ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 4 February 2009

ΤΟ "JET PROPELLANT 8" η "JP-8" ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "JET-A1" , ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ : "JP-8: ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ"

ΚΕΙΜΕΝΟ : ΤΟ "JET PROPELLANT 8" η "JP-8" ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "JET-A1" , ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.

....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "JP-8" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2001 ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ "NEW SGIENTIFIG", ΑΠΟ ΤΟΝ MARK WITTEN ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ TUSSON ΤΗΣ ΑΡΙΥΟΝΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ , ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ - ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΜΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ , ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ WITTEN , "ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ". ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο WITTEN ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.

....ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ JP-8 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΝΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ "EDB" (1,2 DIBROMETHANE) KAI "PFOS" (PERFLUOROOCTANE SULFONATE).

ΤΟ "ΕΔΒ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ( ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΤΑΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΡΩΜΙΟΥ 79,9 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ, ΙΔΕ ΒΡΩΜΙΟΥΧΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ) , ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΟ "DNA" ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 6,5 ΦΟΡΕΣ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΤΟ ΔΕ "PFOS" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ( ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΞΙΚΟΤΑΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΟΡΙΟΥ 19 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΟΣΤΑ- ΙΔΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΡΩΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 9,4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΤΡΑ "JP-8" ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ , ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 , ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΑΚΟΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟ "JP-8" ( ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ).

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις