ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday, 28 October 2013

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


Οι Έλληνες ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ΟΧΙ ηττημένοι όπως τους βολεύει να μαθαίνουν στα ελληνόπουλα!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html


Ο Άριστος Έλληνας Πατριώτης Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς, ως ιδιοφυής διορατικός νους της κατασκευής των απόρθητων μεγα-οχυρών της "Γραμμής Μεταξά" στα Ελληνοβουλγαρικά και την άμυνα-επίθεση στα Ελληνοαλβανικά σύνορα εναντίον φασιστικής Ιταλίας και ναζιστικής Γερμανίας του εβραιογενούς φασισμού και ναζισμού.


Ο Άριστος Έλληνας Πατριώτης Ηγέτης Στρατάρχης Παπάγος, μετέπειτα Πρωθυπουργός, ιδρυτής της Ο.Ε.Α - Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως, και νικητής των 2 επικών πολέμων 1940 (εναντίον φασιστικής Ιταλίας) και 1941 (εναντίον ναζιστικής Γερμανίας), διότι οι Έλληνες προδόθηκαν στον Ελληνογερμανικό πόλεμο, δεν ηττήθηκαν, τα οχυρά της "Γραμμής Μεταξά" δεν έπεσαν!


ΠΛΗΘΩΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΗ "ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ" ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://www.fortifications.gr/linemetaxa.html
ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΕΙΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΤΑΦΑ (!!!) ΤΑ ΟΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1940-1941.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ή/ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΟΠΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ» ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΟΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1940 ΟΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΠΩΣ Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΛΠ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ._

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΒΟΛΟΣ 27.10.2010


ΘΕΜΑ: 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ» 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΣΟΝΩΝ ΨΕΥΔΟΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.
ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΕΙΣ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΤΑ ΝΕΑ» 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ – Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΟΧΙ»», ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ – Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ»», ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ:

1ΟΝ: «ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΖΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ»,

2ΟΝ: «ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ «ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ»; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ»;»

3ΟΝ: «Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»


ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΩΣΤΗ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ:

1ΟΝ: «ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; (ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ) Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ; Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ; Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ Ή Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ».

2ΟΝ: «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΥΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ».

3ΟΝ: «ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΧΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ» (ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ «ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ»».

4ΟΝ: «ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ Η ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ)».

5ΟΝ: «Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ «ΟΧΙ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ».

6ΟΝ: «Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΕ «ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ «ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ» ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1936».

7ΟΝ: «Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ 1936 ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ «ΚΚΕ» ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ».

8ΟΝ: «Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ, ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ «ΞΑΦΝΙΚΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ.»

9ΟΝ: «Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ Β’, ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΑΥΤΗ (Η ΑΓΓΛΙΑ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ».

10ΟΝ: «ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΓΚΕΙΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ: ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΩΝ».

11ΟΝ: «ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΕΛΛΑΔΟΣ), ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑΞΑ.»

12ΟΝ: «ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ».


ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ» ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ «ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ» ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ:

1ΟΝ: «ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ»,

ΚΑΙ 2ΟΝ: «ΤΟ «ΟΧΙ» ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΤΗ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΩΛΩΝ, ΨΕΥΔΟΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΕΑ» ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΥΣ ΩΣ 9Η, 10Η, 11Η , ΚΑΙ 12Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ.

ΠΡΟΣ ΑΛΗΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ»: ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΕΛΕΩ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΜΗ, ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΖΑΝΑΚΗ Ή ΤΖΑΝΗ (ΖΑΝΝΑ), ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΙΑΛΙΟΥΤΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΟ, ΣΤΕΡΓΙΟ ΝΕΖΗ Ή ΝΕΖΕΡ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΩΛΩΝ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:


1ΟΝ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «ΚΡΗΤΗ 1941: ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ: «ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ», ΣΕΛΙΣ 21:

«ΑΥΤΟΣ (Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΟΧΥΡΩΣΕΩΣ (ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΥΜΦΑΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ) ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΛΩΣ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΩΣΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΧΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ» (ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΜΕΓΑ-ΟΧΥΡΩΝ) ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ «PANZERS» ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΤΑΞΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ «PANZERS»)».

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΕΛΑΒΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Β’ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1936, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗ.

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1935 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1935 ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΕΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΥΧΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΡΣΕΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1936, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΤΗΝ 5Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936, ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Γ’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΥΕΛΛΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1936, ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1940, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΠΕΒΛΕΠΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΟΧΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ – ΤΕΛΕΙΑ ΟΧΥΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΙΚΗΦΟΡΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Γ’ ΡΑΙΧ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ «ΟΧΙ».

2ΟΝ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ GLUCKSBURG HOLSTEIN ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1941, ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΤΙΔΑ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΠΟΤΟ ΟΙ GLUCKSBURG ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΘΕΛΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HITLER ROTHSCHILD, ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ «ΦΥΛΑΚΑΣ» ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ GLUCKSBURG ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

3ΟΝ: ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ: Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΣ – ΜΑΣΟΝΙΚΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ Γ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

4ΟΝ: ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ: ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ Η ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ», ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΞΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΙΑ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

5ΟΝ: ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΜΠΟΡΔΕΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 1940 Ή ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1940, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ 48 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΣΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1936, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΤΑΛΙΚΗ – ΑΛΒΑΝΙΚΗ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

6ΟΝ: ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΛΕΕΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΤΗΝ 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1940, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΗΡΥΞΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΚΕ», ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ (HISLER ROTHSCHILD) ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ (BEN MOSES) ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ GLUCKSBURG HOLSTEIN ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 1936 ΕΚΗΡΥΞΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ «ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ» ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1936 ΕΩΣ ΤΟ 1940.

7ΟΝ: ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ» ΚΑΙ Ο ΤΕΡΨΙΠΡΩΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΩΝ ΜΑΣΟΝΙΣΚΟΣ ΨΕΥΔΟΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ» ΕΞΩΘΕΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΙ «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» ΕΣΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΚΕ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΪ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ Ή ΜΑΡΞ.

8ΟΝ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ, ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ «ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ» Ή «ΑΣΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΚΕ», ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ «ΝΕΑ», ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΘΗ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

9ΟΝ: ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΣΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

10ΟΝ: ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝ-ΙΤΟ ΜΟΥΣΟ-ΛΙΝΙ (BEN MOSES) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ «ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΛΕΠΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΩΣ «ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ», ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΩΣ «ΣΑΤΑΝΙΚΑ» ΕΙΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

11ΟΝ: ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ», ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΤΑΧΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (!!!)

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1936 ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ.

12ΟΝ: ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΡΝΗΣΗ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ «ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ΟΠΩΣ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟ ΠΕΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΤΑ ΝΕΑ», ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΜΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ «ΤΡΕΛΑΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΡΑΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΟΧΙ» ΘΑ ΕΣΤΡΕΦΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΣ 800.000 ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ 800.000 ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ 12ΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ GLUCKSBURG ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

Η Ο.Ε.Α. - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ -, ΑΠΟΤΙΕΙ ΦΟΡΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940.

ΕΙΘΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Οι Έλληνες ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ΟΧΙ ηττημένοι όπως τους βολεύει να μαθαίνουν στα ελληνόπουλα!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Οι Έλληνες ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ΟΧΙ ηττημένοι όπως τους βολεύει να μαθαίνουν στα ελληνόπουλα!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/18-2010.html

ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 13ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/13.html

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΡΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_17.html

Προς Τιμήν των Ελλήνων Ηρώων του 1940 και προς ατιμίαν των ΕλληνοΕβραίων και των Μασόνων προδοτών του 2011
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/1940-2011.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις