"Ιδου έρχονται ημέραι, λέγει ο Κύριος, και θα συνάψω δια τον οίκο του ΙΣΡΑΗΛ, και τον οίκον του ΙΟΥΔΑ(Σεφαρδίτες, "έχων μομμόν ή -μογγολική- κηλίδα") διαθήκην ΝΕΑΝ (δλδ η ΠΔ εντός), η οποία δεν θα είναι όμοιαν προς την διαθήκην την οποίαν σύνηψα με τους πατέρας των τότε, όταν τους έπιασα απο το χέρι, δια να τους οδηγήσω έξω απο την γην της Αιγύπτου (ΜΕΓΑ ιστορικό ψεύδος). Επειδή αυτοί δεν έμειναν πιστοί εις την διαθήκην μου, εγώ τους εγκατέλειψα λέγει ο Κύριος. Διότι η διαθήκη η οποία θα συνάψω με τον οίκον του, Ισραήλ ύστερα απο τας ημέρας εκείνας, λέγει ο Κύριος. είναι αυτή: θα θέσω τους νόμους μου μέσα εις την διάνοιαν των και θα τους εγχαράξω εις τις καρδιές των. Εγώ θα είμαι Θεός τους και αυτοί θα είναι λαός μου. Και δεν θα διδάσκει, ο καθένας τον συμπολίτην του και καθένας τον αδελφό του, λέγων, Γνώρισε τον Κύριον, διότι όλοι θα με γνωρίζουν απο τον μικρότερον εως τον μεγαλύτερον. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΘΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Προς Εβραίους 8.8-12



Μην ξεχνάμε βεβαίως που αντιστοιχεί η πόρνη "Σεμίραμις" της Σινο-Εβραϊκής "Αποκαλύψεως", μα φυσικά... ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ


ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_13.html
(ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΣΚΕΨΕΩΝ)

...ως άλλος Περσέας απελευθερώνοντας την γήινη πλέον ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.



Συνεχίστε λοιπόν την Δρακονιανή σας λήθη, "Έψιλον", ύψιλον, Ίντιγκο και λοιπή προδοτική σαβούρα...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Κων ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ " ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ " ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/end.html


Θα δούμε όμως ποια θα είναι η πραγματική πουτάνα της...υπόθεσης - "αποκαλύψεως" στο τέλος... έρρωσθε...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις