ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 24 October 2013

Αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα ο Τούρκος διοικητής στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο Λάρισας!!! Κανονιστε λοιπον να συνεχιζετε να κοιμαστε και να αγνοησετε ξανα αυτες τις προειδοποιησεις για να παθετε οτι και οι Κυπριοι το 1974 και πολλαπλασιως χειροτερα δεινα που η οικονομικη κριση θα σας φαινεται συγκρινομενη ως ...παιδικη χαρα!!!


Η "ΕΛΩΡΑ" αν και ιδεολογικα κοντρα αντιθετη με το ιστολογιο μεσα στη χριστιανικη τους σουφική βλακεία (και επειδη προωθουν και την αυτοκρατορια κων/πολης 666 υπο το ΝΑΤΟ/Πούτιν και τους εβραιοσαξονες βασιλαδες (ψευτο)-δραγαζηδες κλπ), παρολο αυτα η "ΕΛΩΡΑ" παρακολουθει στενα και καθημερινα το ιστολογιο μας και στο συγκεκριμενο θεμα και παρολο που βρισκονται μεσα στην ολη βυζαντινο-χαζομαρα και θολουρα τους, στο συγκεκριμενο θεμα με τον τουρκο της Seebrig πολυ σωστα κανουν και ανησυχουν και θα πρέπει να ανησυχούν πολύ και ακομα περισσοτερο εαν αισθανονται πατριωτες. Απλα εμεις να προσθεσουμε οτι ο δυνητικός απώτερος σκοπος των δυναμεων που επιβουλευονται τον ελληνισμο ειναι να χρησιμοποιηθει καποια στιγμη μια ασκηση της SEEBRIG/NATO και υπο το πρισμα αυτης της δηθεν ασκησης , υπο τον Τουρκο διοικητη στη Λαρισα να δοθει διαταγή για να  μεταφερθουν μεγαλες δυναμεις τουρκων κομαντο και ελικοπτερων που θα αφοπλισουν τα αεροδρομια και τις διοικητικες μοναδες της Λαρισας και του Βολου σε μια νυχτα και θα κοψουν την ελλαδα στη μεση, εξουδετερωνοντας παραλληλα και την πολεμικη αεροπορια (ή εστω ενα μεγαλο μερος της) μεσα σε μια νυχτα..και ολα αυτα ταυτοχρονα με την σχεδιαζόμενη εισβολη του ΒΑΣΤΡ (μεσα στο φθινοπωρο οπως προειδοποιουν οι πληροφοριες που εχει η Ο.Ε.Α.) ως μια εισβολη που σχεδιαζετε να γινει απο ολα τα συνορα της ελλαδας - πανταχοθεν - και ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομενου δηλαδη και των αφυλλαχτων πλεον βορειων και βορειοδυτικών συνορων με τις μοναδες στη βορεια ελλαδα κλειστες ή μισοπεθαμένες - δηλαδη εχουν αφησει οι προδοτες των αθηνων τεραστιες κερκοπορτες ανοιχτές και ειδικα οι κατοικοι της βορειου ελλαδας θα ειναι τα πρωτα θυματα μιας νέας φρικιαστικής γενοκτονίας, αν δεν αντιδρασουν αμεσα και αν δεν αποτρεψουν αυτες τις ύπουλες προδωσιες εναντιον τους!! Επισης αναλογη κερκοπορτα σχεδιαζετε να ανοιξει και το Γ'Σωμα στρατου Θεσσαλονικης επισης υπο ΝΑΤΟ-ική κατοχή!!!

Αυτες τις προειδοποιησεις της Ο.Ε.Α. και τις ανησυχειες μας που δυστηχως αφηνουν εγκληματικα αδιαφορους και αποκοιμισμένους αρκετους ελληνες αξιωματικούς, αυτες λοιπον τις ανησυχείες και προειδοποιησεις για τον υπουλο ρολο του ΝΑΤΟ τις ξερουν πολυ καλύτερα οι αδερφοί Κύπριοι απο εμάς, διοτι και η καταστροφη και η μεγάλη προδοσία στην Κυπρο το 1974 ετσι περιπου ξεκινησε..υπο το προσχημα ΝΑΤΟικης ασκησεως στην οποια συμμετειχαν και τουρκοι και αγγλοι και η ΝΑΤΟική ασκηση μετατραπηκε κατόπιν σε τουρκικη εισβολη, κατα την οποια επισης Αγγλοι νατο-ικοί πιλοτοι πετουσαν τουρκικα αεροσκαφη (!!!) βομβαρδιζοντας το πολύπαθο ελληνικό νησί, ...ενω ο αγγλικος στρατος ηταν σαφώς και παραλληλα εναντίον των Κυπρίων αλλα και ο αμερικανικος 6ος στολος που με ηλεκτρονικο πολεμο τυφλωνε οσα ελληνικα αεροπλανα προσπαθουσαν να φτασουν στην Κυπρο! (βλ. και πτωματα νεκρων αγγλων πιλοτων που υπαρχουν ακομα στα ψυγεια στη λευκωσια!! βλ. καταγγελίες και βιβλία Ν.Κωνσταντινίδη)....

Κανονιστε λοιπον να συνεχιζετε να κοιμαστε και να αγνοησετε ξανα αυτες τις προειδοποιησεις για να παθετε οτι και οι Κυπριοι το 1974 και πολλαπλασιως χειροτερα δεινα που η οικονομικη κριση θα σας φαινεται συγκρινομενη ως ...παιδικη χαρα!!!

Και οπως ειπε σωστα και η Ο.Ε.Α. ειναι ματαιο κανείς να αγωνιζετε για τους μισθους και τις συνταξεις ...νεκρών - γενοκτονημενων (απο την Β.Α.Σ.Τ.Ρ.) ελλήνων!!
Γι'αυτο λοιπον μην αφήνετε να σας κοιμίζουν οι καθεστωτικες ιστοσελιδες -εφημεριδες-καναλια ή οι διάφοροι επιεικώς αφελείς, δυστηχως και αρκετοι αξιωματικοι αναμεσα τους οπως ορισμένοι ανθρωποι της ΛΕΦΕΔ ή οι εφεδροι του κ.Τζιάκη οι οποιοι στη σελιδα τους μεταξυ βιντεο που αναρτούσαν με ...ξεκωλα θηλυκα να κανουν γυμναστικη , έγραψαν και .."σοφά λόγια", οτι δηλαδή δήθεν τάχα δεν κινδυνεύουμε απο την SEEBRIG επειδή έχει της κύριες δυνάμεις της εκτός ελλάδας!!..και αρα κοιμηθείτε ήσυχοι νεοέλληνες!!! !!! 

ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ;;; "ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ!!! ΓΕΛΩΣ!!" ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΊΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ".. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  !!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!! 

Οι υπόλοιποι έλληνες ομως δώστε μέγιστη προτεραιοτητα στα εθνικά θέματα και την εθνική ασφάλεια και αμυνα της χωρας, πονηρευτείτε με τον υπουλο διαχρονικο ανθελληνικο ρολο του ΝΑΤΟ (βλ.Αττιλα - Κισσιγκερ κλπ), αλλιως τα πρωτα θυματα θα ειστε εσεις και οι οικογενειες σας και τα αγαπημένα σας προσωπα!!!

ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/08/blog-post_06.html

ΑΓΓΛΟΙ (NATO-ικοί) ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/07/1974.html


ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΕΛΩΡΑΣ"


larisa20dioikitis-630x407
Αν και πέρασε στα ψιλά των ελληνικών ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών), εν τούτοις είναι γεγονός ότι τον περασμένο Αύγουστο διοικητής της ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), που εδρεύει στον Τύρναβο Λαρίσης και είναι ΝΑΤΟϊκού ενδιαφέροντος, διορίστηκε ο Τούρκος ταξίαρχος Χακάν Εσέρ!
Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, έστω και αν το επιτελείο που εδρεύει στην ελληνική αυτή πόλη είναι έτσι κι αλλιώς πολυεθνικό (δηλ. οι στρατιωτικοί του προέρχονται από διάφορες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ). Από την πρώτη στιγμή λοιπόν που ο Τούρκος ταξίαρχος διορίστηκε σ’ αυτό το αξίωμα προέκυψαν μερικά βασικά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας...

Ασφαλώς δεν θα προέκυπταν τα εν λόγω ερωτήματα, εάν οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας δεν ήταν εδώ και πολλές δεκαετίες οξυμένες. Όμως η πραγματικότητα είναι ότι (παρά τη θεαματική προσέγγιση του 1999, με τη «διπλωματία των σεισμών» των Γιώργου Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ) οι ελληνοτουρκικές σχέσεις χαρακτηρίζονται ακόμα από καχυποψία.
Είναι γεγονός ότι σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη υφίστανται σημαντικές διαφορές. Και όσο η γεωπολιτική πραγματικότητα γύρω από το Αιγαίο παραμένει ως έχει (δηλ. με ελληνική κυριαρχία επί του συνόλου σχεδόν του Αρχιπελάγους και με μια Τουρκία δύο «ταχυτήτων» δυτικά και ανατολικά της Άγκυρας), τα προβλήματα θα παραμένουν άλυτα και θα δημιουργούνται στο διηνεκές εστίες όξυνσης...

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Τούρκο διοικητή στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο της Λάρισας; Γνωρίζουμε ασφαλώς ότι το ΝΑΤΟ, ειδικά μετά το 1991 και τη διάλυση του αντίπαλου δέους του (του Συμφώνου της Βαρσοβίας), έχει μετατραπεί πλήρως σε... πλανητική «εταιρεία δολοφόνων»! Το παράδειγμα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Γιουγκοσλαβία το 1999 αρκεί για να μας το υπενθυμίσει.
Αλλά γνωρίζουμε επίσης και το πάγιο τουρκικό σχέδιο για διάσπαση του ελλαδικού χώρου στα δύο, με ένα και μόνο χτύπημα: στην περιοχή του Βόλου της Μαγνησίας!... Αυτό το χτύπημα θα είναι νευραλγικό και ικανό να «νεκρώσει» την Ελλάδα, «σπάζοντάς» την στα δύο. Έτσι μία τουρκική επίθεση-απόβαση στο Αιγαίο θα είναι πραγματικό «παιχνιδάκι»...

Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας. Και ας μην σπεύσουν ορισμένοι να ειρωνευτούν τα όσα εμείς γράφουμε, διότι η επίθεση του «Αττίλα» στην Κύπρο το 1974 είναι ακόμα νωπή. Τι σημαίνει λοιπόν ο διορισμός του Χακάν Εσέρ στο στρατηγείο δολοφόνων του ΝΑΤΟ στον Τύρναβο;
Η Θεσσαλία είναι η πλέον κρίσιμη περιοχή της Ελλάδας, διότι (επειδή η Ελλάδα στερείται ενδοχώρας ως παράκτια χώρα) υπάρχει το παλιό τουρκικό σχέδιο «κοψίματος» της ελλαδικής επικράτειας σε δύο περιοχές (νότια και βόρεια) ασύνδετες μεταξύ τους: κάθε συγκοινωνία, αλλά και το ηλεκτρικό δίκτυο αυτομάτως θα σταματήσουν και η Ελλάδα θα παραλύσει πλήρως! Μήπως ο Τούρκος ταξίαρχος στάλθηκε στη Λάρισα γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό;...
Ησαΐας Κωνσταντινίδης

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις