ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 1 October 2013

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η KATOXIKH ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ BLACKWATER. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΑΟΖ» ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. --- Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠ / ΕΥΠ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ -- ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ -- ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ

Εάν ισχύουν αυτά που γράφει το περιοδικό, οι άνθρωποι είναι παράφρονες. Εάν δεν ισχύουν, κάποιος εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει τον πρέσβη για να δώσει εξηγήσεις. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση που “φοβάται” τον Ελληνικό στρατό και στον αντίποδα προσλαμβάνει… μισθοφόρους!

New Statesman .Ελλάδα.Επαφές πολιτικών με Στρατό, για εγγυήσεις ότι δεν θα επέμβει σε πιθανή εξέγερση

Greece: “A promise from the army has been obtained to not intervene against a civil uprising”

Explosive revelations from a former Greek diplomat.

By Leigh Phillips Published 24 February 2013

Ελλάδα: “Έχει δοθεί υπόσχεση από τον στρατό ότι δεν θα επέμβει κατά λαικής εξέγερσης”
Εκρηκτικές αποκαλύψεις από πρώην Έλληνα διπλωμάτη.
Το περιοδικό New Statesman δημοσιεύει ολόκληρες τις δηλώσεις του Πρέσβη Χρυσανθακόπουλου, ο οποίος μας πληροφορεί ότι έχει προσληφθεί η μισθοφορική Blackwater από την Κυβέρνηση και ότι υπάρχουν συνομιλίες συγκεκριμένων πολιτικών με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να δοθούν εγγυήσεις ότι ο Στρατός στην Ελλάδα δεν θα επέμβει σε περίπτωση κοινωνικής αναταραχής ή λαϊκής εξέγερσης.

Εδώ να δούμε τρία πράγματα.
Το πρώτο είναι ότι ενώ το New Statesman αναφέρει στον τίτλο ότι η εγγύηση από τον Στρατό έχει δοθεί, ο Πρέσβης Χρυσανθακόπουλος δηλώνει ότι το αποτέλεσμα των επαφών αυτών, νομίζει ότι πρόκειται να είναι επιτυχές, άρα οι συνομιλίες συνεχίζονται.
Ο ίδιος ο Χρυσανθακόπουλος πάντως δηλώνει πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως έγινε το 1967.

Δεύτερον, δεν μιλάει για ανάθεση στην Blackwater της ασφάλειας του Κοινοβουλίου, όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν αλλά για πρόσληψη της από την Κυβέρνηση. Ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει.
Και τρίτο θέμα είναι το γεγονός ότι ενώ κατακλυστήκαμε από την είδηση της συνέντευξης Χρυσανθακόπουλου προ ημερών, από διάφορά Μέσα, δυστυχώς κάποιοι “ξέχασαν” να αναφέρουν την παράγραφο σχετικά με τις ζητούμενες εγγυήσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Και συμβαίνει συνέχεια με τα ξένα δημοσιεύματα και τις επιλεκτικές μεταφράσεις και αποδόσεις τους, σε βαθμό που σε πολλά ζητήματα, οι πολίτες ξένων χωρών να είναι πιο ενημερωμένοι για τα δικά μας ζητήματα, από ότι εμείς οι ίδιοι.
Το New Statesman δεν είχε κανένα λόγο να πράξει το ίδιο και το LEFTeria-news είναι υποχρεωμένο να μεταφράσει και να αποδώσει επακριβώς, ολόκληρες τις δημόσιες δηλώσεις ενός μέχρι πρότινος, σημαντικού διπλωμάτη καριέρας.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του New Statesman.

Είναι πάντα διαφωτιστικό να ακούς την ειλικρινή εκτίμηση ενός διπλωμάτη κατά την έξοδό του από την υπηρεσία, αφού έχει αποσπασθεί από «την πατριωτική τέχνη του ψεύδους για τη χώρα του», όπως περιέγραψε τον 19ο αιώνα ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ambrose Bierce, την άσκηση της διπλωματίας.

Ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος ήταν ένας διπλωμάτης καριέρας του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ως κατώτερος αξιωματούχος στην δεκαετία του 1970, βοήθησε να εξασφαλίσει την ένταξη της, η τότε πρόσφατα δημοκρατική χώρα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση (την λεγόμενη τότε ΕΟΚ). Υπηρέτησε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές πρεσβευτής της Αθήνας στην Πολωνία, την Αλβανία και τον Καναδά και, τέλος, γενικός διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο υπουργείο.
Πέρυσι, τελικά παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Μαύρης Θάλασσας και εισήλθε στον ιδιωτικό τομέα και τώρα αισθάνεται ελεύθερος να μιλήσει ανοιχτά για την οργή του για ό, τι η Ευρώπη και οι διεθνείς δανειστές κάνουν στη χώρα του, όπως λέει.

«Σε κάποια στιγμή, πολύ σύντομα, θα υπάρξει έκρηξη κοινωνικής αναταραχής. Θα είναι πολύ δυσάρεστη », λέει, αναφερόμενος στα 15 ένοπλα περιστατικά των προηγούμενων δέκα ημερών. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, τα γραφεία των κυβερνητικών κομμάτων έχουν δεχθεί βόμβες μολότοφ καθώς και τα σπίτια των φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων. Τα κεντρικά γραφεία του συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκαν πυροβολισμούς και μέρες αργότερα, μια βόμβα εξερράγη σε ένα εμπορικό κέντρο που ανήκει στον δεύτερο πλουσιότερο πολίτη της χώρας, αν και κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από τις επιθέσεις.

“Πρόκειται για μια κλιμάκωση των ενεργειών”, ανησυχεί ο πρέσβης, προσθέτοντας ότι αναμένει ότι η “έκρηξη” θα συμβεί νωρίτερα παρά αργότερα. Ο ίδιος προβλέπει ότι η σπίθα θα είναι τα καινούργια, αναδρομικά και ευμεγέθη φορολογικά νομοσχέδια που έρχονται τους επόμενους μήνες καθώς οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να πληρώσουν.

“Θα υπάρξουν περαιτέρω αυξήσεις των ένοπλων ενεργειών. Θα υπάρξουν αιματηρές διαδηλώσεις”.
“Αυτές οι ενέργειες είναι καταδικαστέες, βέβαια, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό το είδος της ένοπλης δραστηριότητας θα αυξηθεί όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλει καταπιεστικά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού”.

Ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Elio Di Rupo, δήλωσε στο Νταβός ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει την πορεία λιτότητας, εντός έξι μηνών, αλλιώς δεν υπάρχει κανένα σημάδι ανάκαμψης. Αυτά είναι ελπιδοφόρα λόγια για τον Χρυσανθόπουλο, αλλά φοβάται ότι πλέον θα είναι πολύ αργά για την χώρα του.

“Δεν έχουμε έξι μήνες. Αν η ΕΕ πρόκειται να αλλάξει κάτι, πρέπει να το αλλάξει χθες. Έχουμε προβλήματα ακόμη και στην ταφή των νεκρών, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα κηδείας. ” Τα ψυγεία στο νεκροτομεία είναι γεμάτα, μέχρι και η εκκλησία, δήλωσε ότι προτίθεται να προσφέρει δωρεάν ταφή για κάποιες οικογένειες.
“Οδεύουμε τον δρόμο της καταστροφής.”

Το περασμένο καλοκαίρι, ο σοσιαλοδημοκράτικο-συντηρητικός συνασπισμός υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία καταστολής των παράνομων μεταναστών, προσάγοντας γύρω στα 60.000 άτομα, εκ των οποίων μόνο 4.200 συνελήφθησαν για παραβάσεις – μια κίνηση που έχει επικριθεί από την Διεθνή Αμνηστία και άλλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Ο Χρυσανθόπουλος λέει ότι η κυβέρνηση έχει προσλάβει την Blackwater, την αμερικανική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία, διαβόητη για τις δραστηριότητές της στο Ιράκ, που τώρα λειτουργεί υπό το όνομα “Academi», μαζί με πέντε άλλες διεθνείς μισθοφορικές εταιρείες ασφάλειας. Εξηγώντας μας γιατί αυτό έχει συμβεί, λέει ξεκάθαρα: «Η ελληνική κυβέρνηση δεν εμπιστεύεται την αστυνομία, οι μισθοί της οποίας έχουν επίσης κοπεί».

Υπάρχουν και κάποια καλά νέα, ωστόσο, που μαθαίνει από τις επαφές που διατηρεί με πρώην συναδέλφους του και πολιτικούς. Είναι πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως έγινε το 1967.

“Υπάρχουν επαφές ορισμένων πολιτικών με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, για να εγγυηθούν, ότι σε περίπτωση μεγάλων κοινωνικών αναταραχών, ο στρατός δεν θα επέμβει”.
“Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για αυτό, καθώς είναι ένα ευαίσθητο θέμα”, συνεχίζει. “Όμως, το αποτέλεσμα των επαφών αυτών, νομίζω ότι πρόκειται να είναι επιτυχές”.
Ο πρέσβης θρηνεί για το τι έχει συμβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία πέρασε τόσο μεγάλο μέρος της καριέρας του: “Ήμουν μέρος της διαπραγματευτικής ομάδας ως κατώτερος διπλωμάτης που έφερε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ΕΕ που προσχωρήσαμε το 1981, δεν υπάρχει πια”.
“Χρειαζόμαστε μια αλλαγή σχεδίου”.

Μετάφραση: LEFTeria-news

======================================

ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ – Ο.Ε.Α.:
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΕ "ΑΠΟ ΗΜΑΣ" ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΜΕ "ΕΝΑΝ" ΚΟΝΤΖΙΑ ΣΚΑΤΟ-ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΑΧΜΟΥΤΗΝ - ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΖΙΡΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!! ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ. ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ.


ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ:

ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΕΙΔΙΚΩΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΜΑΣΩΝΩΝ  ΤΕΧΝΗΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ   ΤΗΣ  ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ,  ΚΑΙ  ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ   ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΚΟΜΜΑΤΩΝ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΑΛΒΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΥ   G. KARAZAFFERI   TOY   ΛΑ.Ο.Σ.   ΕΚΤΟΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ,  ΚΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΤΗΣ  " ΕΝD "  ΤΩΝ   ΣΩΡΡΑ  ---  ΛΑΜΠΡΑΚΗ  ΚΑΙ  ΛΟΙΠΩΝ  ΤΗΣ  " END "  ,  KAI  ENANTION  TOY  ΛΕΒΕΝΤΗ  ΤΗΣ  "  ΕΝΩΣΕΩΣ  ΚΕΝΤΡΩΩΝ "(ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ) ,  ΚΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  " ΕΨΙΛΟΝ "  ,  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΩΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  " ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ "  ΚΑΙ  ΤΟΥ  "  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. " ,  ΚΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΜΑΣΩΝΩΝ  ΤΕΧΝΗΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ  ---  ΝΑΥΑΡΧΩΝ  --  ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ   ΚΑΙ  ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ   ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ   ΓΕΕΘΑ  --  ΓΕΣ  --  ΓΕΝ  --  ΓΕΑ  ΤΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΗΓΕΣΙΑΣ  ΤΗΣ   ΕΛ.ΑΣ.  ΑΘΗΝΩΝ  ΟΠΩΣ  Ο  ΜΑΣΩΝΟΣ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  ΤΗΣ  ΕΛ.ΑΣ.   ΑΛΑΜΑΝΑΣ   (  ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ   ΤΗΣ  Γ.Α.Δ.Α.  ΑΤΤΙΚΗΣ  ,  ΠΡΩΗΝ  ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΤΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  ΣΤΗ  ΛΑΡΙΣΑ ,  ΚΑΙ  ΠΡΩΗΝ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ  --  ΒΟΛΟΥ  ΜΕ  ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΕΣ   ΔΙΑΤΑΓΕΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΒΡΑΙΟ  ΥΠΟΥΡΓΟ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΤΑΞΕΩΣ  ΔΕΝΔΙΑ  Η'  DONDOLO  NA  ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΙ  ΤΗΝ  Ο.Ε.Α.  ΜΕΣΩ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ  ΤΟΥ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ  ΤΗΣ  Ο.Ε.Α.   ΣΤΟ  ΒΟΛΟ   ) ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ  ΔΙΑ  ΑΡΧΗΓΟΣ  ΤΗΣ  ΕΛ.ΑΣ. ,ΚΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΜΕΛΩΝ  ,  ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ  --  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ  --  ΚΑΙ  ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΒΑΘΜΙΔΩΝ  ΤΗΣ  " ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  "  ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΩΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ  ΗΤΟΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ  ΚΑΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ  ΗΤΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΤΟΥ  " ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΗΣ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ "  ΚΑΙ  ΤΟΥ  " ΑΕΔ "   Η'  " ΑΝΩΤΑΤΟΥ  ΕΙΔΙΚΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ "  ΩΣ  ΤΩΝ  ΔΥΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  "  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ " ,  ΔΙΟΤΙ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΩΣ  ΑΝΩ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ  ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  ,  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΔΟΛΙΑ  "  ΜΟΥ'ΓΓΑ "   ΔΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟ  ΠΟΛΛΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΠΡΟΣΛΗΨΗ  ---  ΕΙΣΟΔΟ  ---  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΜΟΝΗ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΙΑΣ  ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ  ΤΟΥ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ  ΙΔΩΤΙΚΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΥ  ΦΟΝΙΑΔΩΝ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ  ΠΟΛΕΜΟΥ  ΣΤΟ  ΙΡΑΚ ,  BLACKWATER , ΜΕ  ΣΚΟΠΟ  ΤΙΣ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΩΝ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ  ,  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ---  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ  ---  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ---  ΚΑΙ  ΜΕΛΩΝ  ΤΗΣ  ΚΥΠ / ΕΥΠ  ,   ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ  ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ  ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ  ΚΑΙ  ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ  ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ  Η'  ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ  ΔΙΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΗΔΕΙΑΣ   ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ  ΚΑΙ  ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ  ΗΤΟΙ " ΤΕΧΝΗΤΩΣ  ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ "  ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ  ΣΙΩΠΗΣ  ΚΑΙ  ΥΠΟΘΑΛΨΕΩΣ ,  ΕΙΣ  ΤΗΝ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΒΑΣΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ   27   ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ  2  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ,  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΡΗΤΩΣ  ΚΑΙ  ΑΝΕΥ  ΟΥΔΕΜΙΑΣ  ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ  ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ :

<<  ΧΩΡΙΣ  ΝΟΜΟ ,  ΠΟΥ  ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΠΟΛΥΤΗ  ΠΛΕΙΟΦΗΦΙΑ  (  ΗΤΟΙ  151  )  ΤΟΥ  ΟΛΟΥ  ΑΡΙΘΜΟΥ (  ΗΤΟΙ  300 )  ΤΩΝ   ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  (  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ) ,  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΔΕΚΤΗ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ  ΞΕΝΗ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΔΥΝΑΜΗ   ΟΥΤΕ  (  Η  ΞΕΝΗ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ΤΗΣ  ΒLACKWATER  H'  ΑΛΛΗ  )  ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ   Σ'  ΑΥΤΗ  (  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ) ,  Η'  ΝΑ  ΠΕΡΑΣΕΙ  (  Η  BLACKWATER  )  MEΣΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  (  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ) . ----  >>  ! ! !     ! ! !     ! ! !   ,  

ΔΙΟΤΙ ,  ΕΠΕΙΔΗ  Ο  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΤΗΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  " BLACKWATER "  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΚΡΑΤΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΕΝΟΣ   ΚΡΑΤΟΥΣ   ΜΕΛΟΥΣ  ΤΟΥ  ΣΥΜΦΩΝΟΥ  ΤΟΥ  " ΝΑΤΟ " ,  ΑΡΑ  ΑΥΤΟΣ  Ο   ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ  ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ  ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ  ΠΟΛΕΜΟΥ  ΣΤΟ  ΙΡΑΚ  ΚΑΙ  ΑΛΛΑΧΟΥ ,  ΔΕΝ  ΥΠΑΓΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ   ΣΤΙΣ  ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ   ΕΝΑΝΤΙ  ΤΟΥ  ( ΨΕΥΔΟ )  " ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΦΩΝΟΥ  ΤΟΥ  ΝΑΤΟ "  ,  ΣΥΜΦΩΝΩΣ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΟΠΟΙΕΣ ,  ΜΕΣΩ  ΗΔΗ  ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ  ΝΟ'ΜΟΥ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ ,  <<   ΜΟΝΟΝ  ΚΡΑΤΙΚΟΙ   ΣΤΡΑΤΟΙ   ΤΩΝ  ΚΡΑΤΩΝ  --  ΜΕΛΩΝ  ΤΟΥ  " ΝΑΤΟ "  ΔΥΝΑΝΤΑΙ  ΝΑ  ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ  ----  ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ  --  ΚΑΙ  ΔΙΕΛΘΟΥΝ   ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ,  ΥΠΟ  ΤΟΝ  ΟΡΟ  ΚΑΙ  ΠΑΛΙ  ΤΗΣ  ΦΗΦΙΣΗΣ  ΕΙΔΙΚΟΥ  ΝΟ'ΜΟΥ  151  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ ,  Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΘΑ  ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ  ΕΙΔΙΚΩΣ  ΤΙΣ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΤΗΣ  ΕΙΣΟΔΟΥ  --  ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ  --  Η'   ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ  ΑΥΤΩΝ  ΤΩΝ  ΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΣΤΡΑΤΩΝ  ΤΟΥ  " ΝΑΤΟ "  ΕΝΤΟΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ >> . -----  

ΕΝ  ΠΑΣΗ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ  ,  ΑΦ'  ΕΝΟΣ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  27 / 2   ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ  ΜΟΝΟΝ  ΣΕ   ΚΡΑΤΙΚΕΣ  ( ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΣΕ  ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ  ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΕΣ ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ( ΤΟΥ  " ΝΑΤΟ" )  ΤΗΝ  ΕΙΣΟΔΟ  --  ΠΑΡΑΜΟΝΗ  --  ΚΑΙ  ΔΙΕΛΕΥΣΗ   ΕΙΣ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟΝ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΕΙΔΙΚΟ  ΝΟΜΟ   151  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ ,  ΑΦ '  ΕΤΕΡΟΥ  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΝΟ'ΜΟΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  27 /2  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,  Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΕΣΤΩ  " ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ "  ΞΕΝΗ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ,  ΟΠΩΣ   Η  "  ΒLACKWATER " ,  NA   EIΣΕΛΘΕΙ  ---  ΔΙΑΜΕΙΝΕΙ  ---  Η'   ΔΙΕΛΘΕΙ   ΚΑΤ'  ΕΞΑΙΡΕΣΗ  ΕΙΣ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ . ---------  

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ,  ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ  ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ"  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ --  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ  --  ΚΑΙ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΣ  ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ , ΠΡΟΣΕΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ  ΚΑΙ  ΑΦΗΣΑΝ  ΝΑ  ΕΙΣΒΑΛΕΙ --  ΚΑΙ  ΔΙΑΜΕΙΝΕΙ  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ KAI  ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  Η  ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΟΡΙΑ--  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΤΗΣ  " BLACKWATER " ΜΕ  ΣΚΟΠΟ  ΤΙΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ  ΤΩΝ  ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ  ΣΤΗΝ   ΚΑΤΟΧΙΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ  ΑΡΑ  ΟΙ  ΩΣ  ΑΝΩ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΧΟΥΝ  ΤΕΛΕΣΕΙ  ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ  ΤΑ  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ  " ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ " ΚΑΙ  ΤΗΣ " ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ " (ΙΔΕ  ΑΡΘΡΑ  ΠΟΙΝΙΚΟΥ  ΚΩΔΙΚΟΣ  134 -- 135   ΚΑΙ  138 -- 151 ,  ΜΕ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ  ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ  ΠΟΙΝΕΣ ) . ---  

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  27  ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ  1  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ   ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ :  
<<  ΚΑΜΜΙΑ  ΜΕΤΑΒΟΛΗ  ΣΤΑ  ΟΡΙΑ ΤΗΣ  ( ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ )  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΧΩΡΙΣ  ΝΟΜΟ, ΠΟΥ  ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ   ΜΕ  ΤΗΝ  ΑΠΟΛΥΤΗ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  ( 151  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ )  ΤΟΥ  ΟΛΟΥ  ΑΡΙΘΜΟΥ  ΤΩΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ( 300  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ )  >> . -------  

ΕΠΕΙΔΗ  Η  " ΕΛΛΗΝΙΚΗ  "  ΒΟΥΛΗ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΨΗΦΙΣΕΙ  ΚΑΝΕΝΑΝ  ΤΕΤΟΙΟ  ΝΟΜΟ ,  ΑΡΑ  ΟΙ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΜΑΣ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ  ΒΟΘΡΟ' --  ΣΑΥΡΟΥ  " ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ "  ,  ΕΒΡΑΙΟ'ΤΟΥΡΚΟΥ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  Η'  TOURGOU'TSOGLOU  H'  TOURGOU'T  ,    ΣΕ  ΤΟΥΡΚΙΚΟ  ΕΔΑΦΟΣ  ,  ΟΤΙ  <<  ΘΑ  ΕΠΕΛΘΟΥΝ  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ  ΕΙΣ  ΤΑ  ΟΡΙΑ (  ΣΥΝΟΡΑ )  ΕΛΛΑΔΟΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ ,  ΥΠΕΡ  ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ >> ,  ΚΑΙ  Ο  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ   ΤΗΣ  ΝΗΣΟΥ  " ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ "  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ  ,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ  " ΕΛΛΗΝΙΚΗ "  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΑΜΑΡΑ --  ΜΠΕΝ  ΧΙΡΑΜ  --  ΖΑ'ΝΝΑ  ,  ΩΣ  ΔΗΘΕΝ  " ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΧΩΡΟΥ " ( ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ: http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_11.html ) ΩΣΤΕ  Η  ΝΗΣΟΣ  ΣΤΡΟΓΓΥ'ΛΗ  ΝΑ  ΧΑΣΕΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  " ΑΟΖ "  Η'   ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ  "  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΤΗΣ  ΖΩΝΗ "  ΥΠΕΡ  ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ ,  ΚΑΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ   ΤΗΣ  ΕΒΡΑΙΑΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ   BEN   H'   ΜΠΕΝΑΚΗ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΕΒΡΑΙΟ   ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  "  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ "  ΚΑΡΟΛΟ  ΠΑΠΟΥΛΙΑ  ,  ΟΤΙ  <<  ΘΑ  ΜΕΙΩΘΟΥΝ  ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΣΥΝΟΡΑ  ΠΡΟΣ  ΧΑΡΙΝ  ΤΗΣ  ( ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ) ΕΙΡΗΝΗΣ (  Η'  PAX  ...  TOURKA'LA  ) TΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ...  >> ,  ΚΑΙ  Η  ΔΩΡΕΑΝ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΟΛΗΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  " ΑΟΖ "  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΕΙΣ  ΑΥΤΗ  ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ   ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ  ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΑΞΙΑΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ  ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΟΥ  ΑΕΡΙΟΥ  ΚΑΙ  ΛΟΙΠΟΥ  ΟΡΥΚΤΟΥ  ΠΛΟΥΤΟΥ ,  ΕΙΣ  ΤΟ " ΤΑΜΕΙΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ "  ΥΠΕΡ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ  ΔΙΕΘΝΩΝ  ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ  ΤΗΣ  ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ ,  ΟΛΕΣ  ΟΙ  ΑΝΩΤΕΡΩ  ΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ  ΠΡΑΞΕΙΣ  ΧΩΡΙΣ  ΕΙΔΙΚΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ ,  ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ  ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ  ΤΟ  ΔΙΑΡΚΕΣ  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΤΗΣ  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ  " ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ  ΤΩΝ  ΟΡΙΩΝ  ΗΤΟΙ  ΣΥΝΟΡΩΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ "  , ΚΑΤΑ  ΠΑΡΑΒΑΣΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  27 / 2 ,  ΗΤΟΙ  ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ  ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ  ΔΙ '  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΝΩΤΕΡΩ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,  ΤΟ  ΔΙΑΡΚΕΣ  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΤΗΣ  "  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ "  ,  (  ΙΔΕ  ΑΡΘΡΑ  ΠΟΙΝΙΚΟΥ  ΚΩΔΙΚΟΣ   138  ΕΩΣ  151 ,  ΜΕ  ΕΚΕΙ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ   ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ  ΠΟΙΝΕΣ . -----------  

ΔΙΑ  ΤΑΥΤΑ ,  ΗΤΟΙ  ΛΟΓΩ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ  ΤΩΝ  ΑΡΘΡΩΝ  ΤΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  27 / 1    ΚΑΙ   27 / 2  ,  Η  Ο.Ε.Α.  ΚΑΛΕΙ   ΤΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΕΝΟΠΛΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ,  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ,  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΥΠ / ΕΥΠ ,  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ ,  ΝΑ  ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ  ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ  ΩΣ  ΑΝΩ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ  --  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ --  ΚΑΙ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ   ΕΞΟΥΣΙΑΣ  ,  ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ  ΣΕ  ΑΥΤΟΥΣ  ΤΙΣ  ΝΟΜΙΜΕΣ  ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ  ΠΟΙΝΕΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΠΟΙΝΙΚΟΥ  ΚΩΔΙΚΟΣ ,  ΚΑΙ  ΣΥΜΦΩΝΩΣ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΕΠΙΤΑΓΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ  120  ΤΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ,  ΠΕΡΙ  <<  ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ  ΚΑΙ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΝΑ  ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ΣΕ  ΙΣΧΥ  ΚΑΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΟ  ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΔΥΝΑΤΟ  ΤΡΟΠΟ >>, ΗΤΟΙ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΕΝΟΠΛΟ  ΤΡΟΠΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ  ΠΛΕΟΝ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ .

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!!!

Α / Α Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν . ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ , Α.Δ.Τ. : Δ. 424 419 , ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ .---------

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!! ------
ΤΕΛΟΣ . OVER

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις