ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 1 March 2011

Από σχόλιο φίλου: Για όρκο Μ. Αλεξάνδρου

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html

Σχετικά με απόσπασμα :
"Μάλιστα λέγεται ότι από ...πάνω οι βρωμεροί δρακονιανώς δαιμονισμένοι καλόγεροι διαδίδουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος όταν πέρασε μέσα στην Ασία και βρήκε την πόλη «ΟΠΙΣ» την μετονόμασε σε «ΩΠΗ» ώστε ο λεξάριθμός της να βγαίνει:
Ω’(800) + Π’(80) + Η’(8) = 888 (!)
Βέβαια εάν αυτό αληθεύει και έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε είναι μια ακόμη απόδειξη ότι και ο κατά τ’άλλα άριστος στρατηλάτης των Ελλήνων Μ. Αλέξανδρος ήταν υπό την επιρροή αυτών των σατανικών ιερατείων της Δρακονιανής Σελήνης και αυτό αποδεικνύει ότι η εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας ήταν μια καλοσχεδιασμένη διαχρονική δρακονιανή προβοκάτσια"

Αυτά τα γράφει ο "Ψευδοκαλλισθένης", γνωστός απατεών, έγραφε δε ότι ο Αλέξανδρος συνάντησε και ...εβραίους και ...γωγ και μαγώγ... και κάτι τέτοια. Μάλιστα όσον αφορά το λόγο του Αλέξανδρου στην Οπή που μας πλασάρουν οι αδερφές, δεν υπήρξε!
Σχετικές πηγές:


Και μάλιστα έχει περάσει ότι έδωσε όρκο ο Αλ - εξ - ανδρός, και έλεγε αυτές τις μπαρούφες... και βέβαια ποιοί τις διέδωσαν; Το εκκλησιαστικό ιερατείο.
Ο "όρκος" είναι μύθευμα του ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ και θα το βρείτε στο βιβλιο του: "Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ". δεν υπαρχει σε κανενα αρχαιο κειμενο.



Σας παρακαλώ διαδώστε την αποκάλυψη της απάτης αυτής ώστε να μην εμπλέκονται παλαιοδιαθηκίστικες ανωμαλίες με το φως του Οικουμενικού Γαλαξιακού Ελληνισμού που προσπάθησε(γιατί ο αρχι-αρχίδης του διαστήματος δεν τον άφησε εν τέλει) να διαδώσει παντού ο Αλέξανδρος.



Να προσθέσω στα παραπάνω σχόλια του φίλου ότι τον πλαστογράφο απατεώνα Ψευδοκαλλισθένη χρησιμοποιεί ο άλλος σύγχρονος απατεώνας θεωρητικός των "Εψιλον" και του "ΛΑ.Ο.Σ." Κριναετός Δημοσθένης Λιακόπουλος για να προωθήσει τις προβοκατόρικες θεωρίες του μαζί με τον σκατόψυχο θεό του Ελ Σενταϊ ή αλλιώς ο επαναστάτης κατά της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως Τζεντάϊ Σεληνιακός Γιαχβέχας ο ...επιφανής! (ΓΕΛΩΣ!)
Γι'αυτό λοιπόν προσοχή από που λαμβάνουμε πνευματική τροφή γιατί μπορεί να είναι δρακονιανό δηλητήριο φιδιού.
Για το άλλο που αναφέρεις πέρα από την Ωπη και το "888" υπάρχουν και άλλες αποδείξεις ότι ο Αλέξανδρος κατευθύνονταν από τα ιερατεία του Γιαχβέχα για να εκκινήσει την εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας. Προσοχη!!! Δεν παραγνωρίζουμε εδώ την τεράστια συμβολή του έργου του στο να ανακόψει την Περσοεβραική εισβολή στην Ελλάδα και να φέρει τον πόλεμο εντός του Περσοεβραικού στρατοπέδου, διότι οι Πέρσες πλέον είχαν διαβρωθεί από εβραίους και σημιτο-"φοίνικες" που τους εξωθούσαν σε διαδοχικές εκστρατείες γενοκτονίας εναντίον της μητροπολιτικής Ελλάδος. Αναφερόμαστε λοιπόν ειδικότερα σε ποιόν ή ποιοι εξώθησαν τον Αλέξανδρο σε εκστρατεία στα βάθη της Ασίας ώστε να δουλέψει η προβοκάτσια 1ος βήματος προς τα ανατολικά του Αλέξανδρου και η μετέπειτα αντεπίθεση 2 και 3ων και 4ων βημάτων των μογγολικών ορδών προς τα δυτικά.
Μια από τις κυριότερες αποδείξεις ότι η εκστρατεία και η τετραπολική αυτοκρατορία του Αλεξάνδρου ήταν υπονομευμένη ευθύς εξαρχής και σχεδιασμένη από τα ιερατεία του Γιαχβέχα Άνω και Κάτω Σιν-Σιων-Κίνα-Ισραήλ είναι και οι προφητείες του μέντιουμ του Γιαχβεχ ονειροκρίτη (ο νοών νοήτο) Δανιήλ, 3 αιώνες πριν τον Αλέξανδρο όπου και προφητεύει - διάβαζε: προγραμματίζει με εντυπωσιακή ακρίβεια την έλευση του, την βασιλεία του, την εκστρατεία του εναντίον των Περσών - και την τελική διάσπαση του στα 4 βασίλεια.
Επίσης κάποια άλλα φαινομενικώς εξωκοσμικά γεγονότα στην εκστρατεία του, η μητέρα του Ολυμπιάδα που ήταν μυημένη ιέρεια στα Καβείρια μυστήρια και ο δάσκαλος του Αριστοτέλης που ήταν υποκείμενος στο ιερατείο του Διός (Διάβαζε ψευδο-Διός: υποδυόμενο από Γιαχβεικούς/Κρόνιους δαίμονες) αφήνουν αρκετές αποχρώσες ενδείξεις ότι κάτι στραβό πήγαινε με αυτή την εκστρατεία.. Ομοίως σήμερα μέσω του Λιακόπουλου, Φουράκηδων,Καλογεράκηδων, Κεραμυδάδων, του "ΛΑ.Ο.Σ." και των "Εψιλον 666" και ειδικώς μέσω του Γιόχαν (Βασιλεύς Ιωάννη) Κριστιανσεν (δυναστείας Χριστιανών) Ψευδο-Παλαιολόγου Δραγάζη ως δήθεν τάχα αναστημένου "μαρμαρωμένου βασιλιά" και "ενσαρκωμένου θεού" των Ελλήνων τα ίδια ιερατεία του Γιαχβέχα προσπαθούν να παγιδεύσουν για τελευταία φορά τους υπό παρακμή νεοέλληνες σε τερματική εκστρατεία παγίδα - προβοκάτσια Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ανατολή ώστε να δώσουμε ως Τίγρης την αφορμή και το ηθικό άλλοθι στον Κινεζικό Δράκο να αντεπιτεθεί και να μας αποτελειώσει όλους.. και παράλληλα να χρεωθούμε και το μέγιστο πλανητικό έγκλημα της εκκίνησης του Γ' Παγκοσμίου πολέμου. (δηλαδή με ένα σμπάρο 2 δρακονιανά τρυγόνια ενώπιον της Συμπαντικής Δικαιοσύνης - Νεμέσεως)
Για τις τετραπολικές διαδοχικές δρακονιανά υποκινούμενες αυτοκρατορίες που έφεραν από την Κίνα το ιερατείο του Γιαχβεχα των 72 μογγόλων του Σανχενδριν της Α.Ο.Α. τελικά στο σημερινό Λονδίνο (ώστε οι μογγόλοι να μπορούν πλέον να εξουσιάζουν ΚΑΙ τη Δύση εντός της καρδιάς του Πελασγικού Κόσμου), μπορείς να μελετήσεις το παρακάτω εκπληκτικό πραγματικά κείμενο "Αποκάλυψις" της Ο.Ε.Α.
(Διότι η "Αποκάλυψις" της Βίβλου είναι στην πραγματικότητα "Συγκάλιψις" κωδικοποιημένη, προοριζόμενη για αποκωδικοποίηση σε μεθύστερο χρόνο μόνον για τα ανώτερα ιερατεία και για ....όσους έχουν επαφή με τα κείμενα Ο.Ε.Α.)


Υ.Γ. Μήνυμα προς το ιστολόγιο "ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ":
Επειδή κατά το κοινώς λεγόμενο είχατε σηκώσει πολύ τον αμανέ τότε με τον περιβόητο Όρκο του Μέγα Αλέξανδρου και είχατε επιτεθεί τότε στον Βασίλη Λεβέντη που τον ανάφερε και τον σχολίαζε, τώρα που παρουσιάζονται επιχειρήματα και στοιχεία ότι αυτός ο Όρκος είναι χαλκευμένος και εφεύρημα του εβραιοχριστιανικού ιερατείου, έχετε το ελληνικό σθένος και την εντιμότητα να επιτεθείτε στην πηγή των απατεώνων, δηλαδή στο ίδιο το ιερατείο;;

1 comment:

OD said...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι τέτοιος ό όγκος των πληροφοριών εντός του παρόντος ιστολογίου που "χάνεσαι". Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα δεί την εκστρατεία του Αλέξανδρου με αυτή την οπτική. Σαφώς απαντώνται απορίες και για την παρακμή από ένα σημείο και μετά των επιτευγμάτων της εκστρατείας του.
Ευχαριστώ ξανά για την άμεση ανταπόκριση. Καλή δύναμη!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις