ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 31 October 2012

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ ΕΥΠ, ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΛΠ, ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ:

ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΧΑΦΙΕ - ΑΡΟΥΡΑΙΟ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΙΓΑΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ. 
ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ SOS ΤΗΣ Ο.Ε.Α., 'ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΝ' ΤΗΝ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΩΣ  ...ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 65 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ!  

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ  ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ  ΩΣ "ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ", ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ: 

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΕΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ - Α' ΜΕΡΟΣ

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 17Ν, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α

Με ηθικό αυτουργό τον Καρατζαφερη του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν δολοφονηθεί 2 Έλληνες

Μανος Δασκαλακης: Ο εμπορος ναρκωτικων του ΛΑΟΣ (Επεισοδιο 2)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2ο ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1) ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ “ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ” ΤΗΣ 8ης ΣΕΛΙΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, Ο Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕ ΕΙΣ ΤΟ “ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΓΡΑΠΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΤΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ “ΕΓ: 61-03/228” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΩΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΔΥΟ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ “ΑΒΜ.Α-03/628” ΚΑΙ “ΡΦ-03/565” ΤΟΥ ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ “Γ.Α.Δ.Α.” ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΕΜΜ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ “Α.Β.Ω.:Τ.05/241” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η “ΕΓ:61-03/228” ΕΚΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 29/11/2005 ΣΤΟ Θ΄ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΚΩΔ.ΠΟΙΝ.ΔΙΚ. ΑΡΘΡΟ 57/1,3 «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΩΔΕΚΑ “ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ”, ΤΗΣ 8ης ΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ», ΚΑΙ «ΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΠΩΣ Η “Α.Β.Ω.:Τ-05/241” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΛΟΓΩ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ». ΑΡΑ Η ΔΙΩΞΗ “Α.Β.Ω.: Τ-05/241” ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ 21-5-2007 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ._

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ:

--------------------------------------------------------

ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 273 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ!!  
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ:  https://rapidshare.com/files/3693566669/APOLOGIA%20OEA%202004.rar

-----------------------------------------------------------

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1ο SOS ΣΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ (ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ) ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΦΙΜΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ - ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΘΟΥΣΑΝ ΣΥΣΣΩΜΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΥΣΣΩΜΟΙ  ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ (ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΥΜΟΛΠΟΙ, ΜΠΑΤΙΑΝΗΔΕΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ) ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ:  ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ Μ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!  

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ!!!   ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΙΔΟΥ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΩΔΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ :


ΥΓ.:ΤΟ DEFENCE NET (ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ) ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 200  ΣΧΟΛΙΑ  ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΩΡΕΙΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ  ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" (ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ") ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!   ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ 


ΥΓ.2: ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012 ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ "ΣΕΝΑΡΙΟ". ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ, Η ΑΝΑΛΥΣΗ, ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ(Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΝ ΡΟΥΜΠΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΪΚΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ), Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ/ΑΛΗΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΤΕΤΣΙΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ, ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΚΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΥΚΛΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΧΑΜΕΝΗ" ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣΑΝ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ; ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ή ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΣΕ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ, ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΓΕΙ.

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΥΛΛΗΨΗ BLOGGER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α., ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΝΕΤ" ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ "ΚΟΨΙΜΟ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΚΥΚΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΠΛΕΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ!

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ. ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ. Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΔΙΚΑ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΜΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2012
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/sos.html

2ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ + ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ 25η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΞΑΝΘΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/10/2-sos-25.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις