ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 11 November 2009

Τι Βαρθολομαίος τι Καρατζαφέρης τι Γιώργος Μινέικο κτλ. ... απαντες τσιράκια του σιωνισμού

Μια απο τις ελληνοκεντρικες επιλογες του Καρατζαφέρη ηταν να επισκέπτεται το κόμμα του την εβραική εορτή Χανουκά όπου γιορτάζεται η συντριβή των ελλήνων σελευκιδών από τους εβραίους επαναστάτες Μακκαβαίους, και δεν καταδικάζει τον εβραιοσιωνισμό.

Αποδεικνυεται οτι η γενοκτονια των Ελληνων Παλαιστινιων ειχε αρχισει απο την μογγολικη ορδη του μαστρωπου της συζυγου του Αβρααμ 'η "ΧΑΒΡΑ- ΧΑΝ" 'η "ΧΑΝ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ" των εβραιων μογγολων, γεναρχου των μογγολων εβραιων, η οποια ορδη εγενοκτονησε την Ελληνικη Παλαιστινιακη πολη "ΣΥΧΕΜ" (ιδε "Αγια (μογγολικη) Γραφη" ΓΕΝΕΣΙΣ ΛΔ'), συνεχιστηκε απο την μογγολικη εβραικη ορδη του "ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΙ" με την γενοκτονια 7.000.000 Ελληνων Παλαιστινιων Λευκων "Χαναναιων - Χετταιων - Αμορραιων - Φερεζαιων - Ευβαιων (Ευβοιεων της νησου Ευβοιας) - Ιεβουσαιων - Γερεσαιων (ιδε δευτερονομιο Ζ' και ειδικως Ζ' 1-2, 16), συνεχισθηκε απο τους εβραιους μογγολους δολοφονους της "ΙΡΓΚΟΥΝ" το 1945-1948 και μετεπειτα, οι οποιοι διεσπερναν παιχνιδια-ναρκες τα οποια εκρηγνυοταν οταν τα αγγιζαν παιδια Παλαιστινιων Ελληνων τα οποια ακρωτηριαζοταν και πεθαιναν με ιοκτρο θανατο, και ολοκληρωνεται σημερα με βομβες Φωσφορου και αποκλεισμο τροφιμων- νερου- φαρμακων κατα αμαχων, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!
Τους Παλαιστινιους - Φιλισταιους, η κρυπτοιουδαικη σιωνιστικη φιλοκινεζικη "ορθοδοξια" επι δυο χιλαδες ετη εξυβριυει και καταραται ως "ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΞΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ" εις τα ανθελληνικα της βρομερα κειμενα και ψαλμωδιες και λειτουργιες εμετικης προδοσιας και γενοκτονιας εναντιον των Ελληνων!!!



Ιδού ένα 10λεπτο απόσπασμα από το 50λεπτο βίντεο τής επισκέψεως τού Βαρθολομαίου στην Εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, ανήμερα 28η Οκτωβρίου 2009, το οποίο αναρτήσαμε χθές Τρίτη.

Προσέξτε τί λέει ο κ.κ. Βαρθολομαίος στο 7ο λεπτό (7.00) τού βίντεο: Ότι την επομένη ημέρα (29-10-09) θα επισκεφθεί τον πρόεδρο τής Coca-Cola που είναι Τούρκο-Αμερικανός!! Ιδού, λοιπόν, ότι επιβεβαιώνεται η προηγούμενη ανάρτησή μας πως η Coca-Cola ήταν σπόνσορας τού ταξιδιού τού Οικουμενικού Πατριάρχου στις ΗΠΑ!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Προσέξτε στο 3.30 με 4.40 τού βίντεο, με ποιό βραβείο βραβεύει τον Πνευματικό Ηγέτη τής Ρωμηοσύνης ο Αρχιραββίνος τής Νέας Υόρκη, Rabbi Arthur Schneier: Με το Βραβείο των Μακκαβαίων! Των Μεγάλων Εχθρών τού Ελληνισμού!!



Και ο κύριος Βαρθολομαίος παραλαμβάνει το βραβείο πανευτυχής!..
Το βιντεάκι αυτό, έχει υποτίτλους στα σημαντικά σημεία, για όσους δεν γνωρίζουν την Αγγλική. Δείτε το οπωσδήποτε, είναι ντοκουμέντο!

http://makelio.blogspot.com/2009/11/blog-post_1675.html

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/11/blog-post_11.html

2 comments:

Anonymous said...

απλά αποδυκνύεται πλέον εξόφθαλμα η ανθελληνική στάση της κρυπτοιαχωβικής δήθεν αντισιωνιστικής χριστιανικής εκλλησίας

Anonymous said...

Καλά μιλάμε ο αρχιραββίνος έχει σε τέτοια εκτίμηση τον βαρθολομαίο που δεν δίνει ούτε το χέρι του αμέσως μετά από την προσφορά του δώρου προς τον πατριάρχη.
Ενώ ο Βαρθολομαίος του το τείνει δύο φορές, εκείνος τον γράφει κανονικά.Προσέχτε το βίντεο από 4.50 μέχρι 4.55.
Είναι τελικά ο βαρθολομαίος άλλος ένας που ξεπληρώνει γραμμάτια;;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις