ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 7 February 2010

Παραμύθιον δια μεγάλους:

Μια φορά κι εναν καιρό μια συμμορία ληστών-δολοφόνων εισήλθε δια ληστεία (πρώτων υλών) σε μια τράπεζα (σ'ένα ηλιακό σύστημα).
Άρχισε να σκοτώνει τους υπαλλήλους της τράπεζας (την μαύρη φυλή) και τους επισκέπτες πελάτες (την λευκή φυλή), δια να γεμίζουν γρηγορότερα τους σάκους με χρήματα (με πρώτες ύλες) ώστε να μην προλάβει να έλθει η αστυνομία (οι κυβερνητικές γαλαξιακές δυνάμεις)
Όμως η αστυνομία ήλθε πριν να τεθούν όλα τα χρήματα στους σάκους των ληστών, και έτσι οι ληστές (Σιν-Σιων-Τζεντάϊ-Σεντάϊ(Λιακόπουλου)κλπ) δεν μπορούσαν να βγουν από την τράπεζα.

Αρχισαν λοιπον να απειλουν οτι θα σκοτώσουν τους ομήρους (γήινους με ψεκασμούς chemtrails και βιολογικου-ραδιενεργου πολέμου, με ανατίναξη πλανήτη μέσω υπογειων πυρηνικων εκρήξεων, με πρόκληση κενών ύλης μεσω CERN Ελβετίας,και με αλλες μεθόδους)
Μάλιστα σκότωσαν πολλούς ομήρους (σε πολέμους 13.000 ετών που αυτοί υποκίνησαν)
Όμως η αστυνομία δεν υποχώρησε και παρέμεινε σταθερά έξω από την τράπεζα ώσπου έφτασε να έχει υπεροπλία 8:1, και τότε εισέβαλε στην τράπεζα κάποιο πρωί, σκοτώνοντας όσους ληστές αρνήθηκαν να πετάξουν τα όπλα. Όσοι ληστές πέταξαν τα όπλα υπηρέτησαν μερικά χρόνια φυλακή και μετά απελάθηκαν από τη χώρα (σε άλλο ηλ.σύστημα).
Όσοι από τους (μαύρους) υπαλλήλους και από τους (λευκούς) πελάτες συνεργάστηκαν με τους (κινέζους και τους μογγόλους) ληστές (ως εθνικοί μασώνοι προδότες λευκής,μαύρης φυλής) τουφεκίστηκαν από την αστυνομία άνευ δίκης.

Ο Αρχηγός των Ληστών (Σιν-Σιων κλπ) και οι υπαρχηγοί του, είχαν ελεινό τέλος, κλεισμένοι ισόβια σε κλουβιά ζωολογικών κήπων, προς παραδειγματισμό. Όσοι τελικώς δεν σκοτώθηκαν από τους ληστές και από την εισβολή της αστυνομίας στην τράπεζα, έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα._


Σχόλιο ιστολογίου: Η Ο.Ε.Α. σε παλιότερα κείμενα της έγραφε ότι ο χρυσός έχει εξαφανιστεί από τις χώρες των κρατών και έχουν συσσωρευτεί στο «Όρος Σιών» της Ελβετίας. Η περιοχή μάλιστα ονομάζεται «Βασιλεία» (!!!). Εκεί έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό και εκεί είναι οι κεντρικές τράπεζες του Ροτσιλντ, τράπεζα διεθνών διευθετήσεων κλπ.
Και τώρα τάχα κάνουν λόγο για ράβδους χρυσού «μαϊμού» με σκοπό την ανάφλεξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου ήτοι Αρμαγεδδώνα!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html


ΑΛΛΑΧ, ΕΛΛΟΧ, ΓΙΑΧΒΕ, ΣΙΝ, ΣΙΩΝ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

«ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ:

ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ-ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ-ΑΛΛΑΧ (ΕΒΡΑΪΣΤΙ: ΕΛΛΟΧ ΚΑΙ ΕΛΛΟΧΙΜ) ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΑΠΑΝΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΑΤΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΥΑΡΑΚ Ή ΒΑΡΑΚ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ. Ο ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΣ 'ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ' ΜΕ ΤΑ …ΠΙΛΑΦΙΑ, ΤΑ ΝΥΜΦΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…



ΙΣΤΟΡΙΑ:

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΣΥΡΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΣ ΟΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΕΞΗΛΘΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ (ΑΜΠΡΑ-ΧΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΣΤΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ", ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ(!!!). Ο ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ), ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΦΥΛΗΣ. ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΙΖΗΣ ΣΙΝ - “ΣΙΩΝ” ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΙΝΑ – “ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ” ΚΑΙ “ΑΝΩ ΣΙΩΝ” (ΣΕΛΗΝΗ), ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΟΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΡΘΟΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ… ΣΙΝΙΣΜΟΣ.



ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ:

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΙΔΕ: CONCORDANCE TO THE SEPTUAGINT TΩΝ HATCH KAI REDPATH). Η ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΘΙ: “Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΓΕΝΕΑΣ ΓΕΝΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ (ΥΠΗΚΟΟΣ) ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ… ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΤΑΝΕΡΑΙΘΗ-ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ (ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ) Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ (ΔΙ΄ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ).”

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ, ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΥΦΑΙΡΕΣΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΦΑΙΡΩ ΤΙ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ" (ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ)… ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΄Η ΓΙΑΧΒΕΧ Ή ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ (ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, Ή ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΑΙΜΟΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΠΛΑΝΗΤΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ) ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΛΗΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΗΪΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΝΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ Ή ΣΙΝΙΣΜΟ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΗΤΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΥΛΩΝ, ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΧΡΥΣΟΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤ ΝΟΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ (!!!). ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΙΩΝ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΠΟΛΗ ΒΑSEL=BAΣΙΛΕΙΑ (ΘΕΟΥ) ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΩΣ ΕΔΡΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ.

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΛΗΟΧΑΡΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ - ΑΦΘΑΡΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ "ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΧΑΡΤΟ
ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ… ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ… ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ''ΣΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΔΙΑΣΤΗΜΑ'' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙ΄ ΑΝΤΑΛΛΑΓΑΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΒΕΤΙΚΟΥ… ΤΥΡΟΥ.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ" ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΩ… Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΛΟΥΣΑ - ΜΗΝΥΟΥΣΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΟΧ-ΑΛΛΑΧ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ “
ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ” ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ “ΩΓΥΓΙΟ” ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΤΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 11.000 Π.Χ.»


ΠΗΓΗ:

Ο.Ε.Α. - "ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΝ ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ", ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1998, σελ. 41-47

4 comments:

BillyellasAZ(ellasAZ) said...

Πολλά περίεργα συμβαίνουν στόν Ελληνικό χώρο.
Πιστεύω ακράνταχτα στην Ελληνική μυθολογία (κωδικοποιημένη ιστορία)και συρικνωμένη κατά 1500% από ανθελληνικούς παράγοντες, και κρυπτοφαρισαίους της Ελλάδος.
Είναι τόσα πολλά πού μας κρύβουν οι αποστάτες, όπως και το παπαδαριό απο εκκλησιαστικής πλευράς.
Θά μάθουμε επιτέλους την αλήθεια;
Τί κρύβεται πίσω απ' το ψέμα της καθημερηνότητας;
Πότε θα μπορέσει να ελευθερωθεί το Ελληνικό πνεύμα, καί με ποιόν τρόπο;
Θα μπορέσουμε ποτέ να ξεφύγουμε απο αυτήν την γήηνη κόλαση πού η διεθνής εξουσία εγκαθιδρύει εδώ και αιώνες;
Το εύχομαι εγκαρδίως!!

Anonymous said...

ellasAZ, αν δεν το χει κανει ήδη, διάβασε το ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ', για να δεις πως η οεα ισοπεδώνει τον θεοσοφιστή μασόνο στρατηγό Καλογεράκη και τους "Ολυμπίους" του (=δρακονιανά σεληνιακά πνεύματα και επίγειοι πρακτορες τους που υποδύονται την επιστροφή του δωδεκάθεου!!) ώστε να σύρουν προβοκατόρικα την Ελλάδα στο "σόου" του αρμαγεδώνα ως τάχα πλανητάρχισα!!! (τρομάρα μας) εναντίον του αξονος ΡΙΚ (Ρωσια - Ισλαμ - Κινα) και ώστε να καταστραφούμε πλήρως από την αντεπίθεση της δρακονιανής Σινας-Κίνας και να πέσει ταυτόχρονα και επιπρόσθετη εγκληματική μομφή πάνω στον "Ανδρομέδιο αστροστόλο" και τα εμβλήματα και τους τρόπους του.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_15.html

Anonymous said...

Περιοδοκό Δίαυλος 'Εψιλον...
Ήμουν συνδρομητής.
Ο Ακτουδιανάκης Ελευθέριος που είναι σήμερα;
e-ego

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Τον έστειλε η ΟΕΑ στον κύριο του Σιν-Σιων-Τζεντάι-Σεντάι και Κρόνο Σαβαώθ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις