ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 7 July 2009

Όλα προσυμφωνημένα... όπως το μνημόνιο Παπούλιας Γιλμάζ... σκότωμα στα έξι μέτρα

Ρε μήπως το παιγνίδι είναι πάλι στημένο κι' από πριν ξεπουλημένο και έχουμε καινούργια Κύπρο;;;
Αντί για προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο "βαρύμαγκας" ανακοίνωσε για ψηφοθηρικούς λόγους, μείωση της θητείας στους 9 μήνες δηλαδή "'γιά σας ήρθα, 'γιά σας φεύγω". Αντί για επιχειρησιακή ετοιμότητα, τα άρματα μάχης Leopard 2 HELL, έχουν μείνει από την ώρα που τα παραλάβαμε, χωρίς τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα πυρομαχικά. Αντί για τελοιοποίηση των οπλικών συστημάτων, αναγγέλλει.... περικοπές. Τα 480 ρωσικά ΤΟΜΠ ΒΜΡ-3, μάλλον χάθηκαν στις στέππες της Σιβηρίας. Ρε μήπως το παιγνίδι είναι πάλι στημένο κι' από πριν ξεπουλημένο και έχουμε καινούργια Κύπρο;;; Αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, πρέπει να στήσουμε καινούργιο Γουδή άνευ χρονοτριβής. Αλλοιώς ζήτω που καήκαμε. (Νίκος)
http://makelio.blogspot.com/2009/07/blog-post_8616.html


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠ. ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΕΙΣ ΕΦΗΜ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΣΕΛ. 7, 28.5.2006:

<< Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ...ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΣΤΡΑΤΗΓΟ Α. ΣΙΑΠΚΑΡΑ...ΩΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΥΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (1923) . ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΙΑΠΚΑΡΑ....: "ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ) ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ - ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ - ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ - ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΥ). ΑΠΟ ΤΟ 1923 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΤΛ.) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ; ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 (ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ") ΑΝΕΘΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟ (ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ). ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ , ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΛΜΑΖ- ΠΑΠΟΥΛΙΑ", ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟ) ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΒΛΑΒΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ". (ΜΕ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΛΜΑΖ -ΠΑΠΟΥΛΙΑ") ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΥΘΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΘΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΗΛΘΕΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΟΣ". ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΙΑΠΚΑΡΑ: " Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΟΠΩΣ ΔΙΕΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΜΟΝΟΚΡΑΤΩΡ (ΔΙΚΤΑΤΩΡ). ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ (ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΖΩΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ) ΔΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ("ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΚΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" , ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 152 , ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ)"

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ , Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 152, ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ) ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ [ΣΗΜΕΡΑ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΟΥ , ΔΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΩΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ -ΨΑΡΟΥΔΑ (ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΕΝ-ΧΙΡΑΜ η ΜΠΕΝΑΚΗ - ΧΩΡΕΜΗ ΝΗΣΟΥ ΧΙΟΥ) ΟΤΙ "ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ -ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ (ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ -ΑΛΒΑΝΙΑΣ- ΣΚΟΠΙΩΝ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"]

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ" "ΠΑΤΗΣΕ" ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ :

Α) ΤΟ 1997 ΣΤΟ "ΝΑΤΟ" ΟΤΙ Η ΛΗΜΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Β) ΤΟ 1999 ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΝΟΤΑΜ Α240" ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ "FIR"

ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Γ) ΤΟ 2001 ΜΕ ΝΟΜΟ (24611) ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ.

Δ) ΤΟ 2004 , ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ "ICAO" ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥ ΩΣ "ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΩΝ" (ΜΕ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠ./ΣΥΓΚ.ΜΕΤ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΙΑΠΗ, ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ" ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΛΟΖΩΦ , ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ "ΣΥΝ" ΛΕΒΙ η ΑΛΑΒΑΝΟΥ).

Ε) ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ "ICAO"

", ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ν.ΛΗΜΝΟΥ.

ΣΤ) ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005 ΣΤΟΝ "ΔΙΕΘΝΗ" ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ (COSPASSARSAT) ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ.

Ζ) ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΣΤΗΝ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ "ICAO"(ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ), ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ (ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ) ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΙΑΠΗ ΥΠ/ΣΥΓΚ.ΜΕΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ "FIR"

ΑΘΗΝΩΝ, ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ>>

(ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΠ.ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΣΤΟΝ "ΕΛΕΥΘ.ΚΟΣΜΟ)

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΛΜΑΖ- ΠΑΠΟΥΛΙΑ" , ΕΓΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 28/3,

ΩΣ "ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ , Π.Χ. <ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

ΟΜΟΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28/3, Ο ΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠ/ΕΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΝΕΙΚΟ - ΤΣΑΝΤ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠ/ΑΜ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ" ΣΗΜΙΤΗ η ΜΑΡΔΟΧΑ'Ι' ΑΒΟΥΡΗ, ΥΠΟΥΛΩΣ- ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ- ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΓΜΑΤΙΚΩΣ, ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ "ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΩΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: "ΔΙΜΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΟΜΟ 24611/2001

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΕΛ.1,9, ΤΗΣ 6.4.2006, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΚΑΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 152 , ΜΕ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ , ΕΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛ.ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ (ΛΟΓΩ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ: "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ") ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙΣΑΝ ΩΣ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΑΡΤΗ.

ΧΑΡΤΕΣ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ "ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΞΗ ΜΙΛΛΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η "ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ" ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΛΛΙΑ.

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ- ΓΙΛΜΑΖ" ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" 16/6/2006 ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.

Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ "ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ" ΠΕΡΙ <<ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ>> , ΠΕΡΙ <<ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ>> ΠΕΡΙ <<ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ,ΠΛΗΝ ΙΜΒΡΟΥ - ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΛΛΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ , ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ >>, ΚΑΙ ΠΕΡΙ <<ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΛΗΝ ΙΜΒΡΟΥ -ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΜΟΝ ΜΙΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ>>, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΠΕΡΙ<<ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ>> ΚΑΙ ΠΕΡΙ <<ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ>> ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΔΑΦΙΚΩΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ - ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ - ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 151 ΨΗΦΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ 28/3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ- ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΥΠ/ΕΞ Α.ΣΑΜΑΡΑ- ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ- ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ/ΑΜ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ 1992 ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΤΟΥ "ΑΤΑ" (ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΛΑΡΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ , ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΑΓΚΥΡΑΣ , ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ : Η ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ "ΠΑΣΟΚ" - "ΚΚΕ" - "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ", Η ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" , Ο ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΛΑ.Ο.Σ." ΩΣ ΦΟΡΕΩΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ

OLDENBOURG - SONDERBOZRG - SCHLESWIG - HOLSTEIN - SACHSEN - GLÜCKSBOURG

ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΕΠΩΝΥΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΔΑΝΙΑΣ (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ 2012 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕ'Ι'ΣΤΙΚΗ ΣΟΥΦΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) (ΙΔΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΩΝ" ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ-ΕΨΙΛΩΝ" : ΦΟΥΡΑΚΗ - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ -ΚΕΡΑΜΥΔΑ - ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ- ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ- ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ- ΑΛΒΑΝΙΑΣ- ΣΚΟΠΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ/ ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΜΟΙΩΣ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ : Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΜΑΣΩΝΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΤΟΥ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΚΤΩ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


1 comment:

Anonymous said...

Ετοιμάζουν Αντάρτικο Σε Μεγάλα Αστικά Κέντρα και στην Επαρχία, Και Επιθέσεις σε Στρατόπεδα και Αποθήκες με Οπλισμό, Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής ενεργείας, τα Φερεφωνα του Μασονικόυ Μογγολικού Σιωνισμου.

Σύμφωνα με Αξιόπιστες Πληροφορίες Είναι Πολύ Πιθανό Πολλαπλό Χτύπημα Σε Ενεργειακά Κέντρα και Στρατόπεδα, και Τακτικές Ενόπλου Ανταρτοπολέμου σε Αστικά Κέντρα εντός Του Θέρους. Πράκτορες της CΙΑ, της Μοσάντ σε Συνεργασία με Αντάρτες του UCK, Και Πρακτορες Ισλαμικών Χωρών που δραστηριοποιούντε Εντός του Χώρου των Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστων, και Προδοτών Πρακτόρων της ΕΥΠ που Θα Παριστάνουν τους Αγανακτισμένους Αριστερούς Αναρχικούς μετά από Προβοκάτσια σε Λαθρομετανάστες, Ετοιμάζουν Μαζικό Χτύπημα κατά των Υποδομών της Χώρας, Έχουν Αποφασίσει τα πλήγματα να γίνονται από ευέλικτες βαριά Εξοπλισμένες ομάδες των 15 η 20 ατόμων, που θα αναλαμβάνουν χτυπήματα εντός των Πόλεων Κατά Κρατικών Υπηρεσιών Διοικητικών, Ενεργειακών Κέντρων, Υπουργείων, ΔΕΚΟ, Διοίκηση Αστυνομίας, Γενικό Επιτελιο Στρατού μάλιστα θεωρούν ότι το Μεγάλο τους Έπαθλο θα είναι να Πλήξουν το Α/ΓΕΣ με την Κατάληψη και Ομηρία του Προσωπικού του Από Φανατικούς Ισλαμιστές Πράκτορες Λαθρομετανάστες που θα Θεωρήσουν τους Εαυτούς τους Μάρτυρες του Αλλάχ, Ενώ Παράλληλα Αντάρτες του Αλβανικού UCK θα χτυπάνε με την Μέθοδο του Κλεφτοπολέμου τις κωμοπόλεις και τα χώρια σε όλη την Επικράτεια.

Ελληνες βιώνουμε της ποιο Κρίσιμους Μήνες της Νεότερης Ιστορίας Αυτού του Λαού, η Εκάστοτε μασονικες κυβερνήσεις μας έχουν αφήσει στο Έλεος του Εχθρού δηλαδή του Εβραϊκού Μογγολικού Σιωνισμου, ήρθε η ΩΡΑ να πάρουμε την Κατάσταση στα Χέρια μας Ένας είναι ο Μεγάλος Εχθρός και αυτός είναι οι Μασόνοι και οι Στοές τους και οι ανθελληνες πράκτορες που Εξουσιάζουν Σε Αυτό τον Τόπο.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις