ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 4 June 2009

Η αλβανική απειλή στην Ελλάδα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι κρατικές υπηρεσίες στην Αθήνα καθώς ερευνούν στοιχεία για την ύπαρξη "πυρήνων" του αποκαλούμενου Αλβανικού απελευθερωτικού στρατού, γνωστού ως UCC, στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη οργανωμένων ομάδων Αλβανών οι οποίοι, αφού κρίνουν ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος, θα προβούν σε ανθελληνικές ενέργειες, όπως βομβιστικές επιθέσεις. Οι προθέσεις αλλά και οι κινήσεις των Αλβανών είναι σε γνώση της ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την εξάρθρωση αυτών των πυρήνων. Στόχος των Αλβανών είναι η δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης στην περιοχή, με παράλληλη δημιουργία θέματος "Τσαμουριάς" σε ευρωπαϊκό πολιτικό επίπεδο. Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα έχει λίστες ονομάτων, όσων εγκληματιών πολέμου έφυγαν από την Ήπειρο καθώς και συγγενών τους, στους οποίους απαγορεύουν την είσοδο στην Ελλάδα. Πολλοί όμως από αυτούς βγάζουν διαβατήρια και ταυτότητες με ψεύτικα ονόματα και προσπαθούν να πάρουν βίζα για να έρθουν στη χώρα μας. Οι πυρήνες αυτοί αλλάζουν συχνά πρόσωπα, έτσι ώστε η παρουσία τους στην περιοχή να μην προκαλέσει υποψίες στις Ελληνικές Αρχές.
Μάλιστα αρκετοί πυρήνες έχουν επικεφαλής πρώην πράκτορες της Αλβανικής μυστικής υπηρεσίας Σαλί Μπερίσα. Σε επαγρύπνηση βρίσκεται όμως η υπηρεσία και στην Αθήνα όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός Αλβανών, μέσα στους οποίους υπάρχουν και δεκάδες μέλη του UCC oι οποίοι χρηματοδοτούνται από Κοσσοβάρους και Αλβανούς μετανάστες της Αμερικής, του Καναδά και της Ελβετίας και στόχο έχουν τη δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης. Εξάλλου δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τις δηλώσεις του Αλή Αχμέτι, πρώην ηγετικού στελέχους του UCC σε ραδιόφωνο της Αυστραλίας, σύμφωνα με τις οποίες «ήρθε η ώρα οι Τσάμηδες να γυρίσουν στην πατρίδα τους καθώς τα αλβανικά σύνορα με την Ελλάδα είναι στην Πρέβεζα». Τις δηλώσεις αυτές 3 μέρες μετά και αφού αντέδρασαν οι ομογενείς μας στην Αυστραλία ο Αχμέτι τις πήρε πίσω κάνοντας λόγο για λάθος των δημοσιογράφων, χωρίς φυσικά να γίνει πιστευτός από πουθενά.
«Με βάση τη νωθρότητα και τη χαλαρότητα των ελληνικών υπηρεσιών όλα μπορούν να συμβούν. Και ειδικά στην Πρεσβεία μας στα Τίρανα είναι σίγουρο πως πολλοί «Τσάμηδες» και απόγονοί τους πηγαίνουν για βίζα προκειμένου να μπουν στη χώρα μας.
«Το Υπουργείο Εξωτερικών γνωρίζει και παρακολουθεί μόνο όσα συμβαίνουν εκτός των συνόρων μας. Για την Αλβανία ξέρουμε τα ψηφίσματα του κοινοβουλίου και διαφόρων επιτροπών και συλλόγων που ασχολούνται με το υποτιθέμενο θέμα της «Τσαμουριάς». Τους έχουμε ζητήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για ο θέμα αυτό καθώς μπορεί να επηρεάσει τις διμερείς μας σχέσεις. Για την Ελλάδα θέμα Τσάμηδων δεν υπάρχει καθώς λύθηκε οριστικά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».
Ιδιαίτερα κινητικοί στο θέμα της «Τσαμουριάς» είναι οι Αλβανοί της Αμερικής και της Ελβετίας. Αν επισκεφθεί κάποιος την ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση ww.aacl.com θα μπορέσει να διαβάσει τις ανθελληνικές κορώνες καθώς και να δει χάρτες της «μεγάλης Αλβανίας» που περιέχουν τα Γιάννενα, τη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα και την Άρτα.
Ειδικότερα τονίζει πως: «η άρση του εμπόλεμου με την Ελλάδα είναι το πρώτο βήμα ενός καλά μελετημένου σχεδίου της Αλβανικής κυβέρνησης για να ξεκινήσει τη διαδικασία διεκδικήσεων επί των ελληνικών εδαφών της Ηπείρου με κεντρικό θέμα την αποκατάσταση των Τσάμηδων. Ήδη στα ελληνοαλβανικά σύνορα, μερικά χιλιόμετρα εθνικού εδάφους έχουν παραχωρηθεί αδιαμαρτύρητα στην Αλβανία από την Ελληνική κυβέρνηση, βάσει μιας οριοθετικής διαφοράς». Αλήθεια έγινε ή όχι κάτι τέτοιο;
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ελληνική κυβέρνηση!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις