ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 14 April 2009

ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,

Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΥΛΩΝ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥ-ΦΟΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ" ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 147 Π.Χ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΤΟ 147 Π.Χ. ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ Ή SATURN Ή SAVITURN Ή SAVIT SAVACTH Ή SAVAT Ή SAVAT, ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΣΑΦΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

ΤΟ 300 Μ.Χ. Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΡΩΜΑΪΚΟ ΖΥΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΡΩΜΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (ΧΡΙΣΤΟΥ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ "ΝΕΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝG" ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΩΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ" ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ), ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

ΤΟ 324 Μ.Χ. Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΤΕΤΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ "ΝΕΟ MARKETING" ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΥΙΟΥ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ). ΑΠΟ ΤΟ 70 Μ.Χ. ΕΩΣ ΤΟ 324 Μ.Χ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΩΝ "ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΘΕΝΤΑ" ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟ 525 Μ.Χ. Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ (ΑΠΟ ΓΕΝΟΒΑ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΦΡΙΚΗΣ, ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΛΗ. ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ "ΕΛΛΗΝ" ΚΑΙ "ΕΛΛΑΣ", ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΝΑΚΥΡΗΣΣΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ" Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ) ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΑΠΡΟΣΙΤΟΥ) ΘΕΟΥ. (ΘΕΟΣ ΦΑΝ Ή ΦΑΝΗΣ Ή ΕΜ-ΦΑΝ-ΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΟΡΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ). ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΛΕΩ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ 1450 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΡΩΜΑΙΩΝ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ 1453 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΕΝΩ ΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ "ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΞΩ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΔΥΟ ΕΤΗ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΙΤΑΛΟΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ "ΛΟΓΩ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ Η ΠΟΛΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΦΘΑΡΗΝΑΙ", ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ. Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΚΡΟΝΙΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑΧ (ΕΒΡΑΪΣΤΙ ΕΛΛΟΧ Ή ΕΛΛΟΧΙΜ).

ΤΟ 1750 Μ.Χ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΛΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΤΟ 1810 ΕΩΣ 1821 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΩΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΒΑΥΑΡΟ ΟΤΤΟ GLUXBERGER (ΟΘΩΝΑ) ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΣΥΝΤΡΙΜΜΑ" ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ GLUXBERGER ΣΥΡΕΤΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ". ΟΜΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΥΑΡΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ (ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ).

ΤΟ 1910 Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ" ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ VENISAL Ή VENISTHAL ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ VISENTHAL). Ο VENISTHAL ΕΝ ΜΕΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΒΑΥΑΥΡΟ ΒΑΣΙΛΗΑ CONSTANTIN GLUXBERGER, ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙΣ ΧΑΝΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΥΜΦΕΥΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ "ΣΥΖΥΓΟΝ" ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ "ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ" ΤΟΥ VENISTHAL ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ".

ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΗΣΣΕ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ", Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΤΟ 1987 Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΕΠ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ (ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!!!) ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1453-1821, ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 300 Μ.Χ. ΕΩΣ ΚΑΙ 1821. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 67% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΤΟ 67% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΒΑ, ΤΟ 67% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΤΟ 67% ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ 67% ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, "ΑΔΙΚΩΣ" ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑΧΗΤΙ.»


ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ", 31 ΜΑΪΟΥ 1988, σελ. Ζ 29-30

1 comment:

Anonymous said...

<...>
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ.
(1)ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ "ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ", ΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΩΣ "ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ", ΜΕΣΩ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΕΛ, ΑΠΟ ΤΟ 1895 "ΠΡΟΦΗΤΕΥΑΝ" ΤΟΝ Α'Π.Π. ΓΙΑ ΤΟ 1914 ΩΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Η "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΟΥ"
(ΔΙΑΒΑΖΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ).ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Η Ο.Ε.Α.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" Ν.ΥΟΡΚΗΣ (ΤΕΚΤΝΙΚΗ ΣΤΟΑ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ") Ή "OLAM BENEN BERITH")ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ Α'Π.Π.ΔΙΟΤΙ: (Α) ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ Α' Π.Π. ΗΤΑΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑΣ Φ. ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΣΝΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΡΙΝΤΣΙΠ,- (Β) ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΟΤΙ "ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ 2520 ΕΤΗ ΕΩΣ ΤΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ 607Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ,ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ 1914 Μ.Χ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 586Π.Χ. ΗΤΟΙ 21 ΕΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 607Π.Χ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο Α'Π.Π.,"ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1935, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΗΝΕΒΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΦ΄ΟΣΟΝ Η "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ" ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΤΟ 1914 ΩΣ ΕΤΟΣ Α' Π.Π.ΑΡΑ ΤΟΝ Α΄Π.Π.ΤΟΥ 1914 ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ 1914 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Α' Π.Π.ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

(2) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο Β'Π.Π.ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ"¨ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ (Α)Ο Β' ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ" ΙΩΣΗΦ ΡΟΔΕΡΦΟΔ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ", ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΘΕΔΩΡΟ ΧΕΡΤΣΛ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ 1897,ΩΣ "ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΘΕΟΥ" ΚΑΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ"¨ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π. ΩΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" ΘΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΘΕΟΥ".ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1948, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΤ' ΙΣΡΑΕΛΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ Β΄ Π.Π. ΡΟΥΣΒΕΛΤ Ή ΡΟΖΕΝΒΕΛΤ, ΤΣΩΡΤΣΙΛ Ή ΤΣΕΡΤΣΙΛ, ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΤΖΙΟΥ (ΙΟΥΔΑΙΟ) ΓΚΑΣΒΙΛΙ, ΧΙΤΛΕΡ Ή ΡΟΤΣΙΛΟ ΚΛΠ - (Β) Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ: ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΛΙΝΚΟΛΝ,ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΑΪΧΜΑΝ, ΜΥΛΛΕΡ, ΚΛΠ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ LOEB, BAUM, ROTCHIL.ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ Ή ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΓΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ._
ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
<...>

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις