ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 26 June 2009

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

εσταλη απο...ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποσυμβολισμός του νέου εμβλήματος της Χρυσής Αυγής σε σχέση με το πρώτο έμβλημα που είχαν παλιά στο 1ο τεύχος του περιοδικού τους. Όπως βλέπουμε και το νέο έμβλημα (παραλλαγή μαίανδρου) παραπέμπει στην αριστερόστροφη σβάστικα του Χίτλερ!! Το κάνανε όμως "μαίανδρο" επήτιδες για να ξεγελάνε τα ελληνόπουλα ώστε να νομίζουν ότι πρόκειται για ελληνοκεντρική οργάνωση και όχι της νεοναζιστικής διεθνούς. Αλλά την πάτησαν γιατί αποσυμβολιζόμενος ο μαίανδρος τους παραμπέμπει πάλι στην ίδια αριστερόστροφη και όχι στην δεξιόστροφη σβάστικα... Καθόλου τυχαίο.. Η ο.ε.α χρησιμοποιεί και τις 2 σβάστικες με το απολλώνειο κέντρο στη μέση σε αμφιγονική συμμετοχή. Η χρυσή αυγή και το ΛΑΟΣ χρησιμοποιούν η μια την αριστερόστροφη σβάστικα (του Χίτλερ) και το άλλο τον επεκτεινόμενο σταυρό (του ουγγρικού φασιστικού κόμματος του μεσοπολέμου) που πάλι παραπέμπει στην ίδια σβάστικα αριστεράς οδού όπως τη λένε οι μασόνοι. (αριστερά ατραπός, τουτέστιν το αρνητικό σκέλος της - ΑΟΑ - ΟΤΟ )2 comments:

Anonymous said...

Η Μασονικη Σεχτα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, μέσω Ισραηλινών Πρακτόρων της Mossad σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΥΠ οι οποίοι διαμένουν στην Ισραηλινή και Αμερικανική Πρεσβεία Εκτελούν Ελληνες πολίτες εις στο όνομα της Αριστεράς και της Κοινωνικής κάθαρσης.

Η Σεχτα των Γελοίων Ομοφυλοφίλων Σκατάδων Ψευτοεπαναστατών η αλλιώς Σεχτα των Μασόνων και της Ισραηλινής mossad σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΥΠ εκτελούν Ελληνες εργαζόμενους και απειλούν με εκτελέσεις Αθώων πολιτών εις το όνομα της Κάθαρσεως και κατά της Κρατικής Καταπίεσης, ενώ στην ουσία οι ίδιοι υπηρετούν με ευλάβεια το Κρατικό Κεφάλαιο, αφού η γελοία αυτή ομάδα των Πρακτόρων αντί να Εκτελέσει τον Μασόνο Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τον Αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ. τον ζαμπλουτο αρχηγό του ΣΎΡΙΖΑ και τους άλλους αρχηγούς κομμάτων, τον Μασόνο αρχηγό της Αστυνομίας, τον Μασόνο Αρχηγό του Στρατού, τον Μασόνο Αρχηγό της Πυροσβεστικής, τους Αρχηγούς της Μασονιας Μανεα, Ντε Σιγουρα και άλλους, τους υπουργους, τους Μασόνους Βουλευτες, τους Μασόνους μεγαλοβιομηχανους, τους Διοικητές του ΚΙΣ, Τους Μασόνους Μεγαλοδημοσιογραφους, τους Μασόνους διοικητές Τραπεζών και άλλων Κρατικών και μην οργανισμών κτλ, εκτελεί Ελληνα εργαζόμενο με οικογένεια και παιδί, που το μόνο λάθος του ήταν να ενταχθεί εις την Αστυνομία, και άρα να γίνει ο Νούμερο ένα εκφραστής του κεφαλαίου με τα 1200 ευρώ μισθό μαζί με της κρατήσεις και να ειναι ένας επικίνδυνος Εχθρός της Κοινωνίας της Ψευτοαριστερής ιδεολογίας των Γελοίων Πρακτόρων της mossad και προδοτών Πρακτόρων της ΕΥΠ.

Άξιος ο μισθός σας γελοία υποκείμενα, αλλά Ζυγώνει ο καιρός που θα τα Βρωμερά Κεφαλιά σας θα περάσουν από την Λεπίδα της Νεμέσεως την Μεγάλη Νύχτα της Σφαγής που σας ετοιμάζουμε..

Anonymous said...

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τις μασόνες γυναίκες και τις μικτές στοές;
αυτές δεν θέλουν καθάρισμα, οι οποίες ελέγχουν και το δικαστικό σύστημα

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις