ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 10 February 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΖΑΚΗ







Πληθώρα πληροφοριών, εδώ
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/02/blog-post_6435.html

3 comments:

Anonymous said...

Κάθε ζηλωτής είναι αναξιόπιστος, επιπλέον κάτι μου λέει ότι αυτό ειδικά είναι στημένο.

Anonymous said...

Εσύ ρε αδελφή όσους δεν μπορείς να φτάσεις λόγο της ανανδρίας σου , τους κολλάς την ταμπέλα του ζηλωτή και νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες; Άκου λοιπόν αρχίδι του Μωάμεθ που μιλάς ενώ στην ουσία φοβάσαι και την σκιά σου: εσύ ο σωστός Έλληνας που το παίζει μάγκας και πολύξερος, τι αγώνα έχεις κάνει ρε γαμημένε; Τι έχεις κάνει ρε σκουλήκι του κερατα θα μας πεις;

Aggeliki said...

Με αυτο τον τροπο που απαντας φυσικα χανεις καθε αξια και νομιζω ειναι ευκολο να το καταλαβεις!Η ανανδρεια ειναι να βγαινετε να βριζετε ενω εχετε κατι τελειως αναποδεικτο στα χερια σας!Οσοι δεν ειναι με το μερος σας δεν ειναι αναξιοι Ελληνες ! Ισως να ειναι και πιο σοφοι!!!Αλλα δεν μπορειτε να το χωνεψετε αυτο!Ασε τις θρησκειες καταμερος και μην βριζεις θεσμους που σε αλλες χωρες ειναι ιερα για καποιους ανθρωπους!Το πρωτο πραγμα που μαθαιναν οι αρχαιοι ειναι σεβασμος που απ οτι φαινεται εσυ δεν κληρονομησες ποτε απο τους αρχαιους σου!
αγωνα θα κανει ο καθενας οταν το αισθανθει και μονο οταν το κρινει ο ιδιος σωστο!Ο δικος σας αγωνας που ειναι; Που παροτρυνετε συνεχως μεσω blog να παμε να σφαξουμε οποιον εσεις θεωρειτε προδοτη? Να το κανετε μονοι σας ρε αν θελετε , να δωσετε και το καλο παραδειγμα! Μονο να λετε ξερετε..αποδειξεις ορθες ποτε και πουθενα!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις