ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 8 November 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ... ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΝΕΚΕΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

με βάση την ανάρτηση http://makelio.blogspot.com/2009/11/blog-post_7773.html
.
Ο Καρατζαφέρης καλά θα κάνει να μην προσποιείται τον δήθεν πατριώτη του...εβραϊκού κώλου.
Και αλήθεια ο ρόλος του προέδρου Δημοκρατίας ποιος είναι εφόσον δεν έχει καμία εξουσία όπως είχε γράψει και ο ίδιος σε επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος προσέφυγε σε αυτόν για να διαμαρτυρηθεί λόγο της φιμώσεως του κόμματος του της ένωσης κεντρώων. Και γιατί να πληρώνει ο έλληνας μεροκαματιάρης αργόμισθους προδότες όπως ο Παπούλιας που τον κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ;
Και ο Καρατζαφέρης τι απειλεί δηλαδή για να καταλάβουμε;;
Όταν οι αλβανοί έμπαιναν μιλιούνια αυτός χειροκροτούσε τον Μητσοτάκη και τώρα εκ των υστέρων και για λόγους λαικιστικής ψηφοθηρίας μας το παίζει πατριώτης!
Καρατζαφέρη γαλατά, αν πας την χώρα σε ανούσιες εκλογές να τις πλήρωσεις από την τσέπη σου και όχι να επιβαρύνεις και άλλο την καμπούρα του λαού μέσω των εβραϊκών δανείων τα οποία θα χρειαστείτε για τον χαρτοπόλεμο και τα... συμπόσια της αλλαξοκωλιάς
Εκτός των άλλων Καρατζαφέρη παριστάνεις τον πατριώτη καταδικάζοντας το "συμπαιγχνιακό" σου παίχτη ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα απειλείς ότι δεν θα ψηφίσεις Παπούλια υπονοώντας έτσι πάλι ότι θα χαθεί ένα τέτοιο (εβραϊκό) κεφάλαιο όπως είναι ο Παπούλιας!!
Εμείς όμως θα ανασκαλίσουμε την πληγή και θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες ότι το Αιγαίο έχει ήδη χαθεί χάρη στον προδότη Παπούλια άξιο ποινής θανάτου λόγω εσχάτου προδοσίας.

----------------------------------------------------------------------------
Προδοτικό Μνημόνιο Γιλμάζ - Παπούλια - Πως οι ελληνοεβραίοι πολιτικοι έδωσαν το Αιγαίο στους Τούρκους
.
.
Ουδείς έλληνας εισηγητής – εισαγγελέας ή δικαστής εζήτησε ποτέ την ποινική δίωξη των εβραικής καταγωγής Ανδρέα Παπανδρέου – Μινέϊκο «πρωθυπουργού» και Καρόλου Παπούλια, οι οποίοι τον Μαϊο του 1998, με το «Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμαζ» κατάργησαν την «Συνθήκη της Λωζάνης» του 1923, με την οποία η Τουρκία και η διεθνής κοινότητα δεχόταν ότι «όλο το Αιγαίο, πλην νήσων Ίμβρου και Τενέδου και χωρικών υδάτων ΜΟΝΟΝ τριών μιλίων της ηπειρωτικής Τουρκίας, ως ξηρά νήσων και ως θάλασσα και ως εναέριος χώρος ανήκει στην Ελληνική Εθνική κυριαρχία, ως ενιαίος και αδιαίρετος ελληνικός εθνικός χώρος».
Ίδε σχετικές στρατηγικές αναλύσεις του στρατηγού Σιαπκάρα, στρατιωτικού συμβούλου του Ανδρέα Παπανδρέου από το 1976, εις χείρας και του δικηγόρου κου.Σπύρου Ζουρνατζή, τ.Υπουργού, ευρωβουλευτού της «ΕΠΕΝ» , και στελέχους της «ΠΑΤΡΙ.Σ.» («Πατριωτικής Συμμαχίας»). Αντιγράφουμε από άρθρο του Σπ.Ζουρνατζή εις Εφημ. «Ελεύθερος Κόσμος» σελ.7 28/5/2006:
«Ο Παπούλιας … κατηγορήθηκε δημόσια από τον …στρατηγό Α.Σιαπκαρα …ως «ανατροπεύς» ολόκληρου του στρατηγικού και νομικού καθεστώτος (του Αιγαίου) όπως είχε διαμορφωθεί με την συνθήκη της Λωζάνης (1923). Αντιγράφω το κατηγορητήριο Σιαπκάρα:
“Αυτό το καθεστώς (της συνθήκης της Λωζάνης) έλεγε ότι το Αιγαίο είναι ενιαίο και αδιαίρετο τμήμα της Ελληνικής επικράτειας (ηπειρωτικής – νησιώτικης – θαλάσσιας – και εναερίου). Από το 1923 η Τουρκία δεν είχε κανένα δικαίωμα να πραγματοποιεί οποιαδήποτε στρατιωτική δραστηριότητα (ασκήσεις κλπ) εντός του Αιγαίου και δυτικώς του ορίου δικαιωμάτων της Ελλάδος. Που είναι το όριο; ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ δυτικώς των παραλίων της Μικράς Ασίας. Αυτά τα όρια σημειώνουν από το 1930 όλοι οι επίσημοι χάρτες, και σε αναγνώριση αυτού του καθεστώτος, το «ΝΑΤΟ» μέχρι το 1974 (όταν ο Καραμανλής απεφάσισε την έξοδο από το «στρατιωτικό σκέλος») ανέθετε σε έλληνες διοικητές τον «επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου (εναέριο και θαλάσσιο). Όλα τα σχέδια αμύνης της χώρας στηρίζονται στην αδιάσπαστη άμυνα του θαλάσσιου, εναέριου και χερσαίου χώρου του Αιγαίου. Αυτά τα σχέδια έρχεται τώρα ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ το «Μνημόνιο Γιλμάζ – Παπούλια» με την παραδοχή ότι «Η Τουρκία έχει δικαιώματα για στρατιωτικές δραστηριότητες εντεύθεν των θαλάσσιων ελληνοτουρκικών συνόρων στο Αιγαίο, δηλαδή μέσα στον Ελληνικό (εθνικό) χώρο, όπου μέχρι τώρα καμία ξένη στρατιωτική δραστηριότης δεν ήταν επιτρεπτή εκτός από την «Αβλαβή Διέλευση».
Με το «Μνημόνιο Γιλμάζ – Παπούλια» δεν κατελύθη μόνον το νομικό καθεστώς του Αιγαίου και διεσπάσθη το σύστημα αμύνης της Χώρας, αλλά εισήλθε η Τουρκία εις το Αιγαίο ως συγκυρίαρχος» και συμπλήρωνε το κατηγορητήριο Σιαπκαρα:
“Ο κ.Παπανδρέου, όπως διαμόρφωσε το σύνταγμα, ασκεί την εξουσία ως μονοκράτωρ (Δικτάτωρ). Το πράγμα έχει δια την ιστορίαν ένα πλεονέκτημα: Διευκολύνει την δικαιοσύνη εις τον καταλογισμό ευθυνών (εις τον επιζώντα εβραιογενή προδότη της χώρας Κάρολο Παπούλια Υπ/Εξ του Α.Παπανδρέου επί πενταετία) δια τα εθνικά εγκλήματα («Εσχάτης Προδοσίας» και «Προδοσίας της Χώρας» Ποιν.Κωδ. 134 έως 152, με Θανατικές Ποινές). Με τον Παπανδρέου σήμερα στον τάφο, η κατηγορία (της «Εσχάτης Προδοσίας» και «Προδοσίας της Χώρας» Ποιν.Κωδ. 134 έως 152, με Θανατικές Ποινές) βαρύνει τον τότε συνεργό του Παπούλια «Σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος κατά την εκλογή του και κατά την ορκωμοσία του, δις δημοσίως και ενώπιον της βουλής συμφώνησε και ομολόγησε στην προσφώνηση της εβραιογενούς προέδρου της βουλής Μπενάκη – Ψαρούδα (Εβραικό γένος Μπεν – Χιράμ ή Μπενάκη – Χωρεμή Νήσου Χίου) ότι «στην διάρκεια της πενταετούς θητείας του ως προέδρου της Δημοκρατίας, θα μειωθεί η Ελληνική Εθνική Κυριαρχία και τα Ελληνικά Εθνικά Σύνορα, χάριν της ειρήνης – ασφάλειας – ευημερίας (της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκοπίων – Τουρκίας – Ρουμανίας) στην διευρυμένη Ευρώπη, και ότι το ελληνικό δημοκρατικό πολίτευμα θα αντικατασταθεί από άλλο το οποίο θα παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Σ’αυτό το «Μνημόνιο περί των αρχών της καλής γειτονίας» «πάτησε» τα επόμενα χρόνια η Τουρκία, για να διακηρύξει:
Α) το 1997 στο «ΝΑΤΟ» ότι η Λήμνος δεν είναι ελληνική.
Β) το 1999 ότι σύμφωνα με την «ΝΟΤΑΜ Α240» τα όρια του “FIR” Αθηνών είναι πλασματικά και χωρίς νομική βάση.
Γ) το 2001 με νόμο (24611) ότι το μισό Αιγαίο είναι δική της περιοχή ερεύνης και διασώσεως
Δ) το 2004, στο πλαίσιο του «ICAO» να επιτύχει τον χαρακτηρισμό των νήσων Λήμνου και Χίου ως «Αποστρατικοποιημένων νήσων» (Με συνυπογραφή του υπ/συγκ.μετ. της Ελλάδος Λιάπη, Αλβανοεβραικής καταγωγής, με εντολές του «Πρωθυπουργού» Kara-Aman-Ali τουρκοεβραικής καταγωγής, και με την συναίνεση του Ρωσοεβραίου Κολοζώφ, του Πολωνοβουλγαροεβραίου Μινεϊκο – Τσαντ – Παπανδρέου , και του ελληνοεβραίου σημερινού αρχηγού του «ΣΥΝ» Λεβί ή Αλαβάνου».
Ε) Το 2004 στην Γεν.Συνέλευση του “ICAOνα μην χρησιμοποιείται το ελικόπτερο ερεύνης και διασώσεως της Ν.Λήμνου.
ΣΤ) Τον Νοέμβριο του 2005 στον «Διεθνή οργανισμό ερεύνης και διασώσεως (COSPAS-SARSAT) ότι την ανήκει το ανατολικό αιγαίο για έρευνα και διάσωση.
Ζ) Ειδικώς δε τον Σεπτέμβριο του 2004 στην Γεν.Συνέλευση του “ICAO” (Διεθνούς οργανισμού πολιτικής αεροπορίας), με την σύμφωνη γνώμη (και υπογραφή) του παριστάμενου υπουργού Λιάπη υπ/συγκ.μετ. ελλάδος, την απόφαση περί ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ, εξ΄ου και οι καθημερινές αερομαχίες των πιλότων μας στο Αιγαίο». (Τέλος άρθρου του Σπ.Ζουρνατζή στον «Ελεύθ.Κόσμο»).
Η Μείωση των εθνικών συνόρων, των εθνικών ελληνικών εδαφών επί νήσων Αιγαίου, των ελληνικών εθνικών υδάτων Αιγαίου, και του Ελληνικού Εθνικού Εναερίου χώρου Αιγαίου, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΛΜΑΖ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ», έγινε χωρίς την ψήφο της ελληνικής βουλής όπως επιβάλλει το Ελληνικό σύνταγμα άρθρο 28/3, ως «περιορισμό της ασκήσεως εθνικής κυριαρχίας με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού βουλευτών, εφ’όσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος, και γίνεται με βάση τις αρχές της ΙΣΟΤΗΤΟΣ και με τον όρο της ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ», π.χ. «Παραδίδουμε το μισό αιγαίο στην Τουρκία εάν η Τουρκία παραδώσει στην Ελλάδα τα εδάφη της Μικράς Ασίας, του Πόντου, και της Ανατολικής Θράκης».
Ομοίως, χωρίς της ψήφο της Ελληνικής βουλής του άρθρου του Συντάγματος 28/3, ο πολωνοβουλγαροεβραίος Υπ/Εξ της Ελλάδος Μινεϊκο – Τσαντ – Παπανδρέου και ο προδότης Υπ/Αμ Τσοχατζόπουλος, υπό τις εντολές του Βαυαροεβραίου «Πρωθυπουργού» Σημίτη ή Μαρδοχάϊ Αβουρή, υπούλως – προδοτικώς – παρανόμως και αντισυνταγματικώς, διένειμαν εις τα επιτελεία των Ελληνικών ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ «ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ» απαγορευμένους και σε διατεταγμένη απόκρυψη από τους μέσους και κατώτερους αξιωματικούς χάρτες του Αιγαίου, ως χάρτες του νέου καθεστώτως έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο, με την ίδια διαχωριστική γραμμή την οποία απεφάσισαν οι Τούρκοι «ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ» (Διάβαζε: Διμερώς με τους δικούς μας προδότες πολιτικούς όλων των κομμάτων) στον Τουρκικό νόμο 24611/2001 (!!!).




Παραθέτουμε αυτόν τον προδοτικό χάρτη από την Εφημ. «Στόχος» Σελ. 1,9 της 6ης/4/2006, με την επισήμανση ότι στην ανωτέρω «Εσχάτη Προδοσία» και «Προδοσία της Χώρας», Ποιν.Κωδ.134 έως 152, με επιβαλλόμενες θανατικές ποινές, ενέχονται απολύτως και με πλήρη πρόθεση και δόλο οι υποστράτηγοι, αντιστράτηγοι, υποπτέραρχοι, αντιπτέραρχοι, υποναύαρχοι και αντιναύαρχοι των Ελληνικών ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ και των περιφερειακών μονάδων των Ελλ. Ενόπλων δυνάμεων οι οποίοι ως εκβιαζόμενοι μασώνοι (λόγω μασονικών τελετών παθητικού σοδομισμού: «διαχωρισμού των σεφιρώθ») άνευ εξαιρέσεως, συνυπέγραψαν και απεδέχθεισαν ως ισχύοντα τον ως άνω χάρτη.
  • Με βάση την «Συνθήκη της Λωζάνης» την οποία συνυπέγραψε και σήμερα παραβιάζει η Τουρκία, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΞΗ ΜΙΛΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η «ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΩΖΑΝΗΣ» καθορίζει τα χωρικά ύδατα Τουρκίας στα 3 ΜΟΝΟΝ μίλια.


Το ως άνω προδοτικό δια την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΓΙΛΜΑΖ» παραθέτουμε στην σελίδα 17 της παρούσης από φωτοτυπία της Εφημερίδος «Το παρασκήνιο» 16/6/2006, σε μετάφραση.
Σ’αυτό το προδοτικό «Μνημόνιο» οι ορολογίες της «Συνθήκης Λωζάνης» ΠΕΡΙ «Όλης της Θαλάσσης του Αιγαίου ως εθνικών ελληνικών χωρικών υδάτων», ΠΕΡΙ «Όλου του εναερίου χώρου του Αιγαίου ως εθνικού ελληνικού εναερίου χώρου», ΠΕΡΙ «Όλων των νήσων του Αιγαίου, πλήν Ίμβρου – Τένεδου και των εντός των τριών μιλίων Τουρκικών χωρικών υδάτων, ως εθνικού και ελληνικού εδάφους», και περί «του Ενιαίου και Αδιαίρετου όλων των νήσων του Αιγαίου, όλης της θαλάσσης του Αιγαίου, και όλου του εναερίου χώρου του Αιγαίου, ως εθνικού ελληνικού χώρου ελληνικής κυριαρχίας, πλην Ιμβρου – Τένεδου – και των τριών ΜΟΝΟΝ μιλίων των Τουρκικών χωρικών υδάτων», αντικαταστάθηκαν με τις προδοτικές παραδοχές περί «Διεθνούς ανοικτής θαλάσσης» και περί «Διεθνούς εναερίου χώρου» εντός των οποίων θα έχει στρατιωτικές δραστηριότητες η Τουρκία, και ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΔΑΦΙΚΟΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ – ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, χωρίς την σύμφωνη πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής 151 ψήφων, συμφώνως με 28/3 Συντάγματος.
Εξώφυλλο Εφημερίδος 16/6/2006 «Το παρασκήνιο»
Άρθρο Εφημ. «Το παρασκήνιο» με προδοσίες της Ντόρας Μητσοτάκη ΜΠΕΝ-ΣΑΛΟΜ ή Βενιζέλου, εβραικής καταγωγής, η οποία δεν «ανέτρεψε» το «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ» (Δόλος ή Αφέλεια του Αρθρογράφου), αλλά επιδείνωσε την προδοσία του ως άνω μνημονίου.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΓΙΛΜΑΖ 27-5-1988
Υπογραφές:
Παπούλιας/Μεσούτ Γιλμάζ
Σχόλια Δικ.Τμημ. Ο.Ε.Α.:
Στο παρατιθέμενο προδοτικό «Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμαζ», οι προδότες «Εσχάτης Προδοσίας» και «Προδοσίας της Χώρας (Ποιν.Κωδ. 134 έως 152 με θανατικές ποινές) ελληνοεβραίοι Ανδρέας Μινέϊκο Παπανδρέου και Κάρολος Παπούλιας χωρίς την σύμφωνη πλειοψηφία 151 Βουλευτών της Ελληνικής βουλής και ΧΩΡΙΣ σχετικό νόμο του ελλ.Κοινοβουλίου μετονομάζουν τον εθνικό ελληνικό θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου, και τον εθνικό ελληνικό εναέριο χώρο του Αιγαίου σε «ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» και σε «ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ» αποδίδοντας την κυριαρχία αυτών των ελληνικών εθνικών χώρων στην Διεθνή Κοινότητα, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Από το προηγούμενο άρθρο: «Έτσι έδωσε (πρόδωσε) η Ντόρα το Αιγαίο στην Τουρκία» αποδεικνύεται ότι η Ενιαία Εβραϊκή Συμμορία των εβραίων προέδρων Δημοκρατίας – Πρωθυπουργών – Υπουργών όλων των πολιτικών κομμάτων, προδίδει συνειδητώς την Ελλάδα με την μέθοδο: “Ο επόμενος προδότης (Λιάπης Υπ/Συγκ.Επικ., Ντόρα Μπεν Σαλόμ Υπ/Εξ, και Καρα-Αμαν-Αλής) επιδεινώνει εναντίον της Ελλάδος την προδοσία του προηγούμενου προδότου (Καρόλου Παπούλια Υπ/Εξ και Ανδρέα Μινέϊκο Παπανδρέου)
Δια τα Μνημόνια «Παπούλια – Γιλμαζ» του 1988, και «Ντόρας Μπεν Σαλόμ – Γκιούλ» το 2006, και δια τις αντίστοιχες προδοσίες των εβραίων «Πρωθυπουργών» Μινέϊκο και Καρα-Αμαν-αλή, σιωπά επιτηδείως η προδοτική αντιπολίτευση του ΚΚΕ του Ρωσοεβραίου Κολοζωφ, του Συνασπισμού του εβραίου Αλαβάνου-Λεβί, και του ΠΑΣΟΚ του Εβραίου Γιώργου-Μινέϊκο-Τσαντ, ενώ επιτηδείως σιωπά η προδοτική νομοθετική εξουσία, ενώ επιτηδείως σιωπά η προδοτική δικαστική εξουσία, η προδοτική εκτελεστική εξουσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, η προδοτική εκτελεστική εξουσία της ΕΛ.ΑΣ., και οι λοιπές εννέα εκτελεστικές εξουσίες προδοσίας της χώρας.
Όπως μας πληροφορούν παραιτηθέντες αντιρρησίες της CIA-ΗΠΑ μέσω ελληνοαμερικάνων στρατιωτικών, οι Ελληνοεβραίοι και οι Μασώνοι Έλληνες εφιάλτες «Πρωθυπουργοί» και «Υπουργοί» έχουν υπογράψει τέτοια «Μνημόνια» - Παραχωρήσεις των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων ΚΑΙ με τις πέντε γειτονικές εχθρικές χώρες, ήτοι με την Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία οι οποίες διεκδικούν Ελληνικά Εδάφη ως άξονας Β.Α.Σ.Τ./Ρ., με την δόλια σκοπιμότητα οι (επόμενες εβραικές) «Ελληνικές» Κυβερνήσεις («Κυβέρνηση συνεργασίας» των εβραίων Αβρααμ ή Αβραμόπουλου – Βονεζμπεργκ – Κοέν ή «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ», «Κυβέρνηση Εθνικής Συνοχής» του Θεοσοφιστού Μασώνου Απ.Κακλαμάνη του ΠΑΣΟΚ ως δικτατορίας ανατρέπουσας την «Κυβέρνηση Συνεργασίας» ή την «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» του Μινέϊκο-Τσαντ» και η δικτατορική «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» του Τουρκαλβανού πράκτορος και προβοκάτορος KARA-ZAFERI με συνεργασία ΠΑΥΛΟΥ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ και του «Βασιλέως των Ελλήνων» Παλαιολόγου Δραγάζη) να παραβιάσουν αυτές τις συμφωνίες – «Μνημόνια», ώστε οι στρατοί των ως άνω πέντε χωρών ως άξονας Β.Α.Σ.Τ./Ρ. να θεωρήσουν αυτές τις παραβιάσεις συμφωνιών ως «ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» (CASUS BELLI) εναντίον της Ελλάδος, και να επιτεθούν δια την κατάληψη – κατοχή και γενοκτονία των Ελλήνων Β.Ελλάδος – Θεσσαλίας – Αν.Αιγαίου – Κύπρου (Αναφέρονται οι κυλιόμενες ημερομηνίες του σχεδίου)
Με την σκοπιμότητα της απώλειας της κυβερνήσεως από την «Νέα Δημοκρατία» στις επόμενες πρόωρες βουλευτικές εκλογές (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) η ίδια η εβραϊκή ηγεσία της «ΝΔ.» δημιουργεί σκάνδαλα και δυσαρέσκεια στους ψηφοφόρους της, ώστε οι ψηφοφόροι της να μετακινηθούν προς το «ΠΑΣΟΚ» και προς το «ΛΑ.Ο.Σ.» ώστε σε περίπτωση ισοψηφίας «ΝΔ» και «ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές να συσταθεί η «Κυβέρνηση Συνεργασίας» του Αβραμόπουλου και σε περίπτωση πλειοψηφίας του «ΠΑΣΟΚ» να συσταθεί αμιγής «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» οι οποίες διαλύοντας τελείως τον Ελληνικό στρατό (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟ + ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ κλπ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!) θα παραδώσουν αμαχητί την Β.Ελλάδα – Θεσσαλία – Αν.Αιγαίο – Κύπρο δια γενοκτονία από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ., και στην συνέχεια θα «ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ» από την «κυβέρνηση εθνικής συνοχής» του Απ.Κακλαμάνη του «ΠΑΣΟΚ» (Ομοφυλόφιλος εκβιαζόμενος θεοσοφιστής μασόνος), η οποία θα παραδώσει την κυβέρνηση της Ν.Ελλάδος στην Χριστιανοδωδεκαθεϊστική «Κυβέρνηση των Εψιλον» των Kara-Zaferi, Glucksburg, Δραγάζη, η οποία «Ηγούμενη» στρατιωτικός επί του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ «τριμερής δύσεως») και επί του άξονος Θ.Ι.Μ. (Θιβέτ – Ινδίας – Μογγολίας «ενδιάμεσος άξονας») θα επιτεθεί εναντίον της συμμαχίας των αξόνων Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ ή «Σύμφωνο της Σαγκάης»), διότι μετά την επίθεση του Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος, αυτός θα αποβληθεί από το «ΝΑΤΟ» και από την ΗΠ.Ε.Ι. και θα συμμαχήσει με την Ρ.Ι.Κ., η οποία αντεπιτηθέμενη (αναφέρονται οι κυλιόμενες ημερομηνίες – χρονοδιάγραμμα του σχεδίου) σχεδιάζεται να γενοκτονήσει την Ινδία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ κατ’αρχήν, και στην συνέχεια διαλυόμενη, να γενοκτονήσει τμήμα της Ρ.Ι. (Ρωσίας – Ισλάμ) από την Κίνα – η οποία σχεδιάζει έως το 2012 την γενοκτονία ΚΑΙ της Μαύρης Φυλής ΚΑΙ των Λευκοκίτρινων Μογγόλων (εβραίων – σαξόνων – βαυαρών –Τούρκων – Αλβανών – Βούλγαρων – Ούγγρων – Φινλανδών – Ταταρών – Αζέρων – Τσετσένων – Βάσκων κλπ) και των μαυροκίτρινων μογγόλων (Ινδονήσιων – Φιλιππινέζων κλπ), - ώστε το 2012 η Κίνα να ανακηρυχθεί «Πλανητική Υπερκυβέρνηση» ή «Βασιλεία του Θεού» ή «Βασιλεία του Ιεχωβά – Σιν – Σιών – Σίνα», έχοντας γενοκτονήσει όλα τα λευκά, μαύρα και ημικίτρινα μογγολικά έθνη του πλανήτου.
Τον ανωτέρω εγκληματικό σχεδιασμό αποκωδικοποίησε μόνον το τμήμα γεωστρατηγικής αναλύσεως της Ο.Ε.Α. και τον διασταύρωσε με πληροφορίες από παραιτηθέντες αντιρρησίες της CIA, από μασώνους «εν ύπνο», και από άλλες πηγές μη κατονομάσιμες.
Επανερχόμενοι στην αρχή της ως άνω ακολουθίας του Γ’Παγκόσμιου Πολέμου, ήτοι στην σημερινή τεκταινόμενη προδοσία παραδόσεως της Β.Ελλάδος – Θεσσαλίς – Αν.Αιγαίου δια γενοκτονία από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ., αυτή συμφώνως με ποινικό κώδικα συνιστά «Εσχάτη Προδοσία» και «Προδοσία της Χώρας» (ποιν.κώδ.134-152 και ειδικώς 138,139,140,141,150,151 με θανατικές ποινές) τελεσθείσες ενεργητικώς από τους πολιτικούς του «ΠΑΣΟΚ» και της «ΝΔ», τελεσθείσες παθητικώς από τους πολιτικούς του «ΚΚΕ» και του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ», τελεσθείσες ενεργητικώς από την εκτελεστική εξουσία των Ελλ.Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ., και των λοιπών 8 Εκτελεστικών Εξουσιών Ελλάδος και Τελεσθείσες ενεργητικώς και παθητικώς από την Ελληνική Προδοτική Δικαστική Εξουσία.
Τις συνεπαγόμενες θανατικές ποινές εναντίον των ως άνω προδοτών της Νομοθετικής – Εκτελεστικής – Δικαστικής Εξουσίας, έχει ήδη επιδικάσει σε πολλαπλές συνεδριάσεις του εντός του 2005-6-7 το δικαστικό τμήμα Ο.Ε.Α. Θεσ/κης._
Απόσπασμα από Θ’ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (18 / 6 / 2007) http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html

3 comments:

Anonymous said...

O συντάκτης του κειμένου διαπράττει
ένα βασικό λάθος που καταργεί από
μόνο του όλη την επιχειρηματολογία
του. Πουθενά,η Συνθήκη της Λωζάννης
δεν αναγράφει ότι ο χώρος πέραν των
3 ναυτικών μιλλίων από τις τουρκι-
κές ακτές, είναι ελληνικός !
Άλλωστε οι νήσοι Ιμβρος, Τένεδος
και Λαγούσσες είναι, με βάση την
πιό πάνω Συνθήκη τουρκικές. Τα 3
ν.μ. ήταν τότε το εύρος των χωρικών
υδάτων της Τουρκίας. Αυτά επεκτάθη
καν αργότερα στα 6 ν.μ. , όπως και
τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Προφανώς ο συντάκτης του κειμένου
συγχέει την Συνθήκη της Λωζάννης
με την αναγνώριση ,από την πλευρά
των τούρκων, το 1931, της ελληνικής
κυριαρχίας επί όλων των νησιωτικών
εδαφών (νήσων, βραχονησίδων και βρά
χων) που απέχουν περισσότερον από
3 ν.μ. από τις τουρκικές ακτές, με
τις εξαιρέσεις που προαναφέρθηκαν.

Anonymous said...

Οι νεοέλληνες τελικά είναι άξιοι της μοίρας τους.. δηλαδή ποιοι νεοέλληνες..για τουρκόσπορους πρόκειται

"το άρθρο 12 της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923 προβλέπει τα εξής: " Η ληφθείσα απόφασις τη 13η Φεβρουαρίου 1914 υπό της Συνδιασκέψεως του Λονδίνου εις εκτέλεσιν των άρθρων 5 της Συνθήκης του Λονδίνου της 17/30 Μαίου 1913 και 15 της Συνθήκης των Αθηνών της 1/14 Νοεμβρίου 1913, η κοινοποιηθείσα εις την Ελληνικήν Κυβέρνησιν τη 13 Φεβρουαρίου 1914 και αφορώσα εις την κυριαρχίαν της Ελλάδος επί των νήσων της Ανατολικής Μεσογείου, εκτός της ΄Ιμβρου, Τενέδου και των Λαγουσών νήσων (Μαυρυών) ιδία των νήσων Λήμνου, Σαμοθράκης, Μυτιλήνης, Χίου , Σάμου και Ικαρίας επικυρούται, υπό την επιφύλαξιν των διατάξεων της παρούσης Συνθήκης των συναφών προς τα υπό την κυριαρχίαν της Ιταλίας διατελούσας νήσους, περί ων διαλαμβάνει το άθρον 15. Εκτός αντιθέτου διατάξεως της παρούσης Συνθήκης , αι νήσοι, αι κείμεναι εις μικρότεραν απόστασιν των τριών μιλλίων της ασιατικής ακτής, παραμένουσιν υπό την τουρκικήν κυριαρχίαν".
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2007/11/montego-bay.html

Anonymous said...

«Οι νεοέλληνες τελικά είναι άξιοι της μοίρας τους.. δηλαδή ποιοι νεοέλληνες..για τουρκόσπορους πρόκειται»

Μην ξαναγράψεις αυτή την αηδία που έγραψες παραπάνω. Είσαι ανίδεος!
( είμαι ένας απλός επισκέπτης - καμιά σχέση με το ιστολόγιο ).
Πιθανώς να εννοείς τους τουρκαλβανούς-αρβανίτες.
Φρόντισε να είσαι σαφής την άλλη φορά, εφόσον βέβαια έχεις λίγο νιονιό πάνω σου.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις