ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 19 May 2014

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΡΩΪΔΟΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΡΩΪΔΟΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ! 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΗΡΩΪΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ «ΣΙΩΠΟΥΝ»!
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΟΙΩΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΤΟ DUSSELDORF ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ Η ΑΠOΣΤΟΛΙΔΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝ/ΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις