ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 13 June 2012

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, UCK, UCC, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .... ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!

ΝΕΟΕΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.! ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΥΤΟΠΙΚΩΣ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ - ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 


Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 
http://www.easy-share.com/1915288289/oea_survival_manual.rar 


Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ» 
http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar 


ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ 
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/02/blog-post_884.html

 
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ/ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ/ΦΩΝΕΣ/ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, UCK & UCC, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΤΥΧΑΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΥΛΙΚΗΣ, ΕΜΨΥΧΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ, ΕΤΟΙΜΟ ΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΑΡΧΙΚΩΣ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΝΑΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.

ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ; ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΚΟΣ LOBARDO ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΥΓΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ "ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ! ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ 130 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ή ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΛΠ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ, ΕΝΙΨΑΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ" ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΝΕΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΗ" ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ... Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Ο "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΑΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ, ΒΔΕΛΛΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΟΧΙ ΑΣΚΗΣΗ.

...............

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΑΠΟ ΤΟ 2010:

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ 300 ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΩΣ ΜΕΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1.000.000 ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ «UCK» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ – ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 33 ΚΑΙ 59. 
 ....................................

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. 

ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 13ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩ
http://driidisandromedios.blogspot.gr/p/13.html

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΤΙ Η ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ "ΣΑΤΑΝΙΚΟ", "ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ", "ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ", ΟΤΙ "ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ "ΤΡΙΚΣ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ, ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ "ΑΚΡΑΙΟ", ΕΙΝΑΙ "ΤΡΕΛΟ", ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ"! ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΕΣ, ΑΒΑΣΙΜΕΣ, ΑΚΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. 

Νεκρός από πυρά ληστών έπεσε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, στη συμβολή των οδών Π. Νικολαΐδη και Περικλέους στο Ρέντη, ο γνωστός συνδικαλιστής του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, Σπυρίδων Πουκαμισάς.
http://tvxs.gr/news/ellada/nekros-farmakopoios-se-listeia-stoy-renti

Ο κ. Μιχελάκης σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι ο κ. Αμυράς καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων να προμηθευτούν όπλα, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολήσουν δημόσια κτίρια, λέγοντας: "Σοκ προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα".
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112878493

Η συνιστώσα της βίας
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=63821

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ;

"ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΜΥΡΑΣ, ΑΡΑ Ο ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ."

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΑΦΟΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ.

ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ "ΤΥΡΑΚΙ", ΕΝΑΝ ΑΜΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ "ΦΑΚΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΩΣ "Ο ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ, Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΛΠ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Ε.Δ., ΕΝΟΠΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΟΛ, ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ: "Στην πραγματική κατάσταση της χώρας, η οποία -λόγω δεκαετιών αποτυχημένης οικονομίας- βρίσκεται σε επώδυνη κρίση, το οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα χρειαστεί να ληφθούν σκληρά μέτρα»
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2193331


Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, Ο ΦΟΒΟΣ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΤΗΛΕΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ....


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ", ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις