ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 15 August 2015

ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΩΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΩΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΩΡΑ 22.00 ΤΗΣ 15/8/15 ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 14/8 ΑΚΟΥΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 150 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ . ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΩΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΗΧΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ.
Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΛΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ’Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. Η ΟΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Η ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ‘Η ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ .
ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΕΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΩΣ. ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΔΙΗΡΚΕΣΑΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ .
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ.Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ:

 http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2010/03/blog-post_27.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις