ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 25 July 2009

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΑ

Σύντομη επισήμανση στα περί ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ροπής του ήλιου μας
Συμπλήρωση στο κάτωθι άρθρο Επιστημονικού Αποσυμβολισμού της Σβάστικας (Τετρακτίδα) : http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

Οι επιστήμονες γενικά σχετίζουν την ροπή περιστροφής βασισμένοι στην παρατήρηση ενός πλανήτη πάνω από το βόρειο πόλο του.
Από άρθρο της εγκυκλοπαίδειας wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_rotation
When the sun is viewed from the "north" (above the Earth's northern pole) solar rotation is counterclockwise.
μετάφραση:
Όταν ο ήλιος παρατηρείτε από τον "Βορά" (πάνω από τον βόρειο πόλο της Γης) η ηλιακή περιστροφή είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ

Συνεπώς:

Ο ήλιος παρατηρούμενος πάνω από το βόρειο πόλο του περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ.

η Γη παρατηρούμενη πάνω από το βόρειο πόλο της περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο και τον εαυτό της ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ.

ΟΛΟΙ οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος παρατηρούμενοι πάνω από το "βόρειο πόλο" του επίπεδου της εκλειπτικής περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ.

Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με ένα ηλιακό σύστημα ΥΛΗΣ με ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΣΠΙΝ [ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΗ] με άξονα αναφοράς πάντα την παρατήρηση ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ της ουράνιας σφαίρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
http://www.youtube.com/watch?v=9R5P9Y9gRYY&feature=related
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ περιστροφή των πλανητών γύρω από τον ήλιο τουτέστιν με ροπή αντίθετη αυτής των δεικτών του ρολογιού, όπως αυτή φαίνεται πάνω από τον βόρειο άξονα του επιπέδου της εκλειπτικής, ταυτόσημος με τον βόρειο πόλο της Γης.
Counter-Clockwise = Αριστερόστροφη ροπή.
Εκλειπτική = το επίπεδο που ορίζεται από την τροχιά της Γης. Κατά προσέγγιση πάνω στο ίδιο επίπεδο κινούνται και οι υπόλοιποι πλανήτες (εκτός του ανύπαρκτου 10ου ή 12ου πλανήτη Νιμπιρού που διαφημίζεται από τους θεοσοφιστές με κάθετη τροχιά ως προς την εκλειπτική!!!)

1 comment:

Anonymous said...

Παράνομοι Λαθρομετανάστες ως Εραστές και Μπράβοι των Διεστραμένων Μοναχών του Αγίου Όρους

Άντρο Διαφθοράς και λοιπόν Σεξουαλικών ανωμαλιών σε μοναστήρια του Αγίου Όρους, η κατά άλλους Όρος της Ανωμαλίας και της Σήψης. Δεν υπάρχει μοναστήρι που να μην έχει περίθαλψει παράνομους Λαθρομετανάστες, μάλιστα έχουν βρει σε αυτα καταφύγιο, Γεωργιανοί, Τσετσένοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί και άλλες Εθνότητες, όλοι αυτοί εκτός από της διάφορες εργασίες στις εκάστοτε Μονες, έχουν αναλάβει και τον Ρόλο του Σεξουαλικού Συντρόφου του Εκάστοτε Σεξουαλικός Διεστραμένου Τρισανωμαλου Ηγουμενου της Καθε Μονης, αλλά και των περισσότερων Διεστραμένων μοναχών. Υπάρχουν Περιγραφές ότι Είναι τόση η Βρωμιά και η Σήψη ώστε συμπλέγματα ομαδικών οργίων Λαθρομεταναστων και Μοναχων είναι επί καθημερινής Βάσεως, μάλιστα οι Εν Λόγο Αλλοδαποί πέραν του εξαναγκασμού δια ομοφυλικών πράξεων, έχουν αναλάβει και τον ρόλο του προστάτη η αλλιώς τον ρόλο του μπράβου η ακόμα και του εκτελεστή, υπάρχει η πληροφορία ότι Τεχνίτες που έχουν πάρει εργολαβίες για αναστήλωση Μονών έχουν απειληθεί ακόμα και με την Ζωή τους γιατί έκαναν το Λάθος να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους και χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα τους από πουθενά απειλούμενοι από τους Ηγούμενους και Λαθρομετανάστες Εραστές τους...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις