ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 26 February 2010

ΘΕΜΑ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ:
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ ΒΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΕΡΟΣ – ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΕΦΟΡΜΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΑΒΟΥΛΙΑ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΕΞΩΘΕΝ.

ΑΜΟΙΒΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΕΝΩΠΙΩΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100.000 ΧΡΟΝΙΑ.-

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

3 comments:

Anonymous said...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΙΑΣ Ή ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΠΕΟΣΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΑ-ΠΑΠΑ-ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

Anonymous said...

Καμαρώστε έναν νταβατζη της ίδιας της οικογένειας του.
Ενώ μια τέτοια ηρωική πράξη πιλότων θα είναι λαμπρό παράδειγμα για όλους τους έλληνες οι όποιοι θα συμφωνούν και θα επαυξάνουν διότι αυτοί οι πιλότοι, όπως έχει γίνει και στην αργεντινή συμφώνα με άλλους συναγωνιστές, θα έχουν ανάψει την σπίθα για μια νέα Ελλάδα…. ή μια νέα Ελλάδα ή θάνατος!!! ή Ελευθερία ή θάνατος!!!
Ο ανώνυμος και εκφυλισμένος το έχει μέσα του να απειλεί τους έλληνες αν επαναστατήσουν… τα συμπεράσματα δικά σας ….
Ο ίδιος παλιά είχε περισσότερο "θάρρος" και υπόγραφε ενώ τώρα κρύβετε!

Anonymous said...

Οταν τον Απρίλιο του 1967 οι συνταγματάρχες (η συντριπτική πλειοψηφία τους μη μασονοι) ανέτρεψαν το πολιτικό μπουρδέλο της εποχής και πήραν την κυβέρνηση στα χέρια τους και απεκατέστησαν την τάξη πετυχαίνοντας μηδενικό εξωτερικό δημόσιο χρέος με την ομάδα μαρκεζίνη, επενέβησε τότε το εβραιοσαξονικό ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ βρε αλητοπροδότες αρουραίοι του νεοελληνικού λεσβιακού πουσταριού;;;
Όχι βέβαια, και όχι μόνο δεν επενέβησε αλλά αποτράπηκε ιδυοφυώς και το πραξικόπημα που ετοίμαζαν οι αμερικάνοι με τους μασόνους στρατηγούς (εσερμαν κλπ) και τον εβραιοσάξονα προδότη βασιλιά που θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τη χώρα και τον πλανήτη αν πετύχαινε. Επί κυβέρνησης παπαδόπουλου επίσης εκδιώθηκε και ο πουστάρας προδότης βασιλιάς και καθάρισε ο τόπος απο τη βρωμερή προδοτική παρουσία του. Κάτι αντίστοιχο χρειάζεται και σήμερα η ελλάδα. Μια επανάσταση απο τα χημηλά μη μασονικά στρώματα του λαού και των σωμάτων ασφαλείας. Και αυτό εσείς ειδικά οι αρουραίοι αλητοπροδότες της ΓΑΔΑ και της εβραικης κυπ έχετε λυσσάξει να το σταματήσετε απειλώντας τους εν δυνάμει -έτοιμους να επαναστατήσουν- έλληνες δήθεν με επέμβαση του ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ ΣΚΑΤΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! Είναι κενή η απειλή σας φυσικά αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε το 1967 ούτε πρόκειται να γίνει εις το μέλλον καθώς θα έχει απρόβλεπτα και ανεπιθύμητα αποτελέσματα για τους αμερικάνους ίσως ακόμα και παγκόσμιο πόλεμο.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις