ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 22 August 2010

Λεβέντης για Αργομισθία του Κερατα και Αριστερούς (2010) ...και πετρέλαια

Στο μόνο σημείο που έχουμε ουσιαστική ένσταση στο παραπάνω αξιόλογο κατα τ'άλλα βίντεο εκπομπής του αξιότιμου κ.Β.Λεβέντη είναι στο θέμα των πετρελαίων.

Επειδή το παρόν ιστολόγιο κινείτε πέρα από τις στημένες συμπαιγνίες "αριστεράς - δεξιάς" και προσπαθεί να προάγει μόνο τα εθνικά συμφέροντα και την εθνική ασφάλεια ΚΑΙ την ενεργειακή ασφάλεια και αυτονομία, το ιστολόγιο καλεί τον κ.Λεβέντη να προσπαθήσει να έρθει το συντομότερο δυνατόν σε επικοινωνία με τον έλληνα δημιουργό κ.Σωτήριο Σοφιανόπουλο, πρώην διευθυντής της εταιρείας ΧΡΩΠΕΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , και πρώτος ιδιώτης Έλληνας στην ιστορία που εξόρυξε με απλή γεώτρηση(!!!) πετρέλαια από την ζώνη του Ιονίου στο Κερί της Ζακύνθου. Πρόκειται για επιφανειακό αναβλύζον πετρέλαιο με πολύ χαμηλό κόστος εξόρυξης που θα καλύψει σημαντικά τις ενεργειακές ανάγκες - ενεργειακής αυτονομίας της χώρας η οποία αυτή την στιγμή είναι αναγκασμένη να εισάγει πετρέλαιο σε πολυπολλαπλάσια τιμή από την τιμή εξόρυξης του πετρελαίου στη Ζάκυνθο και να εκβιάζεται έτσι γεωπολιτικά από τις μεγάλες δυνάμεις. Επιπλέον αυτού του είδους το πετρέλαιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξεργασία και με εκείνη την εξόρυξη μπόρεσε ο Σοφιανόπουλος και κίνησε τα οχήματα της ΧΡΩΠΕΙ άνευ διύλησης!!!
Ακόμα και αρματαγωγά εφοδιάζονταν με αυτό δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επι κατοχής ο Γερμανικός στρατός εφοδιάζονταν επίσης με πετρέλαιο από την περιοχή μέχρι που οι ..."απελευθερωτές" Άγγλοι φρόντισαν να σφραγίσουν εκείνες τις πετρελαιοπηγές.

Ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος για αυτές του τις προσπάθειες, διώχθηκε από τον "Ελληνικό" κρατικό μηχανισμό επί μεταπολίτευσης (κυβέρνηση Καραμανλή) με εντολή του υπουργού Εβερτ.

Οι πλείστες χώρες των Βαλκανίων και η γειτονική Αλβανία διαθέτει εδώ και χρόνια πετρελαιοπηγές και βγάζει και εκμεταλεύεται στο έπακρο των δυνατοτήτων τους τα πετρέλαια της ζώνης του Ιονίου-Αδριατικής.

Η μόνη χώρα που δεν τα εκμεταλεύεται καθόλου είναι η Ελλάδα και αυτό ασφαλώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατόν να υπάρξει και δεν υπάρχει θέμα casus belli όπως πιθανόν μπορεί να υπάρξει με την περίπτωση των πετρελαίων του Αιγαίου, για να δικαιολογήσει μια τέτοια απαράδεκτη κατάσταση εγκληματικής αδιαφορίας. Παρόλο αυτά ισχυρές δυνάμεις εντός και εκτός των πυλών, εμποδίζουν την Ελλάδα να εκμεταλευτεί ΚΑΙ αυτή την ζώνη πετρελαίων του Ιονίου. Διότι η Ελλάδα δεν πρέπει να αποκτήσει ποτέ ενεργειακή αυτονομία και πρέπει να είναι πάντα η φτωχοκώσταινα, όπως θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να πιστέψει και να απογοητευτεί, εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια ανάτασης, ώστε να έχει συνέχεια το κεφάλι σκυμμένο στους επικυρίαρχους.
(παρά τον τεράστιο υπαρκτό ορυκτό μας πλούτο και γεωργικό και λοιπό φυσικό μας πλούτο)

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ίδιο τον κ.Σοφιανόπουλο.

Πρόκειται για διαχρονικό ζήτημα μέγιστης σημαντικότητας ιδίως σήμερα που η χώρα βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν τη χρεωκοπία από τις προδοτικές ενέργειες των καταχρηστικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως.

ΥΓ.
Μελετήστε επίσης και τα βίντεο από εκπομπή του κ.Σοφιανόπουλου με επιτόπια έρευνα-επίδειξη στις αναξιοποίητες πετρελαιοπηγές στη Ζάκυνθο όπου το πετρέλαιο στην κυριολεξία αναβλύζει στην επιφάνεια! (πετρελαικός "κρατήρας ηφαιστείου")

Ακουλουθήστε το παρακάτω LINK:

O Έλληνας Δημιουργός Σωτήριος Σοφιανόπουλος στις πετρελαιοπηγές στο Κερι Ζακύνθου. Τα λόγια περιττεύουν...

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις