ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 9 August 2015

ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
ΚΕΙΜΕΝΟ,
Η Ο.Ε.Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α , ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ , ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ  ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ , ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε. Α ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ,  ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ  ΚΑΙ ΗΠ.Ε.Ι ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

 Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ’’ GMAIL’’ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α , ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ‘’GMAIL’’  ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ‘’GMAIL’’ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ , ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α , ΠΡΑΓMA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΤΟ ‘’GMAIL’’  ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 9/8/2015.


Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΩΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ  ‘’ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ’’  ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ‘’ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ’’ , ‘’ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ’’.


ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΤΙ ‘’ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ’’ ΤΗΣ ΠΑΟΚΛΑΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ.


Η ΟΕΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣΥ.Γ.

Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :  '' PROMETHEANEUROPA.BLOGSPOT.GR'', ΟΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΞΕΙ ΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ Ή ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΡΘΡΑ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ, Ή ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ (''ΕΨΙΛΟΝ'' Ή ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''). ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ''ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ2'' ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ. ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΚΡΥΒΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ EMAILΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ .

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΑΜΕ) :
TOTAL GEOSTRATEGICAL BLACKOUT
http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2015/05/total-geostrategical-blackout.html

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις