ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 21 June 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ «ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ»



ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» (ΥΠΕΡΣΤΟΑ «BNAI BRITH» ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ «ΣΥ.ΡΙΖ.Α» ΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΤΟΥΤΙΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ (ΜΕ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ» ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ), ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΗΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ.
ΠΡΩΤΟΝ
ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666». ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ 6% ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» , ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΙ (ΚΟΙΝΩΣ: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΕΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666».
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ - «ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΔΩΡΟ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.


ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕΣΩ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «HOL» ΔΙΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.». ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΘΕΝ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ ΝΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ Ο ΒΟΛΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

Ώστε έτσι καθάρματα ε;;; Ανθέλληνας πράκτορας και μασόνος ιεχωβάς τάχα ο Καραγεωργίου;;; Γνωρίζετε στην οικουμένη ρε τομάρια κανέναν ανθέλληνα πράκτορα και μασόνο ιεχωβά που να μην έχει χρήματα ούτε για να πληρώσει το νερό, το τηλέφωνο και το ρεύμα του σπιτιού του γαμημένοι; Τι νομίζετε δηλαδή ρε φαντασμένα σεληνιασμένα υποκείμενα, ότι τις νύχτες το απειλούμενο υπό κατάσχεση σπίτι-ερείπιο του Καραγεωργίου μετατρέπετε σε κανένα υπερλουξ διαστημόπλοιο και πάει να συνεδριάσει στην Ανδρομέδα; Το χετε χαμένο τελείως ρε ανώμαλοι;;
ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ρε παλιοτόμαρα είστε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οι ανθέλληνες και οι ιεχωβάδες πράκτορες μασόνοι! Εσείς που δεν κάνατε ποτέ ΤΙΠΟΤΕ ανιδιοτελώς για την Ελλάδα, εσείς που κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ιδιοτελώς μονάχα για το λυκοτόμαρό σας και εσείς που ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ συνεχώς την ελλάδα και βρίζετε και πολεμάτε τους τελευταίους έλληνες ήρωες! Εσείς οι «αδελφές τατά», οι τουρκόσποροι σπυρόπουλοι, οι κομάντο μαϊμου μπατιάνηδες και οι σύμμαχοι σας του εβραιοχριστιανικού μασωνικού κρυπτο-σιωνιστικού ιερατείου, και οι μασονοι υψηλόβαθμοι καταγαμημένοι εντολοδότες σας!!!
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΡΗΞΕΩΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_20.html
Το παραπάνω ηχητικό πλανητικής ασφαλείας της ΟΕΑ γαμημένα παλιοτόμαρα το οποίο ….δυστηχώς είναι και για τη δική σας επιβίωση βρε αλήτες!!! είναι προφανές από την κάκιστη ποιότητα μετάδοσης και τις διακοπές ότι έχει μεταδοθέι από ελλάδα στη γερμανία μέσω κινητού τηλεφώνου με οικονομική αιμορραγία του ιδιοκτήτη του ιστολογίου ο οποίος πρέπει να διατηρεί συχνή επικοινωνία με ελλάδα για ευνόητους λόγους.
Αλλάξτε σύντομα τροπάριο παλιοτόμαρα και εφόσον είστε ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο πέρα από το να ξεφτιλίζετε και να προδίδετε την Ελλάδα, γιαυτό βάλτε τα κλούβια σας κεφάλια μέσα και λουφάξτε αλλιώς θα έρθει σύντομα και το δικό σας τέλος μαζί με το τέλος όλων, διότι μαζί με το καράβι «Ελλάς» βυθίζονται και πνίγονται και οι βρωμεροί αρουραίοι…

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις