ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 5 August 2015

ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ 2.

ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ 2. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ 2.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ  ‘’ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ’’.
ΒΟΛΟΣ 4/8/2015.
Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ/Ο.ΠΛ.Α ΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ‘’ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ’’ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ‘’ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’,  www.dimokratianews.gr,  ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 4/8/2015, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ Η/Υ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ 9, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘’ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,ΠΩΛΟΥΝΤΕ 70,000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟ’’. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΕΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ‘’ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ’’ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ , ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Ν.Δ+ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ  (ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ/Ρ.).----ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡ/ΓΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α , ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ . ΑΔΤ: Δ. 424419. ΤΗΛ: 698 36 579 54.
Υ.Γ :
4/8.15, ΩΡΑ 20.00 , ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΜΗΔΕΝ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ. ΔΙΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΗΤΟΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α , ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ‘’ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ’’ ΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις