ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 27 February 2011

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ


http://www.youtube.com/watch?v=LY3VxLC11wA



Πορίσματα σύμφωνα με τις έρευνες της Ο.Ε.Α. σχετικά με την επισκοπική ράβδο και άλλες πληροφορίες.

Η επισκοπική αρχιερατική ράβδος έχει πάνω της δύο δράκους οι οποίοι δεν καθρεφτίζονται απλώς, δεν βλέπουν απλώς ο ένας τον άλλον, αλλά στρέφονται κιόλας (έχουν ροπή στρέψης), δηλαδή ο ένας στρέφει αριστερόστροφα και ο άλλος δεξιόστροφα και κοιτάνε και οι δυο προς το μεσαίο σταυρό.
Αυτό είναι δηλαδή στην ουσία η Κινεζική δρακονιανή μετάλλαξη-διαστροφή του αρχαίου Ελληνικού εμβλήματος της Τριμερούς Συμπαντικής Διατάξεως, δηλαδή στο δεξί μέρος υπάρχει μια αριστερόστροφη τετρακτίδα (αριστερόστροφος σταυρός), στο αριστερό μέρος υπάρχει μια δεξιόστροφη τετρακτίδα (δεξιόστροφος σταυρός), και το «στέμμα» που δίνουν είναι προς το «απολλώνειο» κέντρο, όπου είναι ο σταυρός (ουδέτερος ισοσκελής σταυρός) δηλαδή τα «αντικριστά έψιλον».
Επομένως το σύμβολο της επισκοπικής ράβδου της ορθοδοξίας-δοκησισοφίας-κακοδοξίας και όλων των χριστιανικών δογμάτων επιβαλλόμενα στη λευκή ανδρομέδια πελασγική και μαύρη σείρια φυλή, σημαίνει ότι:


ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TB6NCPgURFI/AAAAAAAAAJM/059T6MXVeA0/s1600/aposymbolismos_a.jpg
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β)
http://2.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TB6cA3hyYqI/AAAAAAAAAJU/zDgI0I1LT-U/s1600/aposymbolismos_b.jpg

«Όλη αυτή την Συμπαντική Λειτουργία την Τριμερή, δηλαδή της δεξιόστροφης τετρακτίδος, του μεσαίου απολλώνειου «διπλού έψιλον» - ισοσκελούς σταυρού, και της αριστερόστροφης τετρακτίδος, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, υπό διαστροφική καρκινική λειτουργία δύο παρα φύσει Πόλων – Δράκων δεξιάς και αριστεράς χειρός» με σκοπό την σταδιακή γενοκτονία και αφομοίωση της Ελληνικής λευκής + μαύρης φυλής μέσω ιδεολογικής σύγχυσης - εμφύλιων πολέμων - παρακμής - διαστροφής των αρχετύπων τους - απώλειας της ιστορικής και προϊστορικής μνήμης, κλπ.

Αυτό είναι το νόημα που κρύβεται πίσω από την επισκοπική ράβδο των χριστιανών.

Επίσης σχετίζεται και με τα παρακάτω:

Aπόσπασμα από κείμενο Ε'Γενεάς της ΟΕΑ στον "Δίαυλο Εψιλον":

10/Ψεύδος σελ.278 (του βιβλίου του θεοσοφιστή απατεώνα Παναγιώτη Τουλάτου):
"Η επέμβαση Ε, οι μιαροί και η κάθαρση εξάγονται από εβραικά κείμενα της Π.Δ., Ιεραμία, Ιεζεκιήλ, Βαρούχ(!!!), σε ανάμιξη με Ελληνικά κείμενα του Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πλούταρχου, Ιάμβλιχου και Διόδωρου Σικελιώτη.
(Χριστιανοδωδεκαθειστική Σουφική Μαγιονέζα)

Απάντηση Ο.Ε.Α.:
Αλήθεια: Οι εβραίοι και τα κείμενα τους, δεν έχουν ουδεμία φιλική σχέση με τους Ανδρομέδιους Έλληνες ως διαστημικούς "Ε". Αντιθέτως είναι εχθροί τους.
Απόδειξη: Στην Π.Δ., Βιβλίο Αριθμών, κα' 6-9, ο "Κύριος" Γιαχβεχ-Σιν αποστέλλει φίδια για να τιμωρήσει τους απείθαρχους εβραίους. Στην συνέχεια ο ίδιος προτείνει ως αντίδοτο του δηλητηρίου, ένα χάλκινο φίδι - σωτήρα, στη θέα του οποίου θα γιατρεύονται οι οφιό-πληκτοι εβραίοι. Ο χάλκινος όφις αναρτήθηκε οριζοντίως και σταυροειδώς επί κατακόρυφου πασσάλου. Και ο Μωυσής και ο χάλκινος όφις, θεωρούνται από τα χριστιανικά ιερατεία ως σύβολα-τύποι του Ιησού Χριστού. Κατά τ'άλλα, ο Γιάχβεχ και ο Ιησούς είναι ...φίλοι των "Ε" και εχθροί του (αστερισμού) Όφεως. Αρκετά μ'αυτόν τον γενοκτονικό εμπαιγμό εναντίον Πελασγών. Ο νοών νοήτο. Οι Κρόνιοι, και όχι οι Ουρανιδείς-Δίας συνεργάζονται με τους δρακονιανούς του αστερισμού Όφεως (και Δράκοντος).

ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ - Ε' Γενεάς
και απάντηση ένα προς ένα στα ψεύδη του βιβλίου του Τουλάτου:
http://www.easy-share.com/1913759827/ΔΙΑΥΛΟΣ+ΕΨΙΛΟΝ.rar

Όσον αφορά για το «888» του Κινεζικού Δράκου αυτός είναι ο λεξάριθμος της λέξεως ΙΗΣΟΥΣ:
Ι’(10) + Η’(8) + Σ’(200) + Ο’(70) + Υ’(400) + Σ’(200) = 888

Μάλιστα λέγεται ότι από ...πάνω οι βρωμεροί δρακονιανώς δαιμονισμένοι καλόγεροι διαδίδουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος όταν πέρασε μέσα στην Ασία και βρήκε την πόλη «ΟΠΙΣ» την μετονόμασε σε «ΩΠΗ» ώστε ο λεξάριθμός της να βγαίνει:
Ω’(800) + Π’(80) + Η’(8) = 888 (!)
Βέβαια εάν αυτό αληθεύει και έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε είναι μια ακόμη απόδειξη ότι και ο κατά τ’άλλα άριστος στρατηλάτης των Ελλήνων Μ. Αλέξανδρος ήταν υπό την επιρροή αυτών των σατανικών ιερατείων της Δρακονιανής Σελήνης και αυτό αποδεικνύει ότι η εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας ήταν μια καλοσχεδιασμένη διαχρονική δρακονιανή προβοκάτσια «Drang Nach Osten» (Ο.Ε.Α. 1999 - 2012 ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/1999.html) του Δυτικού Τίγρεως (666) εναντίον του Ανατολικού Δράκου (888) και είχε ως σκοπό μόνον να προκαλέσει την αντεπίθεση της Κίνας αργότερα με μογγολικές ορδές του ακόλουθου ιστορικού στρατηγήματος:
«ένα βήμα προς τα ανατολικά η λευκή φυλή μέσω του Αλέξανδρου, δύο βήματα προς τα δυτικά οι μογγολικές ορδές».

Διάφοροι διαδίδουν ότι η δρακοντόμορφη αρχιεπισκοπική ράβδος προέρχεται από τους Ιλλυριούς Αυτοκράτορες.
Όσον αφορά τους Ιλλυριούς Αυτοκράτορες αυτοί επρόκειτο μόνο για μια παρτίδα των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, και δεν εννοούμε βέβαια αυτοκράτορες της Αλβανίας, απλά ήταν αυτοκράτορες Κωνσταντινουπόλεως οι οποίοι προέρχονταν από την Ιλλυρία. Αλλά φυσικά ήταν και άλλες παρτίδες. Μια άλλη παρτίδα ήταν η Ισπανική παρτίδα με ...διάσημους μισέλληνες βυζαντινούς αυτοκράτορες όπως ο Θεοδόσιος, κλπ, κλπ. Επομένως να πάψουν οι Αλβανοί να διαδίδουν μαλακίες και να υποστηρίζουν ότι λόγω τάχα ότι υπήρχαν Ιλλυριοί Αυτοκράτορες στο Βυζάντιο άρα δικαιούνται αυτοί σήμερα να είναι διεκδικητές του Βυζαντίου και να έχουν το «δικέφαλο αετό» πάνω στην Αλβανική σημαία και κάτι τέτοιες ανάλογες μογγολικές αλβανικές μαλακίες του Κινεζικού Τουρκεστάν και του ...Τζεγκις Χαν.
Διότι αν ίσχυε αυτό τότε θα έπρεπε και οι Ισπανοί να διεκδικούν επίσης το Βυζάντιο διότι υπήρχε και παρτίδα Ισπανογενών αυτοκρατόρων του Βυζαντίου και υπήρχαν και άλλες παρτίδες, και Γότθοι ήταν επάνω , Βησιγότθοι Γερμανοί, κλπ κλπ.
Όλοι τους βέβαια με εβραική διπλή προέλευση και διπλή καταγωγή, δηλαδή Ισπανοεβραίοι, Γερμανοεβραίοι, κλπ, κλπ.


http://www.youtube.com/watch?v=WtivNy_TFIY

Όσον αφορά για το Άγαλμα του Δράκου με σώμα χελώνας (καβούκι χελώνας) με πόδια χελώνας τα οποία τελειώνουν σε νύχια δράκου δηλαδή ουσιαστικά πόδια δράκου και λαιμό κεφαλής σε σχήμα S λατινικού, δηλαδή λαιμό Δράκου και με κεφάλι Δράκου, αυτό το έβγαλε ο Ζισκάρ Ντ’Εσταιν στην ομιλία του όταν παρουσίαζε το τελειωμένο σχέδιο του Ευρωπαικού Συντάγματος, έβγαλε ένα τέτοιο αγαλματίδιο!
Το κυρίως μεγάλο άγαλμα βρίσκεται στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου στα ανάκτορα των Κινέζων Αυτοκρατόρων. Και πουλάνε σήμερα οι Κινέζοι το αγαλματίδιο αυτό σαν τουριστικό σουβενίρ. Ένα από αυτά είχε και ο Ζισκαρ Ντ’Εσταιν στα χέρια του, ο γαλλοεβραίος αυτός μογγολόμορφος αρχιμασόνος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας που αν προσέξετε ειδικά τα μάτια της σκατόφατσάς του μοιάζει σαν να είναι Κινέζος ο πούστης,


και το έβγαλε αυτό το αγαλματίδιο στο πόντιουμ στην Ευρωβουλή και στην εισαγωγική του ομιλία είπε:

«Ευχαριστούμε αυτό (ήτοι το αγαλματίδιο της Δρακοχελώνας!!!), διότι αυτό μας οδήγησε πιστά από την εποχή των Κινέζων αυτοκρατόρων (προ 6000 ετών) μέχρι και σήμερα (!!!) ...Από την αρχή ήξερε που μας πήγαινε..»,
είπε η γενοκτονική μισελληνική μογγολομασονοσκατόφατσα..

Εκτός από ύπατο έμβλημα-άγαλμα-σύμβολο των Αυτοκρατόρων της Κίνας και της επόπτου μασονικής δρακονιανής υπερστοας HONG, κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι και η πραγματική μορφή του Γιαχβέχα του Σιν-Σιων-Σινά-Τζενταϊ-Σεντάϊ-Σκατάϊ και το μουνί της δρακονιανής πουτάνας μάνας που τον πέταξε.
Δηλαδή ο μογγόλος «Σεφαρντιμ» Ντ’Εσταίν αυτόν στην ουσία ευχαριστούσε και όχι απλώς τον γήινο επόπτη HONG, αλλά τον Σεληνιακό Υπερ-επόπτη Δρακοντόμορφο-τερατόμορφο Σιν-Σιων προς τιμήν του οποίου η Κίνα έθεσε την Ημισέληνο με το άστρο στη σημαία της όπως ακριβώς και η Τουρκία με κόκκινο χρώμα αίματος γενοκτονίας και πολέμου εναντίον των αλλοφύλων λευκής+μαύρης φυλής.
Αυτόν λοιπόν παριστά το μεγάλο άγαλμα, τον Σιν-Σιών-Σινά(Κίνα) το ζώο-κτήνος-τέρας με το καβούκι χελώνας και κεφάλι-λαιμό και πόδια Δράκου, το οποίο και βρίσκεται σήμερα στα Ανάκτορα τα Αυτοκρατορικά της «Απαγορευμένης» πόλης του Πεκίνου. Βέβαια αυτά σήμερα τα επισκέπτεται ο κόσμος, και οι τουρίστες έναντι εισιτηρίου.
Και έτσι έχουμε έμμεσα μέσω των δηλώσεων του Ζισκάρ Ντ’Εσταιν την μορφή του Σιν-Σιών-Σινά-Τζενταϊ-Σεντάϊ, και των όμοιων τεράτων του σατανάδων της Δρακονιανής Σελήνης.

Κινεζικό Δόγμα Τίγρης και Δράκου.
Επινοηθέν από τα Κινεζικά Δρακονιανά επίγεια και διαστημικά επιτελεία, και με απλά λόγια σημαίνει ότι η Δύση είναι ο Τίγρης και η Κίνα είναι ο Δράκος. Πρώτα μεθοδεύουν τα συμπαιγνιακά θρησκευτικομασονικά ιερατεία Ανατολής+Δύσεως (HONG+ZEN+AOA+OTO+MTM+BENEN BERITH) την προβοκατόρικη ασθενή επίθεση της Τίγρης εναντίον του Δράκου και τελικά ο Δράκος αντεπιτίθεται και τα σαρώνει όλα.

Συνεχίστε όμως να κοιμάστε όπως πολύ καλά ξέρετε τόσο καιρό νεοέλληνες, ο ...μεγάλος πρόεδρος Μπάρακ ή Βαρούχ Ομπάμα σας είπε ότι το "μπλε" χάπι (του ύπνου) δουλεύει καλύτερα από το "κόκκινο"(της επώδυνης αφύπνισης)... Αντε λοιπόν...τι κάθεστε; ακόμα ξύπνιοι είστε; στο κρεβάτι σας γρήγορα!
μαμ-όργια-σκατά-και νάνι! Όλα βαίνουν καλώς! Ο Κινέζος σας .....αγαπάει:

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/02/enetgr-2256-26-2011.html

http://makelio.blogspot.com/2011/02/blog-post_3617.html




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/888.html

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_5751.html

Ερπετικοί Δρακονιανοί διαχρονικοί γενοκτόνοι Κινέζοι εναντίον Ελλάδας (Γιουνάν), Λευκής και Μαύρης Ανθρωπότητας
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_4784.html

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html

Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html

Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α.: Προβοκατόρικος - ναζιστικός ο ρόλος του Καρατζαφυρερ. Ακολουθά πιστά το πρόγραμμα της τεκτονικής -Α.Ο.Α. Λονδίνου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_6747.html

ΟΕΑ - ΙΑ'1988
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
http://www.easy-share.com/1904247588/

2 comments:

Andreas said...

Σχετικά με απόσπασμα :
"Μάλιστα λέγεται ότι από ...πάνω οι βρωμεροί δρακονιανώς δαιμονισμένοι καλόγεροι διαδίδουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος όταν πέρασε μέσα στην Ασία και βρήκε την πόλη «ΟΠΙΣ» την μετονόμασε σε «ΩΠΗ» ώστε ο λεξάριθμός της να βγαίνει:
Ω’(800) + Π’(80) + Η’(8) = 888 (!)
Βέβαια εάν αυτό αληθεύει και έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε είναι μια ακόμη απόδειξη ότι και ο κατά τ’άλλα άριστος στρατηλάτης των Ελλήνων Μ. Αλέξανδρος ήταν υπό την επιρροή αυτών των σατανικών ιερατείων της Δρακονιανής Σελήνης και αυτό αποδεικνύει ότι η εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας ήταν μια καλοσχεδιασμένη διαχρονική δρακονιανή προβοκάτσια"
Αυτά τα γράφει ο "Ψευδοκαλλισθένης", γνωστός απατεών, έγραφε δε ότι ο Αλέξανδρος συνάντησε και ...εβραίους και ...γωγ και μαγώγ... και κάτι τέτοια. Μάλιστα όσον αφορά το λόγο του Αλέξανδρου στην Οπή που μας πλασάρουν οι αδερφές, δεν υπήρξε!
Σχετικές πηγές:
http://www.alexanderofmacedon.info/greek/SOURCESgr.htm
Και μάλιστα έχει περάσει ότι έδωσε όρκο ο Αλ - εξ - ανδρός, και έλεγε αυτές τις μπαρούφες... και βέβαια ποιοί τις διέδωσαν; Το εκκλησιαστικό ιερατείο.
Ο "όρκος" είναι μύθευμα του ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ και θα το βρείτε στο βιβλιο του: "Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ". δεν υπαρχει σε κανενα αρχαιο κειμενο.

http://sfendoni.blogspot.com/2010/11/blog-post_1564.html

http://anax.20m.com/forum/furakis/orkos.html

Σας παρακαλώ διαδώστε την αποκάλυψη της απάτης αυτής ώστε να μην εμπλέκονται παλαιοδιαθηκίστικες ανωμαλίες με το φως του Οικουμενικού Γαλαξιακού Ελληνισμού που προσπάθησε(γιατί ο αρχι-αρχίδης του διαστήματος δεν τον άφησε εν τέλει) να διαδώσει παντού ο Αλέξανδρος.

Dimitris said...

Κατά την περιήγησή μου στο διαδίκτυο έπεσα στην ιστοσελίδα με τα εμβλήματα - θυρεούς των Πάπων της Καθολικής Εκκλησίας.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%8C%CF%82

Μερικά από αυτά έχουν τα εξής σύμβολα:
1) Διαστημόπλοιο;;; : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:C_o_a_Gregorio_XVI.svg

2) Ένωση εκκλησιών ή μίξη φυλών;;;; http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:C_o_a_Clemente_XIV.svg

3) Δράκος !!! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:C_o_a_Gregorio_XIII.svg

4) Μαύρος Βασιλιάς και αρκούδα;;; (Είναι ό θυρεός του σημερινού Πάπα):http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:BXVI_CoA_like_gfx_PioM.svg

Μήπως έχετε κάποια εξήγηση για αυτά;

Ευχαριστώ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις