ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 17 May 2014

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ DUSSELDORF.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ DUSSELDORF

Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΧΘΕΣ 16/5 ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΜΕ  ΟΞΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ «NEXIUM» ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ. 
ΑΝΤΙ ΤΟ ΕΚΕΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ!! 
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ «ΜΙΝΕΡΒΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ. 
ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. 
ΑΥΡΙΟ 18/5 Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ DUSSELDORF ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΔΡΑΚΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
79 HOHENSTRASSE, 40227 DUSSELDORF, GERMANY.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝΔΡΑΚΗ :  0211 98498878.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις