ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 20 February 2013

AΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : "ΑNDROMEDA CONSTELLATION" ,KAI EBΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΑΝDROMEDA COUNCIL" ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΦΙΞΕΩΣ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ" ΗΤΟΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666" ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ , ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ


ΙΔΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ:

http://www.metahistory.org/images/andromedaFR.jpg

ΚΑΙ ΙΔΕ: ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ANDROMEDA COUNCIL ". ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ " ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 " ΜΑ'Ι'ΜΟΥ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ , ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ " , ΤΩΝ " ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΤΗΣ E.N.D. " , TΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " ΚΑΙ ΤΟΥ " ΛΑ.Ο.Σ. " ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ , ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΦΥΛΗΣ , ΑΠΟ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΙΔΕ " ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ " ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ " ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ " )

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ) ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ANDROMEDA COUNCIL» TOY ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ“TOLEC”, Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΘΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ MIND CONTROL, ΗΤΟΙ: CHANNELING – ΕΠΑΟΙΔΟΙ - MEDIUM, ΟΝΕΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ, ΚΛΠ, OI ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣΦΙΧΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ 7(8) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ/ΚΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ. ΙΔΕ ΣΗΜΑ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΝΕΤΡΙΝΩΝ – ΝΕΙΖΕΡ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ:

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΟΙ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΟΥ «TOLEC» KAI TOY «ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΔΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» Ή ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΗ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΑΠΩΛΛΩΝΕΙΟΥΣ ΤΗΣ E.N.D. «ΙΛΛΑΡΙΩΝΑ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΜΠΙ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΘΟΝΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΑΦΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ «ΣΤΕΛΛΑΡ – ΑΣΤΡΙΚΟΙ 666» ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ (ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΣΥΝΤΑΣΟΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ «ΙΗΣΟΥΣ 888» ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ 888 - 777.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ AΡΘΡΑ:

Ολη η ιστορια με τους προβοκατορες "εψιλονιστες" που εχουν κατακλίσει το καναλι του Σωρρα "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html

Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/09/blog-post_8895.html

ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ TOLEC
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/06/tolec.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» ΑΠΑΝΤΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_14.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις