ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 6 October 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΓΕΝΑΙΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ PHILIP SCHNEIDER ! ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!!! ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ


ΣΤΟ 8ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!! 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XzWGsO0F3b8

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΦΟΥΡΑΚΗΔΕΣ, ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΚΕΡΑΜΗΔΑΔΕΣ, ΠΑΛΜΟΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΚΑΚΟ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΙΣΟ ΨΕΜΑ – ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή «ΝΤΥΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ»!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ (ΚΡΥΦΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ, ΚΛΠ) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΕΝΩΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ!!! (ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ... TALE QUALE ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ)

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. (ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΛΕΜΕ «ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ») ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΓΕΝΑΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ PHILIP SCHNEIDER ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ:
http://youtu.be/5S3BUUKSWSY

http://www.youtube.com/watch?v=O-pb93PhhDg

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις