ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 22 April 2009

makelio: ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

makelio: ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ.
(1)ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ "ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ", ΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΩΣ "ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ", ΜΕΣΩ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΕΛ, ΑΠΟ ΤΟ 1895 "ΠΡΟΦΗΤΕΥΑΝ" ΤΟΝ Α'Π.Π. ΓΙΑ ΤΟ 1914 ΩΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Η "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΟΥ"
(ΔΙΑΒΑΖΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ).ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Η Ο.Ε.Α.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" Ν.ΥΟΡΚΗΣ (ΤΕΚΤΝΙΚΗ ΣΤΟΑ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ") Ή "OLAM BENEN BERITH")ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ Α'Π.Π.ΔΙΟΤΙ: (Α) ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ Α' Π.Π. ΗΤΑΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑΣ Φ. ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΣΝΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΡΙΝΤΣΙΠ,- (Β) ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΟΤΙ "ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ 2520 ΕΤΗ ΕΩΣ ΤΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ 607Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ,ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ 1914 Μ.Χ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 586Π.Χ. ΗΤΟΙ 21 ΕΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 607Π.Χ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο Α'Π.Π.,"ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1935, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΗΝΕΒΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΦ΄ΟΣΟΝ Η "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ" ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΤΟ 1914 ΩΣ ΕΤΟΣ Α' Π.Π.ΑΡΑ ΤΟΝ Α΄Π.Π.ΤΟΥ 1914 ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ 1914 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Α' Π.Π.ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

(2) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο Β'Π.Π.ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ"¨ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ (Α)Ο Β' ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ" ΙΩΣΗΦ ΡΟΔΕΡΦΟΔ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ", ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΘΕΔΩΡΟ ΧΕΡΤΣΛ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ 1897,ΩΣ "ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΘΕΟΥ" ΚΑΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ"¨ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π. ΩΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" ΘΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΘΕΟΥ".ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1948, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΤ' ΙΣΡΑΕΛΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ Β΄ Π.Π. ΡΟΥΣΒΕΛΤ Ή ΡΟΖΕΝΒΕΛΤ, ΤΣΩΡΤΣΙΛ Ή ΤΣΕΡΤΣΙΛ, ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΤΖΙΟΥ (ΙΟΥΔΑΙΟ) ΓΚΑΣΒΙΛΙ, ΧΙΤΛΕΡ Ή ΡΟΤΣΙΛΟ ΚΛΠ - (Β) Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ: ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΛΙΝΚΟΛΝ,ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΑΪΧΜΑΝ, ΜΥΛΛΕΡ, ΚΛΠ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ LOEB, BAUM, ROTCHIL.ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ Ή ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΓΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ._
ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις