ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 20 February 2009

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ

13/2/1945 - 13/2/2009
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
ΔΡΕΣΔΗ. ΠΡΙΝ 64 ΕΤΗ.
Η ΔΡΕΣΔΗ. ΕΘΝΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑΖΙ-ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ.
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ, ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ (...Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΓΕΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ VIETNAM...) ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΑΞΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΙΚΟΥ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΣΦΑΓΗ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΩΣ ΒΟΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ, ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΕΡΕΒΟΓΕΝΗ ΣΚΙΩΔΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΑΝΤΩΝ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.
ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΥΠΕΡΚΤΗΝΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΙΣ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΣΑΝ 6.000.000 ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑΖΙ-ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ 6.000.000 ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΤΙΖΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΟΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΡΙΠΤΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥΣ...
ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΝΤΩΣΗ" ΕΙΣ "ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ" 6.000.000 ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΟΝ...
ΕΚΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΚΩΦΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΝΟΟΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΚΤΟΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ (ΥΠΕΡΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ) ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΡΕΒΟΓΕΝΕΙΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΛΗΘΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΝ 13Η ΠΡΟΣ 14Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 'Η ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΥ 'Η ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝ-ΣΕΛΗΝΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ-ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ.
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ "I JUST DIED IN YOUR ARMS TONIGHT" ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "WHITESNAKE" (ΛΕΥΚΟ ΦΙΔΙ < ΛΕΥΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ < ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ), ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ, ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ, ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ "ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ". Η ΕΚΔΙΚΗΣΙΣ ΡΕΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
ΔΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;
ΔΙΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΤΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΒΑΥΒΑΡΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΩΘΟΥΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΘΑ ΗΤΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΑΙΩΝΩΝ ΕΘΝΟΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΚΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΟ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΙΑ ΚΑΜΨΙΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ, Η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΕΚΤΑΣ. ΜΕ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΟΝΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΙΣΘΗΚΕ Η ΥΠΟΥΛΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΕΝΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ", ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΠΟΥ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΦΥΛΗ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΗΤΟ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑΖΙ-ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΙΝΟΥΣΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΩΝ SS ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΕ ΗΓΕΤΙΔΕΣ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΙΚΗ, ΑΝΤΙΘΙΒΕΤΙΑΝΗ, ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΗ, ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΗΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΛΟΣΧΕΡΕΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΙΚΗ, ΑΝΤΙΘΙΒΕΤΙΑΝΗ, ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΗ, ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ.
ΔΡΕΣΔΗ. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ.
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ.
ΕΙΣ ΦΩΣ.

1 comment:

spyros1000 said...

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html


ΔΙΑΛΕΞΕ....

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις