ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 16 August 2015

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ :ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ :


ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΕΑ ΣTO ΒΟΛΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΥΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ  ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚAI ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΗΨΕΩΣ ΤΡΟΦΗΣ .
Η ΕΛEΓΧΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤOΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΛΟΓΟΥΣ :

1)      ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΣΕΠΤΕΜΒΡ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ.ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ AΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
2)      ΕΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ΙΣΙΣ. Η ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ .
3)      ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ.
4)      ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΕΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΩΛΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ , ΠΛΟΙΑ, ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΕΝ. ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΝΔΟΧΩΡΑ. ΗΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ , ΗΔΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΚΩ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ.
5)      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.
6)      ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
7)      ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
8)      ΜΑΥΡΗ ΖΩΦΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΛΕΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΩΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ+ISIS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘Η ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΤΗΛΕΦ:  6983657954
ΑΡ.ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  GR 47 0171 8860 0068 8612 4336 325


Υ.Γ:


ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΡΑΧ , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ , ΗΤΟΙ ΜΕΤΑΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΕΓΟΝΤΩΣ ΒΟΛΟ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΙΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ’ Η ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ:

Κλιμάκια της ΕΥΠ στα νησιά, για τον φόβο εισόδου τζιχαντιστών 

 http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/blog-post_374.html

 
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΓΕΣ" ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΕΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ UCKαδες
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/11/uck_20.html

Οι δήθεν μεταναστες στην πραγματικοτητα ενοπλοι "απελευθερωτες Τσαμουριάς" ετοιμάζονται να κανουν στα μετόπισθεν σαντουιτς τους έλληνες και τον.... ....ελληνικο στρατο σε συντονισμό με την επίθεση της ΒΑΣΤΡ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/09/blog-post.html
26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις