ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 27 May 2009

makelio: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ανάρτηση είναι του Hellenian

Μερικά άρρωστα μυαλά (διαταγμένα από τη Σιών) έχουν εξαπολύσει μια προπαγάνδα εναντίον του Δυτικού Πολιτισμού, ο οποίος γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα. Προσπαθούν να προωθήσουν το σκότος και να πουν ότι ο πολιτισμός είναι ένα είδος δικτατορίας, που περιορίζει τις προσωπικές ελευθερίες, «κλείνοντας» τους ανθρώπους σε καλούπια υπερπίεσης από την ίδια την κοινωνία. Αλλά είναι τελικά αυτό που αντιπροσωπεύει ο πολιτισμός; Νομίζω ότι κάτι τέτοιο αφορά την τυραννία. Και η τυραννία ήταν πάντα η δημιουργία σκότους, πάντα μια δουλειά των γνωστών «βαρβάρων».

Κάποιος σίγουρα μπορεί να ισχυριστεί : «Αλλά επίσης και στην πολιτισμένη Αρχαία Ελλάδα υπήρξαν Τύραννοι».
Η απάντηση είναι απλή. Οι Έλληνες είχαν υποστεί μια ύπουλη εισβολή από την Σιών και στα αρχαία χρόνια. Μια ομάδα δρακονιανών φιδιών εντός ενός μη-δόλιου περιβάλλοντος. Η πρώτη «βάση» που εγκαθίδρυσαν οι αντιπρόσωποι του σκότους ήταν οι αρχιερείς του δωδεκάθεου (12-θεοί), μέσα από τους οποίους επηρέαζαν σε μεγάλο βαθμό τις κυβερνήσεις των πόλεων-κρατών. Όμως τι ήταν το Δωδεκάθεο; Ήταν μια θρησκεία που είχαν εφεύρει οι σιωνιστές ιερείς (όπως επίσης και όλες τις υπόλοιπες θρησκείες) για να ικανοποιήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό (ανήσυχο) νου στην αναζήτηση του πανάρχαιου πνεύματος της προ Ατλάντιας-Αθηναικής πολεμικής εποχής, γνωστή και ως «Η χρυσή εποχή». Και έτσι τροφοδότησαν τα μυαλά με πολλαπλές αλχημείες και διαμέσου «Θεών-Προστατών», «χρησμών» και με διάφορες άλλες νοητικές ασθένειες, κατάφεραν και διαίρεσαν τους Έλληνες σε συνασπισμούς. Και έτσι πάνω από την προ του Ατλάντιου πολέμου ακαδημία της Γεωλογίας χτίστηκε ο θρησκευτικός ναός του Ήφαιστου. Πάνω από την ακαδημία των Καλών Τεχνών, χτίστηκε ο θρησκευτικός ναός του Απόλλωνα και ούτω καθεξής. Δεν υπονοούμε ότι αυτές οι οντότητες δεν υπήρξαν (Ζευς, Απόλλων, Ήφαιστος κλπ). Απλά ποτέ δεν ήταν θρησκευτικοί Θεοί, αλλά ήταν διαφωτιστές. Από μια περίοδο και μετά, αυτές οι πραγματικές και υπέρτερες οντότητες «αντικαταστάθηκαν» από τα σιωνιστικά ιερατεία με «σεξομανείς Θεούς». Για καλή μας τύχη μερικοί σπουδαίοι Έλληνες (βλέπε Λεωνίδα στις Θερμοπύλες), αγνόησαν τις διαταγές τους, και γι’αυτό η Ελλάδα απόφυγε κάποιες κολοσσιαίες καταστροφές.

Κατόπιν ήρθαν οι Ρωμαίοι με πρόθεση να εξαλείψουν τον Ελληνικό πολιτισμό, αλλά όπως λέμε με απλά λόγια «δεν τους δούλεψε το σχέδιο» όπως ήθελαν. Αντί να τον εξαλείψουν τον υιοθέτησαν! Και μαζί με αυτόν υιοθέτησαν και τους Ελληνικούς Θεούς και τμήματα της μυθολογίας τους (Jupiter=Ζευς, Venus=Αφροδίτη, Mercury=Ερμής, Mars=Άρης, Saturn=Κρόνος κλπ). Σε αυτή την χρονική περίοδο κάποιοι ραββίνοι «έβγαλαν αφρούς» για ένα διάστημα, αλλά στο τέλος οδήγησαν την Ρώμη στην καταστροφή της, διαμέσου εσωτερικής διαφθοράς, επεκτατισμού, δημιουργίας εχθρών άνευ λόγου, και αλαζονικής αγνόησης των πραγματικών απειλών. Κατά τον ίδιο τρόπο που προσπάθησαν να διαφθείρουν την Ελλάδα, διέφθειραν την Ρώμη με ακόμα χειρότερο τρόπο, όπως διέφθειραν την Ατλαντίδα μια πάλε ποτέ πανέμορφη ήπειρο που μετατράπηκε σε κέντρο όλου του τρόμου.......


....... Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Η Σιών έχει εισάγει το μεγαλύτερο ναρκωτικό μαζικού ελέγχου των ανθρώπων: την θρησκεία και το αποτέλεσμα της, την Θεοκρατία.

Διαμέσου της τρομοκράτησης και ελέω Θεού, οι άνθρωποι και η συνείδηση τους εξαναγκάστηκε να περιοριστεί από τη φύση της και να οδηγηθεί στην παράνοια. Η εκκλησία μας ζητούσε να βοηθήσουμε τους φτωχούς, και ταυτόχρονα οι αντιπρόσωποί της κολυμπούσαν σε ωκεανούς χρυσού. Από καιρό σε καιρό έδιναν μια μικρή βοήθεια, την οποία φυσικά μάζευαν από τις δωρεές των ακολούθων τους. «Αγαπάτε τους εχθρούς σας», έλεγαν. Φυσικά, επειδή ο Τούρκος Σουλτάνος, εκτός από μεγάλο πλούτο, έδινε στην εκκλησία και μεγάλα κομμάτια γης επίσης.

Μια κρυπτο-σιωνιστική οργάνωση, τι έχει να φοβηθεί από την ίδια την Σιών ή τους ακολούθους της; Απλά εξυπηρετούσαν ένα σκοπό. Κάθε είδους απατεώνα, φονιά και σφαγέα ανακηρύχθηκε ως Άγιος. Υπάρχουν πολλές ιστορικές αναφορές τέτοιων γεγονότων.

Ρώμη, Βυζάντιο, Τουρκοκρατία… Για 17 αιώνες οι λέξεις «Ελλάς» και «Έλληνας», -οι πάλε ποτέ πιο τρομεροί αντίπαλοι της Σιών- απαγορεύτηκαν και οι ραββίνοι ζούσανε σε έναν «παράδεισο» του Γιαχβεχ. Η συγκέντρωση πλούτου, οι σεξουαλικές διαστροφές, (ακόμα και με ζώα), και η θεμελιώδης επιρροή τους στις κυβερνήσεις, ήταν τα κύρια «σπορ» των Σιωνιστών και των υψηλά ιστάμενων αντιπροσώπων τους της εκκλησίας. Και έτσι οι «κύριοι» της Σιών «έκλεισαν» τις κοινωνίες στο φόβο και επέβαλαν στις οικογένειες να ενωθούν ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε να νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με το σκότος που υπήρχε γύρω τους. Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει, φοβούμενος την τιμωρία. Από τη μία οι κραυγές τις εκκλησίας και από την άλλη των κατακτητών. Οι ραββίνοι όμως επέστρεψαν στη διαμόρφωση «εξαγωγής αφρών» όταν η για 400 χρόνια σκλαβωμένη χώρα, μετά την επανάσταση ανέκτησε το όνομα «Ελ-λας» (Ελ σημαίνει φως, Λας σημαίνει Γη). Γι’αυτό το λόγο φρόντισαν ώστε οι ήρωες της επανάστασης να φυλακιστούν και να δολοφονηθούν… και κατόπιν έφεραν μια Σιωνιστική κυβέρνηση από τα αδέλφια τους στη Βαυαρία (Βαρβαρία).

Στο τέλος, η «σάλτσα» του «σπαγγέτι» έφτασε κάτω από το όνομα του Σιγκμουντ Φρόυντ, ενός σιωνιστή Εβραίου, που δίδαξε ότι η αυτογνωσία και σε μεγαλύτερη κλίμακα, οι άνθρωποι θα πρέπει να υποκύψουν στους κανόνες της κοινωνίας. Που σημαίνει την ψευδαίσθηση της ισότητος. Αλλά κάποιος μπορεί να πει «η ισότητα είναι καλή, όλοι οι άνθρωποι να είναι ίσοι, άνδρες και γυναίκες, λευκοί-μαύροι-κίτρινοι κλπ». Αυτό το είδος όμως σύγκρισης αναφέρετε στα δικαιώματα και αναπόφευκτα έρχεται στον τομέα της Δικαιοσύνης. Γι’αυτό το λόγο οι Σιωνιστικοί κύκλοι μιλούν για «ίσα δικαιώματα». Που σημαίνει ότι παίρνουν τη δικαιοσύνη («δικαιώματα») και της εφάπτουν την λέξη «ίσα» με τέτοιο τρόπο, ώστε μεταξύ των λέξεων «ίσα» (μια μαζικά ισοπεδωτική λέξη) και «δικαιώματα» (δικαιοσύνη) μόνο η λέξη «ίσα» επιβιώνει.

Αλλά τι ακριβώς πραγματικά κρύβει το νόημα της ισότητος; Όπως καταλαβαίνετε δεν αναλύουμε τα πράγματα με την έννοια «ότι θέλουν να πουν κάτι διαφορετικό», «ότι δεν εννοούν ακριβώς αυτό» κλπ, αλλά με την κυριολεκτική τους σημασία των λέξεων. «Ισότητα» που περνάει ως ένα πλάγιο επιπλέον νόημα των δικαιωμάτων (δικαιοσύνη), έτσι ώστε να γίνεται πιο ευρέως αποδεκτή, και διαμέσου των ετών στην πραγματικότητα, οδηγεί τους ανθρώπους υποσυνείδητα στο πραγματικό της νόημα. Ποιο είναι αυτό;........

....... Ισότητα σημαίνει επιπεδοποίηση-ισοπέδωση, καταστροφή της ιδιαιτερότητας-μοναδικότητας του κάθε ενός ξεχωριστού ανθρώπου και την κατάπτωση του σε μια μονάδα ίσης τιμής ενός στατιστικού συνόλου. Με λίγα λόγια, μετατρεπόμαστε σε μια άμορφη μάζα. Δεν έχει σημασία πόσο έντιμος είναι κάποιος, πάντα έχει δικαίωμα σε μία μόνο ψήφο, ενώ δυο απατεώνες έχουν δικαίωμα σε δύο. Ο δίκαιος έχει την ίδια δύναμη με τον φονιά, επειδή και οι δύο λογίζονται ως «ίσες» μονάδες. Οι έξυπνοι άνθρωποι τα βρίσκουν ιδιαίτερα δύσκολα να ανεβούν στη ζωή, επειδή τους επιβάλετε να μην ξεχωρίζουν από το μέσο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Και έτσι οι πρώτοι «θάβονται» ενώ οι δεύτεροι «καταπιέζονται». Όλα αυτά μέχρι οι έξυπνοι άνθρωποι να φύγουν για άλλες χώρες, όπου κυριολεκτικά «μεταμορφώνονται» σε πηγές παραγωγής πλούτου, χειραγωγούμενοι από άλλους και από Σιωνιστικές εταιρείες που αισχροκερδούν πάνω τους.

Και έτσι, φτάνουμε στο ερώτημα, που βρίσκεται ο πολιτισμός; Εφόσον η Σιών τον έχει πλήρως καταστρέψει, τώρα μας παρουσιάζει τον σκοτεινό βαρβαρισμό ως την μόνη λύση για επιβίωση. «Σφάξε για να ζήσεις!» Που πιο βαθειά σημαίνει «να καθαρίσεις το δρόμο για αυτούς που θέλουν να κεφαλοποιήσουν τα πάντα»!

Ο Πολιτισμός είναι ο σεβασμός στις ηθικές αξίες και αρετές και τις διαφορετικότητες του κάθε ξεχωριστού ανθρώπινου όντος. Είναι η λειτουργία της κοινωνικής ομάδος διαμέσου της μοναδικότητας του κάθε ενός μέλους της. Ο βασικός παράγοντας για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο είναι η ελευθερία του καθενός μας, έτσι ώστε να μπορούμε να εξελιχθούμε ως άνθρωποι και ως κοινωνία, στις επιστήμες και τις τέχνες. Η Αθηναϊκή Χρυσή Εποχή (προ του 9.600 π.Χ) μιλάει για ένα καταπληκτικό πολιτισμό, δίχως ασθένειες, δίχως άστεγους και φυσικά δίχως ένα οικονομικό σύστημα … επειδή κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν, επειδή είναι η βασική αναφορά προς την μεροληψία. Η ποιότητα ζωής του τότε δεν μπορεί να συγκριθεί με την σημερινή κατάπτωση του διάχυτου σκότους.

Και έτσι οι βάρβαροι, μοναχικά και εκφυλισμένα άτομα ή μικρά κοπάδια της χαμηλότερης ύπαρξης αραίωσης ύλης, τελείως ανίκανοι να φιλοξενήσουν μια ψυχή (καθώς ποτέ δεν είχαν), προσπαθούν να καταστρέψουν τον πολιτισμό, ή τουλάχιστον ότι απέμεινε από αυτόν. «Διαιρούν και Βασιλεύουν». Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα όμως. Η παρουσία τους έχει γίνει αισθητή.. και όσο πιο αισθητή γίνετε, τόσο είναι πιο επικίνδυνο για αυτούς. Επειδή η εποχή μας δεν είναι όμοια με αυτή της αρχαίας Ρώμης. Τώρα, δεν υπάρχει σωτηρία για το σκότος, και η Σιών μαζί με τα γενετικά τους μιάσματα, το ξέρουν αυτό. Και καθώς η μέρα πλησιάζει, όλο και περισσότερο θα πανικοβάλλονται. Και όσο περισσότερο πανικοβάλλονται, τόσο περισσότερα "Matrix Reloaded & Revolutions" θα παράγουν!

Hellenian

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις