ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 8 February 2013

ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ: ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ «ΔΥΣΗ»…ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! "ΕΙΚΟΝΑ...ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΔΕΙΧΝΕΙ"


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ : ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΕΛΗΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΝΑΖΙ *.

(* ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΑΔΑΗ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΡΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΣΙΑΙΑΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ)

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.:

ΕΙΚΟΝΑ 1 ΕΙΚΟΝΑΕΙΚΟΝΑ 3


ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΘΦΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ-ΖΟΜΠΙ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.  "ΕΙΚΟΝΑ...ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΑΛΗΘΗ ΔΕΙΧΝΕΙ" 

ΔΙΟΤΙ:

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΙNDIGO " TA OΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ " Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ " ι . ΦΟΥΡΑΚΗΣ , ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ FOURIE BENETOΚΡΑΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ . -------

Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ""ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΔΙΑΒΑΖΕ : ΟΙ ΨΕΥΔΟΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ -- ΣΙΩΝ -- ΣΙΝΑ -- ΣΕΝΤΑΙ --ΤΖΙΟΥΝΤ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΒΑΝΙΑ -- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ -- ΣΚΟΠΙΑ -- ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ , ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΥΠΟ ΤΟΝ " ΑΝΑΚΤΑ " ( ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΛΟΓΟ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗ JOHAN CHRISTIANSEN OF DAN -- MARK ΔΑΝ -- ΙΑΣ ) ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ " ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ " " PACT OF SHANGHAI " ( ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ) , ΡΩΣΙΑ -- ΚΙΝΑΣ -- ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΔΙΑ ΝΑ ..... ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ " ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ ΦΥΛΕΣ " ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ .... ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο .... ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "" ( ! ! ! ) , ΕΙΣ ΤΗΝ " ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ " ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ TACLA MACAN ENTOΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ"" , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ " PACT OF SHANGHAI " ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ " ΙNDIGO " TΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ " ΤΟΥ FACE BOOK , ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ " ΕΝD " ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 " ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ Η " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " , ΤΟ " ΛΑ.Ο.Σ. " ΚΑΙ ΟΙ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ " ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ " . -------


ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "END" ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο Κος ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ "END " , TA 600 ΔΙΣ $ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΟΥΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ " ΣΥΡΙΖΑ " Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΕΞΩΘΕΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ -- ΑΛΒΑΝΙΑΣ -- ΣΚΟΠΙΩΝ -- ΤΟΥΡΚΙΑΣ -- ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΨΙΜΟ " ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΛΟ " , ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ " ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΛΕΩΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ $ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΛΑΟΣ" ΩΣ " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ...... ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ "END" ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ . -----------

===================

ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ (ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ (-) ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ (ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ, ΚΛΠ , ΚΛΠ).

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Ή «GOLDEN DAWN» ή «GOLDENE MORGENRÖTE» (ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ) ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΜΑΓΩΝ: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του εξωτερικού» ή «ερμητική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΜΑΓΟΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ «ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ», ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ- ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ - ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Ο ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ +/-ΖΕΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ (ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ «DRAΝG NACH OSTEN» (=ΠΙΕΣΗ - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ 1930-1945 ΤΟΥ GEOPOLITIK ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ – ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ) ΑΠΟΠΕΙΡΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ  Ή Ο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. (ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ «ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ») ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ «DRAΝG NACH OSTEN» ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ PACT OF SHAGNHAI ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΓΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο «ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣΣ» ΕΠΙΣΗΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ. ΤΟΝ «ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣΣ» ΕΚΘΕΙΑΖΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΥΧΗ ΤΗΣ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο.Ε.Α.:

7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.

ΣΩΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN («ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ)». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/4.html

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις