ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 24 June 2009

ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡAΣΕΙ ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΊΤΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΌ ΜΑΣΩΝΙΚΟΚΙΝΟΎΜΕΝΟ ΛΑ.Ο.Σ

Η Γάγγραινα της Τρομοκρατίας Έχει Πολιτικό Πρόσωπο, και αυτό δεν είναι άλλο από την κοινή Σεχτα Τρομοκρατών ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ.

Την έκτη Δεκεμβρίου του 2008 το βρώμικο Μασονικό παρακράτος έβαλε σε εφαρμογή και σε αγαστη συνεργασία με την mossad την ΝSΑ την Τουρκική ΜΙΤ την CΙΑ Και της Αγγλικές Μυστικές υπηρεσίες την Αγγλική Μασονια και την Γαλλική που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα Γεγονότα, το Σχέδιο Χάους και Αναρχίας. Το βράδυ της Έκτης Δεκεμβρίου ο Μασόνος Γιώργος Καρατζαφέρης είχε Συνάντηση σε νυχτερινό μαγαζί με τον Πατέρα του Εβραίου Νικόλα Σαρκοζί, Πωλ Σαρκοζί που είναι εκπρόσωπος της Γαλλικής Μασονιας και είχε παίξει μεγάλο ρόλο στα γεγονότα με τα επισόδεια με τους Λαθρομετανάστες στο Παρίσι, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ήταν ο οργανωτής του Σκηνικού Χάους στην Χωρα μας, ενώ την ίδια ώρα ο Αστυνόμος Πράκτορας της ΕΥΠ και κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κορκονέας είχε πάρει εντολές να προβεί σε δολοφονία Νεαρού Ατόμου στην περιοχή των Εξαρχείων, ώστε να μπει το Σχέδιο σε εφαρμογή.

Ένα Σχέδιο φθοράς και αναρχίας ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην Εξουσία προς όφελος του ΛΑ.Ο.Σ. Αφού η οποία Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα καταρεύσει πολύ γρήγορα Εντός ενός Έτους καθώς θα είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει την Κατασταση Χάους καθώς είναι ένα κόμμα Διεφθαρμένο όπως και η Κυβέρνηση της ΝΔ, Εξου και οι συνεχείς δηλώσεις του Καρατζαφέρη στα κομματικά του Στελέχη ότι σε Ένα Χρόνο το ΛΑ.Ο.Σ. Θα κυβερνήσει τον Τόπο, ένα σχέδιο δια να έρθει στην Εξουσία και να δημιουργήσει τις Προϋποθέσεις δια Ελληνοτουρκικό πόλεμο δια να απελευθερώσει την Εβραιοχριστιανικη Κωνσταντινούπολη, που στο Τέλος το Μόνο που επέλθει από αυτή την παραφροσύνη θα είναι η Διχοτόμηση του Αιγαίου και ο Ακρωτηριασμός της Μακεδονίας μας για λογαριασμό των Σιωνιστών που εξυπηρετεί ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ.

2 comments:

Anonymous said...

Ρε μαλακα κανε και λιγο κρατει.
Καρφωνεσαι πολυ ρε παιδι μου με τις μαλακιες που γραφεις.
Μονο αλλαξοκωλιες με το Τσιπρα δεν μας ειπες ακομα οτι κανεις.

Anonymous said...

μάλλον εσύ καρφώθηκες και θιγμένος έρχεσαι τώρα να κρίνεις εξ ίδιον τα αλλότρια..

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις