ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 30 November 2009

Λεβέντης : Καρατζαφέρη , πού τα βρίσκεις ωρέ τα λεφτά ;



http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/11/blog-post_8824.html
Καταπέλτης κατά τού... «φιλανθρώπου» αρχηγού τού Λάος, Γιώργου Καρατζαφέρη, ήταν χθές βράδυ (Κυριακή 29-11-09) στο «Extra», ο Βασίλης Λεβέντης. Απομαγνητοφωνούμε μερικά απ' τα όσα λέει σε αυτό το απολαυστικό βιντεάκι (από 1:33 έως 1:51) ο Πρόεδρος τής «Ένωσης Κεντρώων»: «Κι ο Καρατζαφέρης, φράγκο να μήν πάρει! Όχι μού γυρίζει και δίνει 30.000 στους τυφλούς τής Καλλιθέας, 2.000 στον Μητροπολίτη Περιστερίου... Από πού αυτά τα καζάτια, κύριε Καρατζαφέρη; Πες και πόσα παίρνεις, επιτέλους, από το Κράτος»!..

4 comments:

Anonymous said...

Θεωρώ λογικό να υποστηρίζεις την ελληνική, και κατ᾿ επέκτασιν την λευκή φυλή. Την μαύρη φυλή όμως γιατί την υποστηρίζεις, ενώ χτυπάς αλύπητα την κίτρινη τουρκομογγολική φυλή;;;;;; Μήπως έχει πολιτισμό η μαύρη φυλή;;;;;; Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πάρα πολλοί ανθρωποφάγοι στην Αφρική!!!!!!!!! Και μία ερώτηση: θεωρείς την λευκή φυλή ανώτερη από τις άλλες;;;; (κίτρινη και μαύρη) Και μία τελευταία ερώτηση: θεωρείς την ελληνική φυλή ανώτερη απ᾿ όλες τις άλλες λευκές φυλές;; (και κατ᾿ επέκτασιν τις κίτρινες και τις μαύρες)

Anonymous said...

Νομίσεις οτι οι κινέζοι δεν είναι κανίβαλοι ψάξε λίγο και δες και αυτό

http://www.chinasucks.org/cannibalism.htm

και δεν μιλάμε για κανιβαλισμό κατα το παρελθόν αλλά και κατά τη διάρκεια της κουμουνιστικής επανάστασης.

Anonymous said...

Οι κανίβαλοι μαύροι ήταν στην πραγματικότητα μαυροκίτρινες επιμιξείες οπως οι ινδονήσιοι, φιλιπιννέζοι και κάποιες φυλές στην Αφρικη.
Η μαυροκίτρινη και λευκοκίτρινη επιμειξία μεταξύ διαφορετικών φυλών δημιουργεί το ανθρωπολογικό σύνδρομο ντόπερμαν και σχιζοφρενικές τάσεις αλληλοεξόντωσης και αδιάκριτης εξόντωσης αλλοφύλων, λόγω ασύμβατης διπλής κληρονομικότητας εξού και η επίθεση των μογγόλων εναντίον των πατρόνων τους καθαρών κίτρινων και η επακόλουθη αιτία του χτισίματος του σινικού τείχους και η προώθηση των μογγόλων προς τα δυτικά ώστε να λειτουργήσουν ως δούρειος ίππος των σιν-έζων για γενοκτονία και διείσδυση μέσα στους λαούς και τις ηγεσίες της λευκής-πελασγικής και μαύρης-αιθιοπικής φυλής (αιθίοψ=μελαμψός)

Anonymous said...

Όσον αφορά για τον πολιτισμό της μαύρης φυλής εξαρτάτεται πως εννοείς την έννοια πολιτισμός. Διότι αυτό το πλανητοκτόνο έκτρωμα που έχουν φτιάξει σήμερα οι εβραιοσάξονες και οι μογγόλοι μόνο πολιτισμός δεν μπορεί να εννοηθεί.
Η μαύρη φυλή ήταν οι αυτόχθονες κάτοικοι του πλανήτη γενημένοι μαζί με τον πλανήτη κατά την πύκνωση του και ως επι το πλείστον έχουν την καλύτερη επικοινωνία με το γήινο περιβάλλον τη νοήμονα γαία και τα πνεύματα της β'διαστάσεως. Πράγματι αυτη η αρμονική φυσική οικολογική επικοινωνία και τρόπος ζωής μπορεί να παρατηρηθεί πολύ εύκολα σε όλους τους μαύρους λαούς της αφρικής της ασίας και της αυστραλίας πλην των μαυροκίτρινων επιμιξειών. Η Λευκή φυλή ήρθαν πρώτα σε επαφή με τη φυλή των Ντόγκον στο Μαλι της Αφρικής και λειτούργησαν ως εκπολιτιστές διδάσκοντας τους συμπαντικούς νόμους του συμπαντικού οργανισμού και οικολογική αρμονία. Δεν έκαναν επιμειξίες με αυτούς καθώς κάτι τέτοιο αντιβαίνει στη φυσική τάξη διαχωρισμού των φυλών και διαταράσει τη φυσική ισορροπία. Πρεπει να γίνεται μονο κατ'εξαίρεση για λόγους αναγκαστικής επιβίωσης. Γι ολους τους παραπάνω λόγους η μαύρη φυλή θα πρέπει να γίνεται απολύτως σεβαστή ως ο οικοδεσπότης του πλανήτη Γη και η πιο δεμένη οικολογικά και αρμονικά με τον πλανήτη ενώ η λευκή φυλή θα πρέπει να λογίζεται ως η φιλοξενούμενη και ειδικώς εκπολιτιστική φυλή καθώς αυτός είναι πάντα και ο σκοπός των πελασγών ελλήνων εξ ανδρομέδας-σειρίου.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις