ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 13 October 2013

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤHΓΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! Το ΝΑΤΟ τελειώνει λόγω έλλειψης χρημάτων...


Το ΝΑΤΟ τελειώνει λόγω έλλειψης χρημάτων...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΩΣ ΡΩΣΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ «R.A.T.I.O» ΗΤΟΙ «RUSSIAN – ATLANTIC – TREATY of INTERNATIONAL ORGANIZATION», ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» (http://ellhnkaichaos.blogspot.de/) ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ !!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ!!! ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ "DRANG NACH OSTEN" ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΝΑΙ...ΜΕΣΙΣ !!!, ΝΑΙ...ΜΕΣΙΣ !!! , ΝΑΙ...ΜΕΣΙΣ !!!
ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ;;; ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;; Ω! ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ! ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΑΤΕ !!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις