ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 15 August 2015

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΟΛΙΑ Ή ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΕΝΙΑΙΕΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ (ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΡΤΖΟΥ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΟΛΙΑ Ή ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΕΝΙΑΙΕΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ (ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΡΤΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ:

Η Τουρκία πρωταγωνιστεί στην περιοχή. Έχει συνάψει διμερείς συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία. Η διπλωματία του νεο-οθωμανισμού προχωρεί, βάσει στοιχείων, ως εξής διαδοχικά:

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:

Νικόλαος Ι. Μέρτζος, Τρία Εθνικά θέματα και μία στρατηγική οπτική
(ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΕΑΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΤΙΑΜΑΝΤΕ ΣΤΟΝ Β'΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΑΜΑΝΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/09/blog-post_27.html

-----------------------------------


Υ.Γ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:


ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΗΝ  ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΡΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 1999


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ 33 ΤΡΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΑΝΤΑ ΕΝΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΥΤΗ  ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ  ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΜΟΥΛΙΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.


ΤΟ 2019 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ : ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις